Şimdi Ara

***MASAJ MİNDERİ TAVSİYELERİ - 2016*** ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
502
Cevap
14
Favori
91.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • minderinde titreşim olan 2 ürün daha var...

bunu kullanan bir üye var, memnun...http://www.aresium.net/Product.aspx?id=72

bunu kendim kullandım, iade ettim...http://www.tahtakaleelektronik.com/indirimli-urunler/uniden-spp-550-boyun-ovmali-masaj-koltugu

***MASAJ MİNDERİ TAVSİYELERİ - 2016*** ...***MASAJ MİNDERİ TAVSİYELERİ - 2016*** ...

• yazdıklarını okudum, iade ettiğin ürün zaten kısa sürede bozulmuş
    o yüzden baştan eledim zaten

Beurer 290 da oturma titreşimi de varsa en uygun olanı sanırım ama fiyatı biraz kazık gibi
    1200 tl gibi internet sitelerinde

bu durumda alınabilecek en uygunu ares rs 32 galiba, fiyatı uygun, titreşimi var, boyun masajı da var,
    tek kusuru boyutları galiba; sanırım biraz hantal, ama o kadar kusur olacak tabi
  • Epeydir bu masaj minderlerini inceliyordum
    burada yazılanların da yönlendirmesiyla önce uygun fiyatlı olan ares rs32 yi inceledim
    güzel ve uygun fiyatlı ama boyutları çok büyük gibi, birde açık renk olması çabuk kirlenmesi demek
    ayrıca psk sürümü yok galiba, internet sitelerinde çok az rastladım, marketlerde falan ise hiç yok

Beurer 260 ta titreşim de yok , boyun masajı da yok, sadece sırt ve omuz
    Beurer 290 tam anlamıyla mükemmel, titreşim var, ayarlanabilir boyun var,
    üstelik rolling sırasında makaralarda da titreşim var ama fiyatı diğerlerinin iki katı 900 küsur
    bir mindere o kadar da verilmez artıkın

Homedics sbm 600 den çok söz edildi ama ondada sadece sırt ve omuz var,Boyun yok
    ben olmuşken titreşim ve boyun da olsun istiyorum
    Homedics 1000 önce hoşuma gitmişti ama malesef ondada boyun yokmuş
    2000 de boyun var ancak hava yastığı , şişip gevşeyen türden... bana kalırsa masaj bile değil

en sonunda Medisana 88931 modelinin uygun olduğuna karar verdim
    oturma kısmında titreşim var
    boyun masajı var ve yüksekliği ayarlanabiliyor
    fiyatıda iyi denk geldi, gitti gidiyor da kargo dahil 399 tl 6 taksit
    akşam üzeri siparşi verdim, 5 dakika geçmeden kargoya vermişler, telefonla arayıp haber verdiler
    acayip hızlıymışlar valla

media markette bunların çoğusunu denemiştim ama bu model yoktu, güçlü ve kullanışlı olup olmadığını bilmiyorum
    büyük olasılıkla yarın gelir, denedikten sonra olumsuz bulursam iade ederim, olumlu olursa deneyimlerimi burada paylaşırım
    işte bu da linki

http://www.hepsiburada.com/liste/medisana-isiticili-ovma-ve-titresimli-boyun-destek-yastikli-masaj-minderi-/productDetails.aspx?productId=sggld88931&categoryId=26012186
    http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/medisana-88931-masaj-minderi-masaj-koltugu-yeni-90538277?ggap_s=mailing&ggap_m=mailing&ggap_n=Sepet_Re-sepet_remarketing-041113&ggap_c=sepet_urun&mpch=ads&scxid=14489-145820-2357-0#product-information

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 4 Kasım 2013; 23:03:47 >

• geldi gelir gelmez iade ettim, hiç beğenmedim
    beurer 290 araıyorum şidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SosyalNet

Ben de bunu almak istiyorum ama işe yarar mı emin değilim;http://www.isinegelir.com/ev-aletleri/spor-aletleri/masaj-sauna-spa/masaj-koltugu-ve-minderler-tr/

209 modeli sırt masajı için ideal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Orijinalden alıntı: SosyalNet

Ben de bunu almak istiyorum ama işe yarar mı emin değilim;http://www.isinegelir.com/ev-aletleri/spor-aletleri/masaj-sauna-spa/masaj-koltugu-ve-minderler-tr/

209 modeli sırt masajı için ideal...

Araştırdığıma göre fiyatı da çok uygun onun, boyun masajı özelliği olanları pek önermiyorlar zaten ki herkesin boyu farklı olacağı için, örneğin benim 1.87 boyun masajı özelliği olanlar benim boynuma kısa gelecektir. o yüzden ben de bunu almak istiyorum... Kullanan da var sanırım, yukarıda başka önerenler de olmuş. teşekkürler.

