Şimdi Ara

***MASAJ MİNDERİ TAVSİYELERİ - 2016*** ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
14
Favori
91.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim kalıbım malesef biraz kaba eski folklorcüyüm, çok uzun yıllar kafkas dansları eğitmenliği yaptım
    kilom 110 böyle olunca o hafif rahatlatıcı masajları hissetmiyorum bile, büyük profesyonel koltuklarınki çok iyi ama onlarda hem pahalı hemde evde çok alan kaplar, mecburen bu pratik masaj minderlerinden en uygun olanını bulmam lazım, hom.600 ü denedim , tek esiği boyun masajı omayışı
    sırt omuz ve titreşim var ama boyun yok, fiyatı şu anda zaten 300 tl. nin altında bimeksin linkini vermiştim, aynı yerde geçen hafta 230 gibi bir rakam vardı, elektroworld'u alınca kısa bir indirim kampanyası yaptılar , şu anda KDV dahil 301 Tl. ama sanırım biraz daha ucuzlayacak
    linki tekrar veriyorum, kesin karar verdiysen en ucuz burada galiba

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=126987

İzmir - urlada birisi medisana 2000 almış kullanamış 400 tl ye satıyor, bi gidip denemek istedim
    ama sonra vazgeçtim garip bir omuz kompresyon masajı var ama boyun da yok titreşimde

Beurer 260 ı denemiştim, deneme fırsatı bulduklarımın içinde en hoşuma gideni o oldu ama titreşimi yok
    290 da hem oturma titreşimi var hemde sırt makaralarında vibrasyon özelliği var..ki.. bu özellik başka hiç bir minderde yok
    bu gün satürn beyoğlu mağazasını aradım , internet satışı yokmuş, satürn anadoluda mağazası yok galiba,
    oladı gelip almayı düşünüyorum, ama gelipte bulamzsam taa izmirden boşu boşuna gelmiş olacağım

• Baberti kardeş;
    Bu gün öylesine m.markt'e uğradım , senin dediklerin buraya da gelmiş
    beurer 261 deki ses olayı komik ötesi bir şey
    260 ve 261 de titreşim yok , 2 makara var
    290 da ise hem minderinde titreşim var, hem makaralarında titreşim var hemde sırt makaraları 2 değil 4 adet
    teşhire de koymuşlardı ve gittiğimde hiç kimse yoktu, hepsini uzun uzun deneme fırsatım oldu
    beurer 290 tahmin ettiğim gibi mükemmel bir alet, daha önce alıp iade ettiğim medisane ile kıyaslanamaz bile
    ayrıca hom.600 e kıyasla da oldukça kaliteli

Gel gelelim fiyatına... internet sitelerinde 790-1200 tl arası fiyatlar vardı, izmirdeki m.markt te de 790 tl fiyat koymuşlar
    görevliye bunun kardeş kuruluşları olan statürn de 599 olduğunu söyledim, (Senin yazdığına dayanarak)
    eleman internetten girdi baktı ve aynı fiyattan vermeyi kabul etti,... sağolasın baberti
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Baberti kardeş;
    Bu gün öylesine m.markt'e uğradım , senin dediklerin buraya da gelmiş
    beurer 261 deki ses olayı komik ötesi bir şey
    260 ve 261 de titreşim yok , 2 makara var
    290 da ise hem minderinde titreşim var, hem makaralarında titreşim var hemde sırt makaraları 2 değil 4 adet
    teşhire de koymuşlardı ve gittiğimde hiç kimse yoktu, hepsini uzun uzun deneme fırsatım oldu
    beurer 290 tahmin ettiğim gibi mükemmel bir alet, daha önce alıp iade ettiğim medisane ile kıyaslanamaz bile
    ayrıca hom.600 e kıyasla da oldukça kaliteli

