Şimdi Ara

***MASAJ MİNDERİ TAVSİYELERİ - 2016*** ... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
14
Favori
91.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Medisana 88939 Shiatsu Hava Basınçlı Masaj Minderi
    781,75 TL

http://urun.n11.com/masaj-aletleri-ve-silteleri/medisana-88939-shiatsu-hava-basincli-masaj-minderi-P86167254

Beurer MG 290 RAHATLATICI MASAJ MİNDERİ
    750,00 TL

http://urun.n11.com/masaj-aletleri-ve-silteleri/beurer-mg-290-rahatlatici-masaj-minderi-P52944854

İki ürün arasında kalıdım. Uzmanlardan yardım bekliyorum. Yardımlara şimdiden teşekkürler..

• Medisana 88939 u webdenal dan aldım aslında goldmasterdi aldığım ürün ama Medisana geldi,mediamarkt da 1000 tl olan ürünü 673 tl ye aldım kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslankiral

Medisana 88939 u webdenal dan aldım aslında goldmasterdi aldığım ürün ama Medisana geldi,mediamarkt da 1000 tl olan ürünü 673 tl ye aldım kesinlikle tavsiye ederim

hayırlı olsun, iyi şans ...
  • medisana mediamarkta denedim iyi sayılır. Fiyat çok yüksek. Hepsiburada.com da 950 civarı.

• Beurer MG300 masaj aleti eşim geçen sene anneler gününde almıştı ilk heves 10 kere filan kullandım artık hiç kullanmıyorum. Satmayı düşünüyorum ama piyasa fiyatı vs nedir? Sahibinden e koyacağım ama fikir verebilecek olan var mıdır? Teşekkürler.
  • ozlemist34 O kullanıcısına yanıt
    mediamarktta 899 lira, ikinci elde nakit 500 civarı edebilir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 1 Haziran 2016; 15:57:11 >
  • Teşekkür ederim. İlanı 650 diye açayım pazarlıkla 600 e veririm olmadı :) Yepyeni 500 e vermek içimden gelmedi..
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce BEURER MG 300 mü yoksa Medisana MC-88939 mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Hocam sizce BEURER MG 300 mü yoksa Medisana MC-88939 mü?

açıkçası medisanayı mağazada görüp denemeden önce beurer derdim, ancak medisana mc-88939 denedikten sonra başka model düşünmem kendim için ...
    şunu da ilave edeyim, masaj minderi kişisel bir üründür, bana çok iyi gelmesinin nedeni benim beden ölçülerime (boy, kilo) uygun olmasından olabilir ...
    benim o ürünü çok beğenmiş olmam sizleri bağlamasın, belki siz başka bir modeli daha rahat bulursunuz ...
    mesela önceden homedics sbm-600 modeli tam bana göreydi, yine beurer ile arasında hep onu tercih ettiğimi belirtiyordum ... medisana mc-88939 çıkınca "bu homedics'ten bile daha iyi uyum sağladı bana" dedim ...
    bu nedenle kesinlikle bir mağazada deneme yaparak karar vermenizi öneririm ... ama kişisel fikrimi sorarsanız bence medisana mc-88939 ...

Hocam webdenal sitesinde 650 fiyatı. Sizce nasıl. Bir de neden bu urun kaliteli mi masajı nasıldır.

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    mediamarktta iki kez denedim ve ikisinde de çok beğendim, sırt-boyun-minder ve ekstra yan destekleriyle beni mest eti diyebilirim ...
    650 fena değil ... sipariş verecek olursanız önce servis hizmetinin nasıl verildiğini sorun bakalım ne diyecekler, çünkü masaj minderinde yerleşik servis hizmeti yok sorun çıktığında kargo ile göndermek gerekiyor(du benim aldığım dönemde) ...
    internetten alırsanız 1 hafta denersiniz, beğenmezseniz iade edersiniz ...
    Hocam nasıl yani yerleşik servis hizmeti derken? Ben Niğde'de olduğum için deneme şansım da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 4 Haziran 2016; 16:20:03 >
  • quote:

Hocam nasıl yani yerleşik servis hizmeti derken? Ben Niğde'de olduğum için deneme şansım da yok

yani diğer elektrikli ve elektronik ürünler gibi illerde ilçelerde servisleri yok(tu), sorun olduğunda kargoyla firmaya gönderiyorsunuz ülkedeki tek merkez serviste yapılıp geri gönderiliyor(du) ... şimdi durum nasıl bilemiyorum ...
  • Hocam peki bu masaj aletlerinin faydasını gördünüz mu rahatlama dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 4 Haziran 2016; 18:56:00 >
  • quote:

Hocam peki bu masaj aletlerinin faydasını gördünüz mu rahatlama dışında

... rahatlatma dışında bir faydası olacağını sanmıyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 4 Haziran 2016; 21:27:08 >
    Hocam mesela sırt ağrılarını falan geçirir mi ki, ya da kasılmalardan dolayı oluşan ağrıları falan.
  • aslankiral kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün nasıl kalitesi, sırt ağrılarına falan iyi gelir mi, değerlendirir misiniz?
  • Ustad bence geçici bir rahatlik verecektir fakat sorunu kokten çözeceğini sanmıyorum fakat benim nezdimde bu paraya alınacak en iyi ürün

Hocam sizce bu ürün için 650 nasıl fiyat, siz 500 olsa alırım demiştiniz 650 çok mu ki?
    Hocam yan taraflar ve bacak kısımlarında masaj şeklinde mi yoksa titreşim tarzında bir masaj veriyor bu ürün? Resimlerde yan ve bacak kısımlarında titreşim var gibi sanki?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.