|
Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! (19. sayfa)
-
-
Senin adın mustafamı bi arkadaşımında pcsinin arkasında kaya tuzu vardı djjejd
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
512 mb ram
80 gb hdd
256 mb ekran kartı
xp
-
Benim adım yılmaz. O kaya tuzlu PC benim değil, forumdan bir arkadaşın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ark.ın soyadaki yilmazdi
Koltuk IKEA Markus değil mi? Oyuncu koltuklarına 5 basar rahatlıkta :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: YKS2024Hedef15000
Ark.ın soyadaki yilmazdiYok o ben değilim
Benim adım yılmaz
Herkesde über sistemler olunca kendi PC'mi buraya koymaya utandım açıkcası.
-
Aerocool AC120 Air RGB modeli.
Bel desteği var evet, 2 senedir kullanıyorum nereden baksan çok rahat.
Bel ağrım olduğu için satın aldım, haftasonları 4-5 saat oyun oynarım, çalışırım gram rahatsız etmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: lukankaKoltuk IKEA Markus değil mi? Oyuncu koltuklarına 5 basar rahatlıkta :)
Markus fiyat olarak biraz yüksek görünse de, bahsettiğiniz gibi bir çok oyuncu koltuğundan çok daha rahat ve kaliteli bir koltuk. 10 yıl garanti de cabası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 16 Haziran 2020; 11:1:29 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EsoterickkHerkesde über sistemler olunca kendi PC'mi buraya koymaya utandım açıkcası.
Bekliyoruz...
-
Markus hocam memnunum :)
3-4 yıldır kullanıyorum, ayıptır söylemesi 110 kiloyum hala ilk günkü gibi :)
Bu arada ben aldığımda 649 lira gibi birşeydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukanka -- 16 Haziran 2020; 11:25:41 > -
-
Havan kime yabancı.. Memleket zengin doluymuş la forum bide ekonomi kötü diye yakınıyor.
Teşekkür ederim bir çok kişi ikea bekant markasın'dan bahsetmişti baktım kaliteli ürün sunuyorlar 10 yıl garantisi'de var ama üst masası çok küçük hocam yada resimler'den baktığım kadarı ile bana küçük geldi benim alacağım masanın yüzeyinin büyük olması lazım boy 1.90 masanın altına ayak uzatma mesafesi olması lazım birde masanın üstüne kasayı klavyeyi vs. koyunca bana alan kalması lazım çünkü ben klavyeyi yan çevirip kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 16 Haziran 2020; 12:9:43 > -
masayı nereden temin ettiniz acaba ? en boy oranı verebilirmisiniz ?
-
Ya sen yurt dışında 500-600dolarlık sistemler neden burda 5000tl diye sorgulasana. Şaka gibi ya ettiği lafa bak.
-
-
Konsollarimi paylassam olmazmi neticede oyuncuyum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X