Şimdi Ara

***MASAJ MİNDERİ TAVSİYELERİ - 2016*** ... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
502
Cevap
14
Favori
91.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Medisana MC-88939 için baya niyetlendim, bu AVM'lerde kullandığımız büyük masaj koltukları gibi etkili oluyo mu masajı? Birde normal bir sandalyeye koyabilir miyiz bunu?
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle forumda ki tüm yazışmaları tek tek okudum ama gene de kafamda soru işaretleri var.
    Ben inanılmaz derecede boyun ve sırt ağrısı çekiyorum. Her gün sırtımı çignetmem gerekiyor ve vücuttan takırtı şeklinde oturma sesi gelince rahatlıyorum.
    Size sormak istediğim iki mode var.1.si Ucuz olarak alabileceğim İşbir yatağın ya da beurer mg 206 alıp olayı ucuza kapatmak mantıklı mı?
    Biraz daha pahalı olan ikisi de boyun masajlı Medisana 88931 (Bimek te 460 tl) ya da Beurer mg Music modeli.
    Bunlardan hangisini almalayım yardımcı olursanız sevinirim. Birde beurer Mg music te oturma kısmında titreşim ya da masaj gibi birsey yok sanırım
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    hepsiburada sepette %20 indirim ile 750 TL, MEDİSANA MC-88939. belki bugüne özel olabilir.
    ben de 500-600 arası düşünebilirim bu modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream_04 -- 9 Mayıs 2016; 10:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crizantem

Hocam Medisana MC-88939 için baya niyetlendim, bu AVM'lerde kullandığımız büyük masaj koltukları gibi etkili oluyo mu masajı? Birde normal bir sandalyeye koyabilir miyiz bunu?

büyük koltuklar kadar etkili değil ama onlara en yakın masaj diyebilirim ...
    normal sandalyeye de konulabilir ancak pek rahat olmaz, tekli koltukta daha verimli olur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: volvet

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle forumda ki tüm yazışmaları tek tek okudum ama gene de kafamda soru işaretleri var.
    Ben inanılmaz derecede boyun ve sırt ağrısı çekiyorum. Her gün sırtımı çignetmem gerekiyor ve vücuttan takırtı şeklinde oturma sesi gelince rahatlıyorum.
    Size sormak istediğim iki mode var.1.si Ucuz olarak alabileceğim İşbir yatağın ya da beurer mg 206 alıp olayı ucuza kapatmak mantıklı mı?
    Biraz daha pahalı olan ikisi de boyun masajlı Medisana 88931 (Bimek te 460 tl) ya da Beurer mg Music modeli.
    Bunlardan hangisini almalayım yardımcı olursanız sevinirim. Birde beurer Mg music te oturma kısmında titreşim ya da masaj gibi birsey yok sanırım

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun sırt ağrısı nedir bilirim ... eğer sırt ağrın o durumdaysa aslında bunların pek yararı olmaz ...
    ancak amacın biraz da olsa rahatlamaksa, yukarıda bahsettiğim medisana mc-88939 önerebilirim ... bunun yanlarda da masaj özelliği var ...
    pahalı gelirse bimeksteki ürün veya beurer müsic de iyidir ... işbir işe yaramaz ...

• quote:

Orijinalden alıntı: dream_04

hepsiburada sepette %20 indirim ile 750 TL, MEDİSANA MC-88939. belki bugüne özel olabilir.
    ben de 500-600 arası düşünebilirim bu modeli.

eskiden ürün boldu mağazalarda kampanyalar olurdu, o dönemlerde olsaydı bu ürün 550 civarı bir fiyata bulunurdu ama piyasa değişti, dediğiniz gibi 500-600 arasına inse alınabilir ...
    Anladım hocam teşekkürler. Bende Medisana MC-88939 ve Medisana 88931 arasında kaldım. Aradaki fiyat farkı sebebiyle kararsızım. Medisana 88931'de işimi görür gibime geliyor.
  • quote:

