Ayıptır sorması sizin olduğunuz konumdaki dairelerin fiyatı ortalama nedir ve deprem konusunda korkunuz oluyor mu güvenli mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! (13. sayfa)
-
-
Evet hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Tabanı kaya olduğu için deprem konusunda güvenli bölge diye geçiyor, zaten bu sebeple eylül depreminden sonra bölgede kiralar epey yükseldi, boş daire pek kalmadı. 1800 tl altına daire bulmak zor, m2 cephe kat vs. özelliklerine göre 1+1 daireler 1800-2500 arası, 2+1 ler genelde 2500 den başlıyor, 3+1 4+1 vs. 9-10 bine kadar çıkıyor.
Edit : Satılık fiyatlarını bilmiyorum, ev alma fikri hayal gibi geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaxHobbit -- 14 Haziran 2020; 21:3:25 > -
Son zamanlarda sistem toplayan forumdaslarin %8-90ni Ryzen 5 1600af almiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim sistem de bu şekilde. Konuya bakıyorum da çoğu kişi vay bu ne zenginlik diyor ama kimse bir anda almıyor hiç bir cihazı. Herkes yıllar içerisinde bir masa oluşturuyor.
PS4 ve Xbox One ilk çıktığı dönemlerde almıştım. İkisi de Fat kasa.
Monitörün altında Switch Lite var. Yurtdışından Türkiye'deki fiyatın yarısına aldım.
Nintendo Wii U'yu 6 yıl önce aldım. Pek oynamıyorum bu aralar.
Xbox kutusunun içinde yıllar önce 300-400 TL'ye aldığım Vita ve 3DS duruyor.
Ufak notebook sadece internet ve eski oyunlar için.
Tüm bunlar şu an sıfırdan alsan elbette maliyetli ama 6-7 yıllık dönemde gayet alınabilen şeyler.
PC'yi 2 ay önce topladım:
AMD Ryzen 5 3600
Gigabyte B450M S2H
Team T-Force Vulcan TUF Yellow 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL19 Gaming Ram
XFX RX 5700 XT THICC III 8GB GDDR6
Team GX1 480GB SSD
LG 27 inç 27UL550-W IPS 4K HDR Monitör
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisyphus -- 14 Haziran 2020; 22:9:26 >
-
-
Kasamız, ekran kartımız ve işlemcimiz, soğutucu aynı hocam :D Aynı dönemde topladık galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BohemianRhapsody -- 14 Haziran 2020; 21:39:28 > -
Ayakları çok kötü bunların. Bir oraya bir buraya sallanıyor masa hiç stabil değil. Evdekini duvara sabitlemeyi düşünüyorum sallanmasın diye
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SaxHobbitTabanı kaya olduğu için deprem konusunda güvenli bölge diye geçiyor, zaten bu sebeple eylül depreminden sonra bölgede kiralar epey yükseldi, boş daire pek kalmadı. 1800 tl altına daire bulmak zor, m2 cephe kat vs. özelliklerine göre 1+1 daireler 1800-2500 arası, 2+1 ler genelde 2500 den başlıyor, 3+1 4+1 vs. 9-10 bine kadar çıkıyor.
Edit : Satılık fiyatlarını bilmiyorum, ev alma fikri hayal gibi geliyor
Maltepe güvenli bölge değil sizi keklemişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 14 Haziran 2020; 21:51:7 >
Sistemimi yazmaya gerek görmüyorum. Tek diyeceğim Allah olmayanlara da nasip etsin.
-
-
21 eylül 2016 da almıştım full sistemi hala taş gibi açmadığı oyun yok. Ben aldım dolar fırladı şans işte
-
550₺ ya 6c12t kaçmazdı hocam, şuan alınacak vaziyeti geçti tabi.
-
O kadar kötü mü ayakları ya. Ben baktım güzel duruyordu gerçi sağa sola sallamadım ama iyi geldi bana. Sallanma konusu benim için büyük sorun olur. Peki tabla konusunda bir şikayetiniz var mı? Başka ayakla belki daha sağlam olur diye düşündüm.
kanka sen bekarken de öyleydin hep :D ben gelmeden önce topluyordun hep masanı :D
-
Usta yağmur yağarken baya keyifli olurquote:
Orijinalden alıntı: besttrrWallpaper +1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: VatovBir kaç değişiklik yolda olduğu için şuan baya düzensiz. Ama yeni koltuk ve son değişiklikleri yapmadan önceki hali buydu. Bir kaç güne kargolar gelince tam düzenler yeni halini de eklerim. Yurtdışı alışverişleri normalde dönünce, en sağdaki monitöre de stand almayı planlıyorum.
Tam yayinci setup i bende boyle setup olsa hergun irl yaparim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
rtx 2070s
r7 3700x
144hz 24inch 1080p oc ile 180hz olan monitor
steelseries apex pro
zowie ec2a
zowie psr
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X