Şimdi Ara

Masa tenisi oynamak isteyenler (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
6.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet iddaalı arkadaşlar çıkmaya başlıyor. İşte bunu istiyorum, kendine güvenen gelsin :p
    Benim genelde hafta sonları müsait zamanım oluyor. Eh tabi evde hatun izin verirsede dışarı çıkabiliyoruz :D
    Katılım biraz daha olursa güzel bir çoklu aktivite düzenleyebiliriz.
  • ReDDerhan kullanıcısına yanıt
    Uzun bir süredir raketi elime almadım ama bir organizasyon olursa ve zamanı da uyarsa ben de katılmak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

quote:

Orijinalden alıntı: ReDDerhan

quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

bende masa tenisini çok severim ama oynamaya adam yok, köreldik gittik, hoş çokta iyi olduğumuz söylenemez ya neyse...

Antares tarafı bana çok ters yoksa bende size katılırdım...

Açıkcası bende çok iyi değilim masa tenisinde ama seviyorum.
    İlla ki Antares tarafında olmasına gerek yok, eğer oynamak isterseniz ortak bir noktada da buluşabiliriz.

cebecideyim bende oynanacak yer yok burda ..antares te oynadım çok pahalı orası da saatine 13 tl mi ne ödedim..uygun bir yer bulunursa kızılay civarı gidebiliriz

Evet Antareste biraz pahalı. Dediğiniz gibi hatırladığım kadarıyla 13 TL. Ama bu civarda oynayacak yer olmadığı için mecbur kalıyorum biraz.
    Bazen diyorum masamı alsam acaba, bu seferde kuracak alan lazım..İşyerinde bir ara vardı ne güzel oynuyorduk, personel işin cılkını çıkarınca kaldırdılar :|

• Selamlar,
    Masa tenisiyle oynayan arkadaşlar Ankara Mamak spor salonunda yapılan bir kaç organizasyon var. Belki ilgilenen olur diye bilgilendirmek istedim. Fakat lisanslımı, lisanssızmı tam olarak bilmiyorum. Ankara il temsilcisi Mehmet Serdar bey ile görüşüp onuda bilgi vereceğim yakında.

*Atatürk Kupası 08-09 Kasım 2014 Mamak Spor Salonu
    *Minikler Gençlik Kupası 15-16 Kasım 2014 Mamak Spor Salonu
    *Gençler Gençlik Kupası 22-23 Kasım 2014 Mamak Spor Salonu
    *Veteran Takım Maçları 2.Etap 06-07 Aralık 2014 Mamak Spor Salonu
    *Yıldızlar Gençlik Kupası 13-14 Aralık 2014 Mamak Spor Salonu
    *Kuruluşlar arası Takım Maçları 2.Etap 20-21 Aralık 2014 Mamak Spor Salonu
    *İlk Adım Kupası 27-28 Aralık 2014 Mamak Spor Salonu
  • Arkadaşlar Ankara il temsilcisi Serdar bey cevap döndü konu hakkında.

8-9 Kasım tarihlerinde Mamak spor salonunda, lisanslı veya lisanssız farketmez Atatürk kupası maçlarına katılabilirsiniz.
  • Masa tenisi oynamaktan bende çok zevk alıyorum oynamayı fazla bilmesemde eğlenceli geliyor
    geçen sene arkadaşlarla masa tenisi yapmıştık harika olmuştu toplanıp aramızda masa teniside yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pride12

Masa tenisi oynamaktan bende çok zevk alıyorum oynamayı fazla bilmesemde eğlenceli geliyor
    geçen sene arkadaşlarla masa tenisi yapmıştık harika olmuştu toplanıp aramızda masa teniside yapabiliriz

Size kesinlikle katılıyorum. Kendi aramızda toplanıp güzel bir aktivite yapabiliriz. Buradan katılmayı düşünen bir kaç arkadaşımız var aslında ama buluşmayı gerçekleştiremedik.
  • quote:

quote:

Masa tenisi oynamaktan bende çok zevk alıyorum oynamayı fazla bilmesemde eğlenceli geliyor

Size kesinlikle katılıyorum. Kendi aramızda toplanıp güzel bir aktivite yapabiliriz. Buradan katılmayı düşünen bir kaç arkadaşımız var aslında ama buluşmayı gerçekleştiremedik.

