Bildirim
modem seçimi yardım acil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bi soru daha ekleyeyim ASUS DSL-N12E ile tp-link wa901nd uyumlu çalışır mı universal reapater modunda -
Önerim rt 205 modemını kullanmaya devam etmen çok sağlam bir modem eeğr bağalntıda sorun cıkarmıyor ıse kulalnmaya devam etmen yaklaşık 5 seneyı geçmiştir kulanalı oldukca iyi bir modem
yakında fibere geçicelecğini düşünerek fiber desteklı modemi de düşünmek gerekir yok ılla alacağım dıyorsada ASUS DSL-N12E düşünmenizi öneririm
dedğim gibi rt 205 ıle sıkıntınız yok ıse kullanamay devam etmenız ben hala kulalnıyorum iyi forumlar -
Kabsama alanını arttırmak istiyorsan bunu kullan evin elektirik tesisatını kullanarak sinyali dağıtır
http://www.hepsiburada.com/liste/dark-300mbit-80211n-wifi-kablosuz-kapsama-alani-arttirici-adaptorsuz-tasarim-dk-nt-wrn300/productDetails.aspx?productId=bd300725&categoryId=410
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X