< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! (11. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: eerdaalll0001.
Pc'den anlayan birine sorayım dedim :)
Benim pc özellikleri şunlar... bu özellikler ile örneğin red dead detemtionu rahat oynar mıyım. The witcher sorunsuz oynanıyor suan.
HP I5
9300 h
8 gb ram
512gb ssd
Gtc1050Maalesef sanmiyorum rahat oynatacagini ama en dusuk ayarlara yakin oynarsin muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 14 Haziran 2020; 15:55:51 > -
İndirdim şuan deniyorum aksine çok iyi hiç sorun yok hatta ayarları ile oynamadım bile 😀 çok mutlu oldum 😀
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayalim bu işte
Sistem imzada yazılı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: teoteRyzen 7 1700X
Amd prisim
Team 2x8 DDR4 3000Mhz
Gigabyte x470 Ultra gaming
Samsung Evo 850 250Gb SSD
Sapphire RX 5600Xt 6GB
Ocz Fatality Modüler PSU 750W
CM Had 912 Advance
Logitech g710 Klavye
Gigabyte GM-M8000 lazer mause
Edifier 1700bt
Tenda Ac11
23" Samsung SyncMaster Bx2350 Full Hd 1ms
Masa tablasını kendim kestim zımparaladım ve yağladım.
Çekmeceler ikea Alex
İkea Markus koltuk
Hocam tam olarak aradığım yapmak istediğim masa tablası, marangoz atölyeniz mi var?
Ben hobi olarakta uğraşmak masif panel yapmak istiyorum da ne ortam var ne aletlere harcayacak sermaye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
İndirdim şuan deniyorum aksine çok iyi hiç sorun yok hatta ayarları ile oynamadım bile 😀 çok mutlu oldum 😀Iyi bari, sevindim. Iyi oyunlar o zaman.
Kac FPS aliyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 14 Haziran 2020; 16:24:59 > -
32" ile uzun zaman kullandım 43" alışmam zor olmadı hocam :)
-
Teşşekkür ederim, en kısa sürede kavuşursunuz inşallah. :)
-
Özellikler ve size maliyeti ne kadar oldu acaba
quote:
Özellikler ve size maliyeti ne kadar oldu acabaBen sistemimi 2010 yılında topladım, sadece GTX 980 yerine 3 adet GTX 480 vardı, o dönem 5000 dolar gibi bir para vermiştim.
-
Hocam ali koç diye bir adam var yalısı var bide millet ev alamıyorum der yalı alıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 14 Haziran 2020; 16:52:21 >
Uzak durayım ben şimdi ki dolar ile oooo :)
Hobi olarak zaten ufak defek uğraşıyorum. Elimde orta halli ekipman ve makineler var. Bu masa için Zımpara makinası, spatula , dolgu macunu, yağ ve eski don atlet yeterli.
İkeada hazır satılan mutfak tezgah üsteri var. işlem yapmadan alıp kullanılabilir, ama pahalı.
Masifi marangozdan aldım. Satıcıyla beraber kestik kestik. Kayın olduğundan kesmek çok zor. (Hatta artan parcayı da 3d yazıcı için kullanıyorum). Masif zaten kabaca zımparalanmış/silinmişti.
Ben Apartmanda kalıyorum. Balkonda hallettim kulaklarım çınladı :) Dairesel zımpara marinasıyla kaba-ince-en ince zımparayı cam gibi olana kadar kendim yaptım. Yağlama kısmı en keyifli kısım. Gıdaya uygun ahşap yağıyla yağladım. (Rubio Monocoat Oil Plus 2C) Biraz pahalı lakin sağlık için değer.
-
ulan bi bizde para yok heralde şu sistemlere bak.
-
-
Hayatımda gördüğüm en ilginç kasa.
-
Niye ki hocam mini-itx nzxt manta aslında çok sevilen ve kaliteli bir kasadır
-
Kıbrıs unutulmamış çok iyi arkaplan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X