Şimdi Ara

Masa Mod Modem İçin Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar L çalışma masası üzerinde çalışmaya başlıyorum. Sadece L kısmında parçaları toplayacagım için hava soğutma yapacağım ve alanı dar tutmaya çalışıyorum. Genel amaç tamamiyle kablolardan kurtulmak olduğu için sponsorum annem oluyor para sorunu yok. Modem den nasıl kurtulabilirim_? kasanın içine atma olasılıkları nelerdir nasıl yapılır_? Yapılmışı varmıdır_?

• Aga resim at yardımcı olalım.

Tabiki de atabilirsin ama modemi ya resetlemen gerekirse?

O zaman sök tak uğraşma bence dışarıda kalsın modem.
  • Elin lehim işlerine yatkınsa modemin reset tuşunu söküp yerine çift damarlı bir kabloyla uzatma yapıp reset tuşunu kasa üzerine monte edebilirsin,
    böylece reset lazım olduğunda iç kısma erişmen gerekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Elin lehim işlerine yatkınsa modemin reset tuşunu söküp yerine çift damarlı bir kabloyla uzatma yapıp reset tuşunu kasa üzerine monte edebilirsin,

Henüz yaptırmadım masayı fiyat almaya çalışıyorum sitelerden ama masanın kasa olan kısmının üstü portatif olacak rahatlıkla açılıp kapanabiliyor resetde sıkıntı olmaz yani. Düşüncem modemi kabından ayırıp ayırmamak konusunda aslında wireles anteninin çıkabileceği bir delik oluyo üstte. açık koysam modemi sorun olurmu sence_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingpin_88

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Elin lehim işlerine yatkınsa modemin reset tuşunu söküp yerine çift damarlı bir kabloyla uzatma yapıp reset tuşunu kasa üzerine monte edebilirsin,

Henüz yaptırmadım masayı fiyat almaya çalışıyorum sitelerden ama masanın kasa olan kısmının üstü portatif olacak rahatlıkla açılıp kapanabiliyor resetde sıkıntı olmaz yani. Düşüncem modemi kabından ayırıp ayırmamak konusunda aslında wireles anteninin çıkabileceği bir delik oluyo üstte. açık koysam modemi sorun olurmu sence_?

Sorun olmaz da anten olayına uzatma yapmanı pek önermem çünkü sinyal gücü düşebilir. Uzatmasız arkadan çıkarabilirsen olur tabi neden olmasın.

• Bence modemi sökmene hiç gerek yok.Arayüzünden rahatlıkla hem reset atarsın,hemde sıfırlarsın. wriless anten konusunda ise modemi test et kasanın içine girdiğinde sinyal düşüyorsa kasanın bir kenarından anteni çıkartırsın düşmüyorsa sorun yok. Ayrıca modemin wriless antenini uzatan biri olarak şöyle söyleyeyim hiç bir yararı olmuyor,aksine sinyal kaybı yaşadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaqlar

Bence modemi sökmene hiç gerek yok.Arayüzünden rahatlıkla hem reset atarsın,hemde sıfırlarsın. wriless anten konusunda ise modemi test et kasanın içine girdiğinde sinyal düşüyorsa kasanın bir kenarından anteni çıkartırsın düşmüyorsa sorun yok. Ayrıca modemin wriless antenini uzatan biri olarak şöyle söyleyeyim hiç bir yararı olmuyor,aksine sinyal kaybı yaşadım.

O zaman tam zamanında söyledin teğmenim uzatma yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingpin_88

quote:

Orijinalden alıntı: çaqlar

Bence modemi sökmene hiç gerek yok.Arayüzünden rahatlıkla hem reset atarsın,hemde sıfırlarsın. wriless anten konusunda ise modemi test et kasanın içine girdiğinde sinyal düşüyorsa kasanın bir kenarından anteni çıkartırsın düşmüyorsa sorun yok. Ayrıca modemin wriless antenini uzatan biri olarak şöyle söyleyeyim hiç bir yararı olmuyor,aksine sinyal kaybı yaşadım.

O zaman tam zamanında söyledin teğmenim uzatma yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.