Şimdi Ara

Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
31
Favori
39.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafalara bak ya, buraya atilan fotolardan sistemi iyi diye ekonominin iyi olduğu cikariminda bulunanla avmlerin kalabalik olmasinin ekonominin iyi olmasi konusunu bagdastiranlar ayni kişiler.Adam bilmem kaç yillik pc kullaniyorum yenisini alamiyorum diyor,binlerce kullanin oldugu dh de 5 10 foto ya bakıp ekonomi iyi diyor.Soyleyecek cok soz var ama boşa konusmaktan hoslanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!
    Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!

Corsair 400C

Evga G3 750W

Amd Ryzen 3600

Msi X570 Gaming Edge Wifi

Corsair Vengeance Rgb Pro 3600mhz Ram

Msi 1660Super Gaming

Samsung 970 Evo 250 Gb M2

Corsair Mp510 480 Gb M2

Corsair Hd120 3xFan

Cooler Master ML240L

Viewsonic 23.6 Vx2458-C-Mhd

Corsair Dark Core Rgb Mouse

Corsair K68 Red Klavye

Corsair Void Pro Wireless Kulaklık

Sıradan Mousepad(Corsair Orj. alınacak)

ASUS Usb-N14 

Ps4 500 GB

Lg Las454b Ses Sistemi

İkea Masa

Xdrive Atak

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İmzamdaki sistem

• Sistem imzamda. Yakın zamanda kasayı değiştireceğim editlerim o zaman.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Analizcizeuss kullanıcısına yanıt
    Burun spreyi mı o?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://tr.pinterest.com/pin/2251868551009327// Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! 

Bari buraya sahte fotoğraflar atmayın.

• equasezy1 kullanıcısına yanıt
  • Benim Minecraft istasyonu:

Cooler Master Cosmos II: i9 9900k@5Ghz + H110i sıvı soğutma - 32 Gb Gskill Trident Z DDR4 - Asus Maximux XI Hero - Asus Strix 1080ti - Creative Zx Ses kartı - 512 gb x 2 Samsung 860

evo ssd - 4 tb Wd Black hdd - Cooler Master MasterWatt Maker 1500W 80+ Titanium PSU

LG 27GL850B 1440p 144hz IPS monitör - 2. ekran olarak ve ps4 için LG 55C8 Oled - Logitech g502 mouse klavye - Razer Naga epic chroma mouse - Logitech Z623 - Logitech Z906 - Razer Nari Ultimate Kulaklık

Normalde monitör masa falan yamuk değil panaromik çekerken becerememişim. Masalar Ikea.

0 Rgb lightning - tam tersine ben kasayı mümkün olduğunda sessiz ve ışıksız topladım bu güne kadar. Normalde rahatsız etmiyor mu anlamıyorum. Belki Upgrade ederken denerim yeni kasada.

İlk etapta yükseklik ayarlı motorlu bir masa almam gerektiğini anladım karantinada. 3080ti çıktığında tatmin edici bir 4k performansı olursa 27"'i dikey olarak 2. monitör yaparak 32"+ 4k ultawide eklemeyi düşünüyorum. Son olarak belki NVMe ssd ama real testlerde pek bir fark yaratmadığından gerek duymadım şimdilik. Bunlarla birlikte belki komple yanar dönerli dekorasyona geçerim.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Hocam ben de kulaklik tutacagi siparis verdim crougee bunker s. Nasil memnun musunuz islevsel oluyo mu?

• Selamlar,

@besttrr

Echo dot'u tavsiye eder misiniz? Ne gibi kolayliklar sagliyor. Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juckle -- 15 Haziran 2020; 19:16:33 >
  • Masa sipariş verdim masa geldiğinde buraya 1 adet resim gelecek.

• besttrr kullanıcısına yanıt

Benim aldığım kulaklık tutucu daha basit bir ürün. 25 TL kupon ile 34 TL'ye almıştım. Oldukça işlevsel oluyor. Kulaklığı masaya ya da kasanın üzerine koyacağıma direk standa koyuyorum. Benim için oldukça kullanışlı oldu. Hem de çok daha şık duruyor. Kulaklık kablolu olmasaydı çok daha iyi olurdu ama.

https://www.trendyol.com/xrades/rades-kulaklik-standi-stand-stant-tutucu-p-36991569?boutiqueId=316717&merchantId=121110

• juckle kullanıcısına yanıt

Yuh hocam nereden gordun Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!  Salona koydum mutfakta takilirken muzik aciom dinliom arada kahve icerken dinliom. Oyle baska bi espirisi yok. Wifiden baglanmasi guzel oluyo spotifydan otomatik istedigim iaciom telden. Bluetoothla ugrasmiyosun. Ben cok ucuza almistim ama. 30-40 dolar etmez bence.

• Biraz fazla ışık var ama seviyorum. Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt

Ya ben de kulakligi kasaya baglayip onla kablo uzunlugunu dert edip iskence cekecegime bunun usbsine baglarim diye dusundum. Bi de kasa asagida benim. Baska usb leri takmam gerektiginde de kolaylik saglar dedim. Bi de dediginiz gibi havali derli toplu duruyor.

• Konu yanlış yere açıldığı için siyasi zırvalar kaçınılmaz.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.