Şimdi Ara

Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
31
Favori
39.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Otomobil genel bölümünden takip ediyordum sizi. Artık pek yazmıyorsunuz oraya. Honda'nız duruyor mu hala :)

• quote:

Orijinalden alıntı: VgrooveR

Otomobil genel bölümünden takip ediyordum sizi. Artık pek yazmıyorsunuz oraya. Honda'nız duruyor mu hala :)

Sıkıldım ordan. Sürekli dön baba dön aynı hikaye. Şu kalası satacağım, bu kalası alacağım. Hangi kalası alayım? Hangi dangalak arabaya 200 kağıt gömeyim? Sıktı yani.

Otomobilin keyfine dair konu çok çok az. Dolayısı ile benlik pek bir şey kalmadı.

Benim hiç Hondam olmadı. Subaru Legacy vardı. Pert oldu 7 ay önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Sıkıldım ordan. Sürekli dön baba dön aynı hikaye. Şu kalası satacağım, bu kalası alacağım. Hangi kalası alayım? Hangi dangalak arabaya 200 kağıt gömeyim? Sıktı yani.

Otomobilin keyfine dair konu çok çok az. Dolayısı ile benlik pek bir şey kalmadı.

Benim hiç Hondam olmadı. Subaru Legacy vardı. Pert oldu 7 ay önce.

Alıntıları Göster

Yanlış hatırlamıyorsam forum avatarınız hondaydı. Sanırım onunla bağlantı kurmuşum :)

Eskiden taner bey, lion_tech16, siz ve bir kaç tane daha insan vardı yazılarını okurken keyif aldığım. Ama sizin forumu bırakmamanız iyi olmuş. Bu konudaki yazdıklarınızı okurken eski otomobil genel yıllarına döndüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Neden hocam sağlam ve sağlıklı geldi bana, ormancılık şirketleri de sağlamlık için ceviz, meşe ve kayın öneriyorlar, ceviz biraz daha pahalı ve koyu, kayın daha ucuz meşe ağaç rengi ve sağlamlık olarak tam istediğim gibiydi.

Bizde ümraniye natoyolunda ahşap işleriyle uğraşıyoruz , meşenin yüzeyi bilgisayarla vs uğraşırken biraz kaba ve hissi pürüzlü bana göre . Ceviz , kayın yada kestane meşeye nazaran daha pürüzsüz , fingerjoint dediğimiz ek yerleri daha düz oluyor . Meşenin ek yerleri elinize gelebiliyor bazen oda pürüzlü hissiyat oluşturuyor , yani nasıl anlatayım daha damarlarını hissedebiliyorsunuz dokununca . Genelde meşeyi mutfak tezgahı yada adalarında kusursuz temizlikte yapıyorlar .

• Doğrudur hocam peki zımpara, yağ, cila işlemi yaptıktan sonrada mı pürüzlü hissyat devam eder?

• Bu sitede 100 kişiden 95 i geberiyoruz açlıktan. Ekonomi battı. Kıçıma giyecek don alamıyorum diyor. Hergun bunlar hakkında neden bu ülkede doğduk, coğrafya kaderdir, bizim suçumuz ne diye yırtınıyor. Sağlıklı olduğuna şükretmeden. Ama ne hikmettir aynı forum da kilerin yine %95 inin son model 6 7 bin TL lik pc leri var. Valla helal olsun. Ben de daha 1 kere ağlamadım şu ülke bu coğrafya diye 2007 de aldığım casper ile idare ediyorum satsam 300 TL ya eder ya etmez. Gerçi satsam da yenisini alamam. Esenlikler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık çok erken gündeme geldi. Bi altı yedi ay sonra gelse iyiymiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Perturbator kullanıcısına yanıt

https://www.ahsap-yapimarket.com/masif-panel-(masifpan)-ka

Ben masa tablasını bu firmadan satın aldım. Telefon ile özel ölçü verip kestirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

Bu sitede 100 kişiden 95 i geberiyoruz açlıktan. Ekonomi battı. Kıçıma giyecek don alamıyorum diyor. Hergun bunlar hakkında neden bu ülkede doğduk, coğrafya kaderdir, bizim suçumuz ne diye yırtınıyor. Sağlıklı olduğuna şükretmeden. Ama ne hikmettir aynı forum da kilerin yine %95 inin son model 6 7 bin TL lik pc leri var. Valla helal olsun. Ben de daha 1 kere ağlamadım şu ülke bu coğrafya diye 2007 de aldığım casper ile idare ediyorum satsam 300 TL ya eder ya etmez. Gerçi satsam da yenisini alamam. Esenlikler dilerim.

alınabiliyor olması rahat bir ekonomi olduğu anlamına gelmiyor insanlar bu bilgisayarlar için 3 aylık maaş vermek zorunda olmamalı. gelişmiş ülkelerde 3 aylık maaş ile çok güzel araçlar alınıyor.

• sakata S kullanıcısına yanıt

Ufak ekrandaki duvar kağıdının linki var mı? Bayağı güzel görünüyor

• shankssan kullanıcısına yanıt

Venezuellada da insanlar lokantaya gidiyor eme enflasyonlarına bakıldığında herkesin yatağında kalıyor olması gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

Venezuellada da insanlar lokantaya gidiyor eme enflasyonlarına bakıldığında herkesin yatağında kalıyor olması gerekir.

Banane hocam Venezuella da nutella dan. Ben ülkeme bakarım. Başka yerler den bizene.

• shankssan kullanıcısına yanıt

Böyle yüzeysel görünümle olmuyor demek istemiştim ama neyse tamam.

• Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!

Macbook Pro Early 2015.
    i5 2.7 GHz
    8 GB 1867 MHz DDR3 Ram
    Intel Iris Graphics 6100 1536 MB
    13,3" 2560x1600 çözünürlük.

:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay gençlere bak sistemler yakıyor.Bizim bi tane Acer laptop var şirket işleri için ama sizinkiler maşallah

Biz aynı yaşta internet kafeye gidip plastik beyaz sandalye de cs 1.5 atardık heyt be, kendimi ekmek kuyruğu hikayesi anlatan amca gibi hissettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Ufak ekrandaki duvar kağıdının linki var mı? Bayağı güzel görünüyor

Linki yok ama akşama Fotografı bir siteye yükler linkini atabilirim

• Vatov kullanıcısına yanıt

Yerinde olsam mesut çeviğin kullandığı cihazdan alır duvara yansıtırdım tadından yenmezdi

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Yerinde olsam mesut çeviğin kullandığı cihazdan alır duvara yansıtırdım tadından yenmezdi

Hocam pahalı ya, yayın yapıyor olsam düşünürdüm izleyiciler güzel gözüksün diye.

• Yeri değil belki ama çok güzel aydınlatmalar gördüm. Odanın ışığını kapatıp oturmayı seviyorum ama karanlık oluyor. Renkli önerebileceğiniz led, rgb düzenekler var mı?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.