BEKANT'ın L olan modelleri var ancak işinizi görür mü bilemiyorum. Bence masif ahşap panel kesen firmalardan sadece üst tabla satın alıp, IKEA'dan uygun ayak alarak masayı tamamlayın. Bu firmalar internet üzerinden satış yapıyorlar, hatta özel ölçü alıp istediğiniz gibi zımpara, cila yapıp gönderim sağlıyorlar. https://www.kahramanlar.com.tr/masif-panel// |
Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! (18. sayfa)
-
-
Hocam vallahi süpersin böyle birşey yapılabilirse tam istediğim gibi bir masa hazırlata bilirim tekrar teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907Bunun neresi komik birader
Alıntıları GösterDaha da kötüsü o mesajı beğenen 12 tane vatan haini saklanmış fareler var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasanın markası modeli nedir Hocam ?
—Edit—
Sonraki mesajlarda yazılmış. Merak edenler için kasa NZXT Manta Mini-Itx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonprohibere -- 16 Haziran 2020; 1:22:23 >
Ben de bu ara yükseklik ayarlı masa arayışı içindeyim. IKEA'nın modellerini gidip inceledim ama tablalarını beğenmedim. Ayaklar ne kadar sağlıklı çalışıyor emin olamadım.
Motorlu model olarak https://shop.nurus.com/tr/urunler/yukseklik-ayarli-masa/otto-basic-melamin-kaplama-siyah/ nurus diye bir fimradan bunu buldum. Tabii fiyatlar oldukça yüksek, 80x160 olanı 3.8k L şeklinde olan modeli 5.8k. İsteğe göre de özel ölçülerde yapabiliyorlar sanırım ama görüşüp fiyat almadım henüz. Acaba sizin verdiğiniz linkten masif tabla yaptırıp motorlu ayak bulunabilir / yaptıralabilir mi? Yoksa zaten astarı yüzünden pahalıya mı gelir?
-
-
-
sistem imzada yazıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: besttrrBu gercekten senin masan mi hocam?
https://tr.pinterest.com/pin/741757001110545499/
pc hadi neyse de, masayı çiçeği vs hepsini satın almış arkadaş sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingstonn -- 16 Haziran 2020; 4:14:9 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kingstonnhttps://tr.pinterest.com/pin/741757001110545499/
pc hadi neyse de, masayı çiçeği vs hepsini satın almış arkadaş sanırım
Alıntıları GösterUlan ne yikik herifmis be. Bu kadar yikik biri olabilecegini dusunmedigim icin bakmadim hic Google'a, iyiki bakmissin sen.
-
millet ne meraklı odasını pavyona çevirmeye awk
-
Baya LGB meraklısı varmış ama bize ne tabiki pardon RGB.
Hocam selam, kasanın yanı ve klavyenin altındaki şerit led dimi? çok güzel duruyor hocam nereden aldın? bide enerjisini nerden çekiyorsun prize giriş mi usb girişmi bunlar?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bahsettiğiniz ayaklar konusunda hiç fikrim yok, ancak masif çam panel konusunda bir şey yazayım. Yaklaşık 6 ay önce ahşa yapı marketten, 180x75 ölçülerinde çam masif paneli 360tl ödeyerek aldım. Acil lazım olduğu için zımpara ve cilasını kendim yaptım. Bence masif panel için bir fiyat alıp ona göre karar verin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LuimneachDaha da kötüsü o mesajı beğenen 12 tane vatan haini saklanmış fareler var.
Alıntıları GösterO fareler hep olacak.
Önemli olan o hain farelere meydanı boş bırakmamak.
Pandemi sürecinde Home Office
MSI B350M Mortar
Ryzen 5 2600X
Corsair 2*8GB DDR4 3200
Sapphire Nitro+ RX5700 XT
AOC Q3279VWF 32” MVA 5ms 75Hz 2K
Corsair K95 Platinium Mx Speed
Logitech G402 Mouse
Corsair Viod Pro RGB
AeroCool Quartz Revo Kasa
Thrustmaster T300RS GT Direksiyon+Pedal Seti
Thrustmaster TH8A Vites
Şirket Laptopu :)
-
Masa bir tık dar kalmış hocam, biraz daha geniş olsa çok daha güzel olurmuş.
Genel olarak güzel masaları olan arkadaşlar var. Ama çok zevksiz ve dağınık masalar da var :) Herkesin eline sağlık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AnadoluEfesBu masayı nerden bulabilirim ?
birebir aynısı olmasa da ikea bekant köşe masalar işinizi görür.
biraz pahalı ama ömürlük malzeme. yükseklik ayarı falan var. kullanıyorum çok başarılı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X