< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! (16. sayfa)
-
-
Corsair 400C
Evga G3 750W
Amd Ryzen 3600
Msi X570 Gaming Edge Wifi
Corsair Vengeance Rgb Pro 3600mhz Ram
Msi 1660Super Gaming
Samsung 970 Evo 250 Gb M2
Corsair Mp510 480 Gb M2
Corsair Hd120 3xFan
Cooler Master ML240L
Viewsonic 23.6 Vx2458-C-Mhd
Corsair Dark Core Rgb Mouse
Corsair K68 Red Klavye
Corsair Void Pro Wireless Kulaklık
Sıradan Mousepad(Corsair Orj. alınacak)
ASUS Usb-N14
Ps4 500 GB
Lg Las454b Ses Sistemi
İkea Masa
Xdrive Atak
-
-
Sistem imzamda. Yakın zamanda kasayı değiştireceğim editlerim o zaman.
-
Burun spreyi mı o?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Benim Minecraft istasyonu:
Cooler Master Cosmos II: i9 9900k@5Ghz + H110i sıvı soğutma - 32 Gb Gskill Trident Z DDR4 - Asus Maximux XI Hero - Asus Strix 1080ti - Creative Zx Ses kartı - 512 gb x 2 Samsung 860
evo ssd - 4 tb Wd Black hdd - Cooler Master MasterWatt Maker 1500W 80+ Titanium PSU
LG 27GL850B 1440p 144hz IPS monitör - 2. ekran olarak ve ps4 için LG 55C8 Oled - Logitech g502 mouse klavye - Razer Naga epic chroma mouse - Logitech Z623 - Logitech Z906 - Razer Nari Ultimate Kulaklık
Normalde monitör masa falan yamuk değil panaromik çekerken becerememişim. Masalar Ikea.
0 Rgb lightning - tam tersine ben kasayı mümkün olduğunda sessiz ve ışıksız topladım bu güne kadar. Normalde rahatsız etmiyor mu anlamıyorum. Belki Upgrade ederken denerim yeni kasada.
İlk etapta yükseklik ayarlı motorlu bir masa almam gerektiğini anladım karantinada. 3080ti çıktığında tatmin edici bir 4k performansı olursa 27"'i dikey olarak 2. monitör yaparak 32"+ 4k ultawide eklemeyi düşünüyorum. Son olarak belki NVMe ssd ama real testlerde pek bir fark yaratmadığından gerek duymadım şimdilik. Bunlarla birlikte belki komple yanar dönerli dekorasyona geçerim.
-
Hocam ben de kulaklik tutacagi siparis verdim crougee bunker s. Nasil memnun musunuz islevsel oluyo mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juckle -- 15 Haziran 2020; 19:16:33 > -
Masa sipariş verdim masa geldiğinde buraya 1 adet resim gelecek.
-
Benim aldığım kulaklık tutucu daha basit bir ürün. 25 TL kupon ile 34 TL'ye almıştım. Oldukça işlevsel oluyor. Kulaklığı masaya ya da kasanın üzerine koyacağıma direk standa koyuyorum. Benim için oldukça kullanışlı oldu. Hem de çok daha şık duruyor. Kulaklık kablolu olmasaydı çok daha iyi olurdu ama.
-
Yuh hocam nereden gordun Salona koydum mutfakta takilirken muzik aciom dinliom arada kahve icerken dinliom. Oyle baska bi espirisi yok. Wifiden baglanmasi guzel oluyo spotifydan otomatik istedigim iaciom telden. Bluetoothla ugrasmiyosun. Ben cok ucuza almistim ama. 30-40 dolar etmez bence.
-
Ya ben de kulakligi kasaya baglayip onla kablo uzunlugunu dert edip iskence cekecegime bunun usbsine baglarim diye dusundum. Bi de kasa asagida benim. Baska usb leri takmam gerektiginde de kolaylik saglar dedim. Bi de dediginiz gibi havali derli toplu duruyor.
Konu yanlış yere açıldığı için siyasi zırvalar kaçınılmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X