Gel gelelim fiyatına... internet sitelerinde 790-1200 tl arası fiyatlar vardı, izmirdeki m.markt te de 790 tl fiyat koymuşlar
    görevliye bunun kardeş kuruluşları olan statürn de 599 olduğunu söyledim, (Senin yazdığına dayanarak)
    eleman internetten girdi baktı ve aynı fiyattan vermeyi kabul etti,... sağolasın baberti

hayırlı uğurlu olsun, detaylı yorumlarını bekleriz...

hom. 600'le arasında belirgin kalite farkı varsa belki ben de beu. 290 alırım...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 29 Kasım 2013; 12:49:41 >
  • caucass kullanıcısına yanıt
    beğendiğiniz ürünü uygun fiyata almanıza sevindim, inşallah memnun kalırsınız...

yarın ben de göz atayım mağazalara, belki alırım hiç belli olmaz...
    yakınımda m.markt var önce oraya bakarım, yoksa taaa satürn'e sefer var...
  • media markt ile satürn zaten kardeş mağaza, birine gelince diğerine de geliyor
    mutlaka gelmiştir, önce denemekte yarar var, belkide benim beğendiğim senin hoşuna gitmeyebilir
    ama marka olarak ta sanırım en sağlamı bu, geçen yıl en iyi ürün seçilmiş, ödüllü bir model
  • arkadaşlar 50 - 70 TL arası ovmalı masaj minderi tavsiyesi alabilir miyim?
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Beurer Model: MG 290 HD-3D İstanbul 'da nerde var acaba
  • beyoğlundaki Satürn de varmış, baberti görmüş,
    benimde öyle haberim oldu izmir media marktten aldım
    sanırım ist. m.marketlerde de vardır
  • kapisiz kullanıcısına yanıt
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

arkadaşlar 50 - 70 TL arası ovmalı masaj minderi tavsiyesi alabilir miyim?

ovmalılar o fiyata bulunmaz...ovmalıların en ucuzları bile 150'nin üstünde...50-70 lira arasındakiler titreşimli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: foterc

Beurer Model: MG 290 HD-3D İstanbul 'da nerde var acaba

beyoğlu satürnde bol miktarda vardı geçen haftasonu, forumistanbulda veya marmaraforumda da olabilir...
    m.marktlara da bakmak lazım ama şirinevler mağazasında yok, beyoğlu satürn m.markt'a dönüştü, marketler birleşiyor...
  • 5 gün önce ben aldığımda orta yere yığılı çok sayıda beurer 261 ve 290 vardı
    dün bir ara uğradım, çok az sayıda kalmış, millet alıyor habire
    ne varki 261 in fiyatı indirimde 399 tl. ama 290 da indirim falan yok, özellikle baktım 799 tl fiyat var
  • o zaman bana en uygun f/p oranı iyi olan bir ürün tavsiye eder misin?
  • quote:

o zaman bana en uygun f/p oranı iyi olan bir ürün tavsiye eder misin?

homedics sfm-209h iyi bir ürün...

en iyi fiyat burada...http://www.morhipo.com/katlanabilir-shiatsu-masaj-minderi/1124081/detay?gclid=CJStqO6ZhbsCFUdZ3godFhIAQg
  • bir arkadaş işbir'den almış 400 tl civarı..bu tavsiye ettiğin ürün ondan kötü müdür?
  • quote:

bir arkadaş işbir'den almış 400 tl civarı..bu tavsiye ettiğin ürün ondan kötü müdür?

hepsi birbirine benzer...çok fark yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

bir arkadaş işbir'den almış 400 tl civarı..bu tavsiye ettiğin ürün ondan kötü müdür?

hepsi birbirine benzer...çok fark yok...

dün akşam denedim işbir ürününü ...sanki biri masaj yapıyor gibi hissettim..epey güçlü çok memnum kaldım..eğer 199 tl ye önerdiğin ürün işbir'in ürünü gibiyse hemen alayım..
  • bu işbir nasıl bir şey resmi falan varmı
  • quote:

arkadaşlar 50 - 70 TL arası ovmalı masaj minderi tavsiyesi alabilir miyim?

http://www.indirimplus.com/203897--belden-isitmali-motorlu-masaj-minderi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.