Katılmayı çok isterim hem gezmiş olurum hem güzel insanlarıda tanımış olurum

• quote:

quote:

quote:

Katılmayı çok isterim hem gezmiş olurum hem güzel insanlarıda tanımış olurum

İstersen bu hafta sonu yapılacak turnuvaya gelin, ben büyük ihtimalle orada olacağım. Görüşebiliriz.

• Gebze de oynayan var mı?
  • Samsun da Atakum da oynamak isteyenler varsa oynarız

m.dağıstanlı yeni spor salonu var 6 masa yeni butterfly

ismet
  • Gemlikte varsa beklerim
  • Konu disi özelde gördügüm en güzel konulardan biri.Keske cok daha fazla katilim olsaymis.
    Masa tenisini birazcik arastirirsaniz,basit bir spor dali olmadigini göreceksiniz.Hatta hayretler icinde kalacaksiniz.Saglicakla.
    Düzenleme:Cook uzaktayim.keske yakininizda olup bulusabilseydik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elk.de -- 23 Mart 2015; 21:07:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elk.De

Konu disi özelde gördügüm en güzel konulardan biri.Keske cok daha fazla katilim olsaymis.
    Masa tenisini birazcik arastirirsaniz,basit bir spor dali olmadigini göreceksiniz.Hatta hayretler icinde kalacaksiniz.Saglicakla.

Malesef dediğiniz gibi katılım çok az. Türkiye'de masa tenisinin tanıtımı çok az diye düşünüyorum. Varsa yoksa futbol (:
    Çok uzakta derken nerelerdesiniz (:
  • quote:

quote:

Konu disi özelde gördügüm en güzel konulardan biri.Keske cok daha fazla katilim olsaymis.

Malesef dediğiniz gibi katılım çok az. Türkiye'de masa tenisinin tanıtımı çok az diye düşünüyorum. Varsa yoksa futbol (:

Yurtdisindayim.Ama masa tenisi uzun yillar amatör olarak oynadim.Biraz ifsa olacagim ama olsun.12 yasinda oglum var.Su anda bu sporu profesyonel olarak yapiyor.Sokaktaki insan masa tenisinin faydalarini bilse,yada okullarda ögrenciler bu gibi sporlara yönlendirilse cok daha zeki ve saglikli nesiller yetisir.Saglicakla.

• quote:

quote:

quote:

Yurtdisindayim.Ama masa tenisi uzun yillar amatör olarak oynadim.Biraz ifsa olacagim ama olsun.12 yasinda oglum var.Su anda bu sporu profesyonel olarak yapiyor.Sokaktaki insan masa tenisinin faydalarini bilse,yada okullarda ögrenciler bu gibi sporlara yönlendirilse cok daha zeki ve saglikli nesiller yetisir.Saglicakla.

Bu konuda faydalarını bize aktarabilirseniz belki bizde daha geniş bir kitleye yayarak birilerinin masa tenisi oynamasına vesile olmuş oluruz.
    Yardım ve paylaşımlarınızı bekliyorum.

• Bende çok özledim oynamayı uzun zamandır oynamıyorum varsa Tokatta biri özlem gidermek isterim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eryaman ve çevresinde oynanacak ve oynayacak arkadaşlar varsa
    yazabilir veya mail atabilir.
    bkocuklu@hotmail.com
  • Antalya'da beni yenebilen cikarsa tek mac 100 lira veririm, yenildiginiz takdirde 50 liranizi alirim. Ilgilenenler PM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Def Leppard

Antalya'da beni yenebilen cikarsa tek mac 100 lira veririm, yenildiginiz takdirde 50 liranizi alirim. Ilgilenenler PM.

Çok iddalı gördüm sizi. Ankara'ya beklerim :p ((:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDDerhan -- 23 Ekim 2015; 9:42:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.