|
***MASAJ MİNDERİ TAVSİYELERİ - 2016*** ... (25. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Shiatsu tarzı 400-500tl bandında masaj minderi önerin bana baya ikilemde kaldım arkadaşlar.
Masajı biraz sert yapması tercihim, sert seviyorum.Isıtma şart değil ama olursa da hayır demem.
Acura AC670 shiatsu var ve yorumları falan da iyi
Beurer MG206 nasıldır ?
Medisana 88902'de güzel gibi. -
Yeni modeller girmiş piyasaya ama fiyatlar uçmuş ve satılan yerlerin sayısı azalmış. Homedics bulunmuyor. Bimeks'te 700 liraya şu model var:
https://www.bimeks.com.tr/urun/homedics-bmsc-5000-shiatsumax-sirt-ve-omuz-masaji-minderi-149655/stok-olan-magazalar
Bir de Beurer MG 300'den memnun mu acaba deneyen/alan arkadaşlar? Önerirler mi? -
eskiden tekno marketlerde deneme ürünleri bulunurdu satışlar daha yoğundu, güncel piyasayı ve modelleri öyle takip ederdik ama şimdi marketler de kapandı deneme ürünleri de kaldırıldı, yeni ürünleri deneme ve tavsiye etme imkanımız kalmadı ...
@gesture -
Merhabalar arkadaşım ben biraz ovalayarak yapılan sert masajı seven biri olarak iki ürün arasinda kaldım sence hangisini almalıyım yorumun benim için önem arzedecek kardeşim.
1. Ürün-MEDISANA MC-88939(gold mastre' rımı bu mu daha iyi acaba?)
2.Ürün de-Homedics SBM-600H-EU -
quote:
Orijinalden alıntı: Analyzer
medisana muhtemelen goldmaster a fason üretim yapıyor. Medisana MC-88939 ile Goldmaster MC-88939 aynı cihaz
gibi görünüyor. O nedenle 900 küsür lira medisana ya vermek yerine goldmaster almakta fayda var. webdenal da
goldmaster var.
Merhabalar arkadaşım ben biraz ovalayarak yapılan sert masajı seven biri olarak iki ürün arasinda kaldım sence hangisini almalıyım yorumun benim için önem arzedecek kardeşim.
1. Ürün-MEDISANA MC-88939(gold mastre' rımı bu mu daha iyi acaba?)
2.Ürün de-Homedics SBM-600H-EU -
homedics 600 yumuşak masaj yapar, medisana 88939 ondan daha sert ve etkilidir ...
@Özgürcan Tosun -
quote:
Orijinalden alıntı: Bayberty
homedics 600 yumuşak masaj yapar, medisana 88939 ondan daha sert ve etkilidir ...
@Özgürcan Tosun
Hocam 400-500 arası tavsiye edeceğiniz minder var mıdır ? -
daha önce Beurer MG-300, Medisana MC-88939 ve Homedics SBM-600H modellerini tavsiye ederdim ancak fiyatları yükseldi yada tükendi ...
uzun zamandır masaj minderi piyasasını takip etmiyorum, yeni modeller nasıldır bilmiyorum yok ama önceki modellerinden hareketle tahmin edebiliyorum ...
sitelerden baktığım kadarıyla Medisana 88914 modeli size uygun görünüyor ... kendi sitesinde 600 lira fiyat uygun, sipariş verecek olursanız outlet ürün mü öğrenin ...medisanaturkiye.com.tr
Ürün bulunamadı!http://medisanaturkiye.com.tr/index.php?route=product/product&product_id=237
@cemcan1245
-
Teşekkür ederim hocam sağolun ilgileniyorum , peki hocam 200-300 liralık Beurer'in ürünlerini tavsiye edermisiniz yastık gibi küçük olanları ? Yoksa yeterince efektif olmadıgından israf olarak mı değerlendirirsiniz ? -
boyun-ense-omuz ağrınız fazlaysa beurer mg-150, mg-145, mg-147 modellerini düşünebilirsiniz çünkü minderlerin en iyi modelleri bile boyun masajı için yeterli gelmiyor, yastık-kemer tipi modellerin avantajı her konumda (ayakta, yürürken, otururken, yatarken) kullanılabilmesi ... hatta benim de böyle bir ürüne ihtiyacım var ...
@cemcan1245 -
Arkadaşlar bu MG295 araç içi kullanıma uygun mudur ?
150w inverter mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.amazon.de/gp/product/B004N3CACQ/ Bunun fiyatı iyimiş ama Türkiye'ye yollanmıyor.
Bu model nasıldırhttps://www.amazon.de/gp/product/B01N6CERTE/ ? Fiyatı 100€'ya değer mi ? 185 ve sert masaj seven biri için ideal olur mu ? -
Neredeyse hepsini okudum ama 2018 e göre birşey bulamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eskiden Homedics markasının güzel ve hesaplı ürünleri vardı ama gördüğüm kadarıyla piyasadan çekilmiş ... piyasada halen bulunan Medisana MC-88939, Beurer MG 300, Beurer Mg 295 modelleri iyidir ancak fiyatlar ikiye katlanınca masaj minderlerinin eski popüleritesi kalmadı ... -
Güncel konu mevcut mu? 200-500 tl arası boyun-sırt için masaj yastığı arıyorum.
Şu markalar iyidir şu markalardan uzak durun diyebilecek biri var mı? -
konu ölmüş. Tavsiyeniz var mı güncel ürünlerde?
-
eskiden tekno-marketlerde özellikle media markt'ta masaj minderleri olurdu artık bulunmuyor, bu nedenle güncel modelleri takip edemiyoruz ... bazı markalar bu piyasadan çekildi ... beurer ve medisana ürünleri iyidir ... eskiden beri bilinen beurer mg-295 modelini tavsiye edebilirim ...
-
-
Ürünlerin fiyatları aşırı artmış. Eskiden bu fiyatlara masaj koltuğu alıyorduk. Şimdi şiltesini ancak alıyoruz.
Tavsiye ettiğiniz ürünü ben kullanıyorum. Özellikle boyun için çok güzel bir ürün. Ancak sırt için veya başka bir bölge için pek işe yaradığını söyleyemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X