Anladım hocam teşekkürler. Bende Medisana MC-88939 ve Medisana 88931 arasında kaldım. Aradaki fiyat farkı sebebiyle kararsızım. Medisana 88931'de işimi görür gibime geliyor.

yan destekler hariç birbirine yakın ürünler bunlar, hangisini alsanız işinizi görür, bimeks masaj minderinde piyasadaki en makul fiyatı veren firma ...
    Tamamdır hocam sağolun.
  • Cevap için teşekkür ederim Bayberty. Bu gün Eskişehir Bimeks ve Mediamarkt mağazalarına gittim. Bimeks hiç satmadık ve teşhir yok dedi. Mediamarkt ta sadece homedisc vardı. Onu da teşhir çalışmıyordu. Ne yazık ki deneyerek alma şansım yok. Homedisc önermediler. Beurer music iyi dendi ama tek çekim benim kartıma. Bimeks in web sayfasında homedisclerde inanılmaz indirim var. Cihaz 650tl 300tl bipara veriyor ve 350 geliyor(Homedisc Sbm-600H 3D)bu ürün için fikrinizi alabilir miyim? Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • homedics sbm-600 biraz yumuşak masaj yapar diğer markalara göre ve ben çok beğenirim bu modeli, hatta yıllarca favorimdi diyebilirim, o fiyata sıfırı varsa ben bile almayı düşünebilirim tabii teşhir göndermeyeceklerse ...
    ne zamanki medisana mc-88939 modelini denedim şimdiki favorim o oldu, ama homedics sbm-600h 350 liraya bedava desem yeridir, inşallah sıfırı vardır bulursanız kaçırmayın ...

@volvet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 9 Mayıs 2016; 20:02:52 >
  • Müşteri hizmetleri ile dün Medisana içn görüşmüştüm outletler teşhir ürünü bunların haricindekiler sıfır demişti. Bu gün homedisc sbm 600ü siparış verecegim ama son bir soru homedisc cbs 1000 diye bir modeli var. Onda boyun masajı var mı? Onu mu almalı acaba? O da bipara veriyor

• volvet kullanıcısına yanıt
    homedisc cbs 1000 modelinde boyun masajı yok, yan destekler var ...
  • Fiyat olarak baya uygun, boyun masajı özelliği yok sanırım ama.

http://www.bimeks.com.tr/urun/120227/medisana-88902-88904-shiatsu-masaj-minderi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crizantem -- 10 Mayıs 2016; 21:29:52 >
  • quote:

Fiyat olarak baya uygun, boyun masajı özelliği yok sanırım ama.

http://www.bimeks.com.tr/urun/120227/medisana-88902-88904-shiatsu-masaj-minderi.aspx

sadece sırt masajı ve minderde titreşim var ama fiyat iyi ...
    Medisana 88931'de karar kıldım ben hocam. Kartın kesilmesini bekliyorum, alacağım kısmetse.
  • quote:

Fiyat olarak baya uygun, boyun masajı özelliği yok sanırım ama.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crizantem -- 18 Mayıs 2016; 13:34:24 >
  • Bende 5 defa müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bursa nilüfer carrefoursa da bulunan outlet ürünü sistem aldırmıyor diye. Mağaza ile görüşün dediler. 20-30 defa aradım açan yok. 2 gün boyunca ulaşamadım. En sonunda ikinci el Beurer MG 295 aldım geçtim.
  • medisana muhtemelen goldmaster a fason üretim yapıyor. Medisana MC-88939 ile Goldmaster MC-88939 aynı cihaz
    gibi görünüyor. O nedenle 900 küsür lira medisana ya vermek yerine goldmaster almakta fayda var. webdenal da
    goldmaster var.
  • Arkadaşlar "Medisana 88931" 1.86 boyundaki bir insan için uygun olur mu? Kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.