• bazı modellerde boyun masajı makaralarının manuel, bazılarında ise elektronik olarak yükseklik ayarı var
    kullananlar kendi boylarına göre ayarlıyorlar, olmuşken boyun masajının da olması iyi olur, .. çok rahatlatıcı oluyor

benim aldığım "MEDİSANA 88931" 2 aşamalı titreşim, asansörlü bel ve omuz, ve ayarlanabilir boyun masajı özelliklerine sahipti
    ama gitti gidiyor dan "songül elektronik" diye bir satıcı göndermiş, bana kargo ücreti yok demişti ama kargoyu getiren genç öyle düşünmüyordu
    minderi iade etmemin sebebi ise, hurda gibi bir kutuda açık olarak gelmiş olmasıydı, büyük ihtimalle kullanılmış iade edilmiş, veya teşhirden çıkmış bir şey idi, o yüzden hemen geri çevirdim, ama daha sonra m.markt te aynı fiyata hem de 12 ay taksitle gördüm, oradaki deneme ürününde test ettim, gayet güzel bir alet, beurer bulamazsam gidip yine aynısını alırım heralde, ama bu sefer m.marktten alacağım, internet alışverişerine güvenim sarsıldı

• bunu da inceleyin...http://www.akakce.com/masaj-aleti/en-ucuz-homedics-cbs-2000h-eu-minder-fiyati,1058475.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 10 Kasım 2013; 12:59:52 >
  • internetten inceleyebiliyorum ancak, bunu herhangi bir yerde görüp test etme şansım yok
    almanca bir video izledim, almanca bilmiyorum ama anladığım kadarıyla, titreşim yok , hava yastıkları var
    boyun masajı da yok, yukarısındaki başın içine dayandığı başlık alt tarafındaki makenizmayla yine omuzlara ama üstten bastırarak masaj yapıyor
    bunun CBS 1000 modelinde titreşim var ve daha ucuz
    aslında en uygunu beurer 290 her şey var ve en güzli sırt masajı makenizmasındada titreşim var
    ne yazıkki oldukça pahalı ve sanırım fiyatı yüzünden hiç bir sitede yok, bir tek medikal diye bi yerde var gözüküyor o da 970 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

internetten inceleyebiliyorum ancak, bunu herhangi bir yerde görüp test etme şansım yok
    almanca bir video izledim, almanca bilmiyorum ama anladığım kadarıyla, titreşim yok , hava yastıkları var
    boyun masajı da yok, yukarısındaki başın içine dayandığı başlık alt tarafındaki makenizmayla yine omuzlara ama üstten bastırarak masaj yapıyor
    bunun CBS 1000 modelinde titreşim var ve daha ucuz
    aslında en uygunu beurer 290 her şey var ve en güzli sırt masajı makenizmasındada titreşim var
    ne yazıkki oldukça pahalı ve sanırım fiyatı yüzünden hiç bir sitede yok, bir tek medikal diye bi yerde var gözüküyor o da 970 tl.

2000 modelini geçenlerde bir markette gördüm ama başı kalabalıktı, çoluk çocuk tek tek oturup deniyor oyuncak gibi...bir süre bekledim markette gezdim döndüm ki yine aynı grup devam ediyor...denemiş olsaydım fikrimi yazardım...

daha önce de yazdığım gibi çok ürün denedim sadece homedics 600 ve 209 modellerini f/p olarak başarılı buldum...beurer 260 modelinin boyun masaj bölümünü de pek başarılı bulmuyorum...belki benim fizyolojime uymadığındandır ama boyun masajından hiç verim alamamıştım (boy 1.63 bu arada )...yükseklik ayarını da beğenmedim...

• Hangi marketteydi, belki izmirde de bulurum, veya gelip istanbuldan almayı da düşünebilirim
    eğer yine yolun düşer de deneme şansı bulursan , intibalarını paylaşırmısın lütfen
    şu sıralar alınabileceklerden birisi bu cbs 2000 modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Hangi marketteydi, belki izmirde de bulurum, veya gelip istanbuldan almayı da düşünebilirim
    eğer yine yolun düşer de deneme şansı bulursan , intibalarını paylaşırmısın lütfen
    şu sıralar alınabileceklerden birisi bu cbs 2000 modeli

taksim beyoğlunda demirören avm satürn mağazasındaydı, o mağaza sürekli teşhirdeki ürünü değiştiriyor, gelecek haftasonu uğrarım eğer yine aynı model oradaysa denerim, değişmişse yeni ürünü dener yazarım...o mağazada hom. 600 ve beu. 260 modeli genelde bulunuyor, yanlış hatırlamıyorsam hom. 600 modeli 328 liraydı son gördüğümde, almayı düşündüğüm tek ürün o...

dün hom. 1000 modelini mediamarktta denedim ve hiç beğenmedim, 549 liraydı...
    bir de medisananın basit bir modeli vardı, sadece minderde titreşim ve bel masajı yapıyordu ama varlığı yokluğu belli değildi, sanırım 179 liraydı lcd ekranlı kumandası vardı...

ardından sırf omuz masajı yapan bir hom. modeli denedim, boynun üzerine konan tipte...ben masaj yapacak sanıyorum sadece darbeler vuruyor, diğer modları deniyorum nafile tüm modlarda yaptığı omuzlara balyoz gibi vurmak, yani onlar da hikaye...

