Şimdi Ara

MASA ÜSTÜ PC ETHERNET GİRİŞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba web de baya bakındım ama benzer sorun bulamadım. buraya sorayım dedim belki benzer sorunu yaşamış vardır. Sorun PC'de ethernet girişi bozuk mu çözemedim 12 yıllık PC ama temizdir gece dizi falan izlemeye yetiyor. Sorun önce w11 de başladı ethernet kablosunu takınca arada yada hep mavi ekran vermeye başladı bende söküp USB wifi kullanmaya başladım ve geçenlerde fiber gelince hız testi için takayım dedim fakat önce görmedi az oynatınca ışık gelip çalıştı lakin hız en fazla 9 Mbps çıkıyor hız 75 Mbps aslında. Artı kablosuz wifiyi de sapıttırdı oda 4 Mbps gösterince PC ye restart attım kablosuz düzeldi ama kablolu aynı. Kablonun bozuk olduğunu düşünmüyorum. bu sorun w11 den mi derken ethernet portu arızalı da olabilir diyorum sizce nedir bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Ekim 2024; 3:0:59 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Abi pc uyarı veriyor benden bu kadar diyor artık at balkondan yenisini al.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ara kablonun sağlam olup/olmadığını test edebildiniz mi.

• Pci ethernet kartı alıp takın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FarukGöksen kullanıcısına yanıt

MASA ÜSTÜ PC ETHERNET GİRİŞİ  oda doğruda aramızda güçlü bir bağ oluştu atamıyorum tamamen göçüp gitmedenMASA ÜSTÜ PC ETHERNET GİRİŞİ MASA ÜSTÜ PC ETHERNET GİRİŞİ 

• a.kelekci A kullanıcısına yanıt

Test etmedim deneyeceğim bir ara ama sanmam bozuk olsunMASA ÜSTÜ PC ETHERNET GİRİŞİ 

• DownClock01 kullanıcısına yanıt

Onu düşündüm de pcl e yuvası tam ekran kartının üstünde iyi bir kart alayım dedim kimisi girmiyor diyor kimisi eskilere uyumsuz yazmış az parada değil şimdilik vaz geçtim

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Usb ethernet kartına da bi bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DownClock01 kullanıcısına yanıt

İşin aslı usb ler de gidici gibi yada w11 de böyle çünkü kötü olmayan asus usb 3 0 wifi adaptör var usb 3 0 a takınca gelip gidiyorMASA ÜSTÜ PC ETHERNET GİRİŞİ 2 0 da sorun yok w10 kurup denemek gerek aslında da baya uzun işMASA ÜSTÜ PC ETHERNET GİRİŞİ 

EKLEME Sanırım kablonun ucundaki fişi sorunlu laptopa taktım net oynatınca geldi hızı normal ama fişte gariplik varMASA ÜSTÜ PC ETHERNET GİRİŞİ  EDİT evet masa üstü pc ye de taktım sıkıntı kablo ucunda biraz bastırıp oynatınca ışık yanıp hız normale dönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 23 Ekim 2024; 2:55:46 >

• Evet sorun çözüldü gibi sizde de benzer sorun olursa deneyin.

Ethernet kablonun ucundaki fiş pc girişine gevşek oturabiliyor bu olunca ya kopma yada bağlantı hızında yavaşlık oluyor bunu şöyle çözdüm alttaki aparatı alıp kısa bir ethernet kablonun bir ucuna pc ye diğer ucunu da bu aparata taktım ve pc ye gevşek gelen ethernet kablo ucunu da aparatın diğer ucuna taktım gevşeklik düzeldi.

ÖRNEK

MASA ÜSTÜ PC ETHERNET GİRİŞİamazon
    Ugreen RJ45 Ethernet Kablo Birleştirici Ara Aparat Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B093ZS2HKQ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.