Şimdi Ara

Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
31
Favori
39.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnsanların çalışıp çabalayarak yaptığı masalara neden "güle güle kullanın" demek varken kötü dileklerde bulunuyorsunuz ki? Bu resmen kusuruma bakmayın ama kıskançlık, fesatlıktır. Bırakın kim ne alıyorsa alsın, kim kaç para harcıyorsa harcasın, başkalarının malına mülküne söylenmek yerine kendimize bakıp bizde hayallerimizi gerçekleştirmeye çalışalım. Böyle kötü düşündükçe hayatta çekilmez olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eerdaalll0001.

Pc'den anlayan birine sorayım dedim :)
    Benim pc özellikleri şunlar... bu özellikler ile örneğin red dead detemtionu rahat oynar mıyım. The witcher sorunsuz oynanıyor suan.
    HP I5
    9300 h
    8 gb ram
    512gb ssd
    Gtc1050

Maalesef sanmiyorum rahat oynatacagini ama en dusuk ayarlara yakin oynarsin muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 14 Haziran 2020; 15:55:51 >
  • İndirdim şuan deniyorum aksine çok iyi hiç sorun yok hatta ayarları ile oynamadım bile 😀 çok mutlu oldum 😀

• Source kullanıcısına yanıt
    Hayalim bu işte

• Sistem imzada yazılı.

Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!

• quote:

Orijinalden alıntı: teote

Ryzen 7 1700X

Amd prisim

Team 2x8 DDR4 3000Mhz

Gigabyte x470 Ultra gaming

Samsung Evo 850 250Gb SSD

Sapphire RX 5600Xt 6GB

Ocz Fatality Modüler PSU 750W

CM Had 912 Advance

Logitech g710 Klavye

Gigabyte GM-M8000 lazer mause

Edifier 1700bt

Tenda Ac11

23" Samsung SyncMaster Bx2350 Full Hd 1ms

Masa tablasını kendim kestim zımparaladım ve yağladım.

Çekmeceler ikea Alex

İkea Markus koltuk

Hocam tam olarak aradığım yapmak istediğim masa tablası, marangoz atölyeniz mi var?

Ben hobi olarakta uğraşmak masif panel yapmak istiyorum da ne ortam var ne aletlere harcayacak sermaye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!

Arka taraf 3 aydır iş yerim oldu. dell 7390 + 23" Samsung monitör+ logitech h800 kulaklık var. Normalde ofiste 2 tane 27 inç monitörle çalışıyordum o sebeple çok sevmiyorum o tarafı. Diğeri kişisel laptobum hp pavilion gaming 17 i7+1660ti max-q lu model. mouse razer basilisk x hyperspeed wireless, pad ss medium en ucuz olanı, kulaklık ss arctis 1 wireless. Şimdi wireless 60 ya da 80 tuşlu mini klavyelerden lazım f/p birşey bulamadım henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

İndirdim şuan deniyorum aksine çok iyi hiç sorun yok hatta ayarları ile oynamadım bile 😀 çok mutlu oldum 😀

Iyi bari, sevindim. Iyi oyunlar o zaman. Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! 

Kac FPS aliyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 14 Haziran 2020; 16:24:59 >
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt

32" ile uzun zaman kullandım 43" alışmam zor olmadı hocam :)

• eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

Teşşekkür ederim, en kısa sürede kavuşursunuz inşallah. :)

Özellikler ve size maliyeti ne kadar oldu acaba

• quote:

Özellikler ve size maliyeti ne kadar oldu acaba

Ben sistemimi 2010 yılında topladım, sadece GTX 980 yerine 3 adet GTX 480 vardı, o dönem 5000 dolar gibi bir para vermiştim.

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Hocam ali koç diye bir adam var yalısı var bide millet ev alamıyorum der yalı alıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 14 Haziran 2020; 16:52:21 >
    Uzak durayım ben şimdi ki dolar ile oooo :)

• Hobi olarak zaten ufak defek uğraşıyorum. Elimde orta halli ekipman ve makineler var. Bu masa için Zımpara makinası, spatula , dolgu macunu, yağ ve eski don atlet yeterli.

İkeada hazır satılan mutfak tezgah üsteri var. işlem yapmadan alıp kullanılabilir, ama pahalı.

Masifi marangozdan aldım. Satıcıyla beraber kestik kestik. Kayın olduğundan kesmek çok zor. (Hatta artan parcayı da 3d yazıcı için kullanıyorum). Masif zaten kabaca zımparalanmış/silinmişti.

Ben Apartmanda kalıyorum. Balkonda hallettim kulaklarım çınladı :) Dairesel zımpara marinasıyla kaba-ince-en ince zımparayı cam gibi olana kadar kendim yaptım. Yağlama kısmı en keyifli kısım. Gıdaya uygun ahşap yağıyla yağladım. (Rubio Monocoat Oil Plus 2C) Biraz pahalı lakin sağlık için değer.

• ulan bi bizde para yok heralde şu sistemlere bak.

• Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! 

• ColorTR kullanıcısına yanıt

Hayatımda gördüğüm en ilginç kasa. Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! 

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt

Niye ki hocam mini-itx nzxt manta aslında çok sevilen ve kaliteli bir kasadır Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! 

• ColorTR kullanıcısına yanıt

Kıbrıs unutulmamış çok iyi arkaplan Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! 

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.