• Homedics 1000 de titreşim var boyun yok
    Hom.2000 de ise titreşim yok ama o garip boyun (veya omuz) özelliği var,
    evim net sitesinde var hemde 499 tl. bulabildiğim en ucuz fiyat , stoklarında varmış

http://www.evim.net/masaj-aletleri/homedics-cbs-2000h-eu-shiatsu-kompresyon-tarzi-sirt-ve-omuz-masaj-minderi_p242686

bu modelin asıl özelliği hava yastıkları olması şişerek ve sönerek masaj yapıyor,
    birde titreşimi olsaymış tam olacakmış; gerçi 1000 modelinde makaraların aralıkları ayarlanabiliyor ve sırtta geniş
    bir alana masaj yapabiliyor; 2000 de bu özellik yok, yinede 2000 dha işlevsel gibi görünüyor
    İzmirde Satürün açılmıştı, ama tutunamadı nedense, m.market satın aldı, ne yazıkki bu model yok , deneme şansı yok yani
    diğer 5-6 model teşhirde, hepsini denedim ama tam uygun olanı bulamadım
    bir tek medisane idare eder gibi ama o da banim kalıbıma çok ufak geldi (110 kiloyum)
    umarım hemedics i dener görüşlerini paylaşırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 11 Kasım 2013; 13:45:34 >

• birde bu resimde (Homedics 2000) ense bölümünde masaj mı var yoksa ısıtmamı anlayamıyorum,
    işaret titreşim gösteriyor da oabilir

***MASAJ MİNDERİ TAVSİYELERİ - 2016*** ...
  • Satıcılardan biri lütfedip cevap yazmış;
    o bölgede titreşim ve ısıtma varmış,
    oturma bölümünde hiç bir şey yok tabii
  • bugün beyoğlu satürn'de masaj minderlerine baktım...deneme ürünü olarak hom. 1000 vardı...

beurer 290 modeli 599 lira...

benim favorim hom. 600 ise 389 lira...

beurer 260'ın bir üstü çıkmış, 261 kodlu modele ekstradan mp3 çalma özelliği eklenmiş, üst köşelerde ses çıkışları var......fiyatı 399 lira, bol miktarda vardı mağazada...
  • ek olarak belirteyim, beyoğlundaki satürn mağazası mediamarkt oluyor...

mağazalar birleşecek sanırım, bimeks-electroworld evliliği gibi olacağa benziyor...
  • Buradaki m.markt magazaları tek bir ürün sergilemiyorlar,
    ellerinde hangi marka varsa birer tane teşhire koyuyorlar, böylece aynı anda deneyip kıyaslamak kolay oluyor

en son geçen hafta medisana 931 vardı 399 tl 12 taksit, ben alsammı almasmmı diye düşünürken 1 gün içinde hepsi satılmış
    ama almadığıma memnunum, titreşimi çok zayıftı, zaten internetten alıp iade etmiştim

senin hom.600 ise yüzey olarak küçük geldi bana masj gücüde zayıf sanki, fiyatıda sürekli düşüyor
    bir ara bimekste 230 a kadar düştü, şimdi 300 olmuş

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=126987

eğer bunda kararlıysan biraz daha beklesen diyorum, sanki fiyatı dahada düşecek gibi
    ama bana sorarsan hom.600 zayıf
    beurer 290 oldukça çok foksyona sahip, izmirde bulsam Saturn fiyatına hemen alırım, meret internette de yok
    sadece medikalcim diye bir yerde (Belki) var o da 790 + kdv + kargo derken pahalıya geliyor
    bir başka sitede 1200 tl ...bir yolunu bulup beyoğluna gelmem lazım
    bu satürn mağazalarının internet satışı varmıdır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 17 Kasım 2013; 7:24:16 >

• daha önce çok sert masaj minderi (uniden spp-550) tecrübem oldu ve hiç beğenmedim...
    adamın sırtını nerdeyse yara edecek gibi masaj yapıyordu yani rahatlatıcı olmuyordu, bizim amacımız rahatlamak ise yumuşak masaj iyidir...

hom. 600'ün fiyatı 300'ün altına düştüğünde almaya karar verdim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.