Şimdi Ara

Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
500
Cevap
31
Favori
39.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendilerine pay cikarmaya calisiyor iste gariplerim. Parti fanboylugu buralara kadar getiriyor iste. sahipleri, gomtanlari ne derse eyvallah ceken, "abi buyuksun, bochunu dahi yerim" diyerek biat eden kole ruhlulara gram birsey anlatilmaz... bunlari akisina birakin daha iyi.

Gereksiz zirvalarla mutlu olan biatci, sukurcu, cikarici tayfadan gram mantik, izan aranmaz...

Bu zihniyetle her zaman 2. Sinif vatandas olarak kalacak bu tayfa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 15 Haziran 2020; 19:21:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Bu mesaj silindi.
    Iyi Hissetmek iyi hissettiriyor mu hocam?

• Magnum44 kullanıcısına yanıt

Henüz yarısındayım, hiç fena değil. :)

• Sistem imzada mevcut😃

Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @kanomen

Koltuk güzele benziyor rahat mı? Markası nedir? Belin boşlukta kalmaması için arka kısmı ön tarafa geliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 15 Haziran 2020; 20:22:36 >
  • quote:

Aynen öyle güzel kitap. İçindeki egzersizler yararlı ama tabii istikrarlı şekilde uygulamak lazım. Konuyla ilgiliyseniz Evinizdeki Terapist, Şema Terapi kitapları da iyidir.

• quote:

xbox i sabitlemek icin kullandiginiz aparatlarin linkini paylasabilir misiniz? Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

Bu sitede 100 kişiden 95 i geberiyoruz açlıktan. Ekonomi battı. Kıçıma giyecek don alamıyorum diyor. Hergun bunlar hakkında neden bu ülkede doğduk, coğrafya kaderdir, bizim suçumuz ne diye yırtınıyor. Sağlıklı olduğuna şükretmeden. Ama ne hikmettir aynı forum da kilerin yine %95 inin son model 6 7 bin TL lik pc leri var. Valla helal olsun. Ben de daha 1 kere ağlamadım şu ülke bu coğrafya diye 2007 de aldığım casper ile idare ediyorum satsam 300 TL ya eder ya etmez. Gerçi satsam da yenisini alamam. Esenlikler dilerim.

150000 kişilik yerde avm ye girince 250 kişi gördüğünüzde ekonomi iyi diyerek mutlu oluyor musunuz ?

Ekleme: Yorumuma benzer bir mesajı başka arkadaşta atmış, neyse böyle kişiler yüzünden konuyu daha fazla bozmayayım,dayanamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 15 Haziran 2020; 21:15:57 >

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

O monitor mu tv mi hocam? Monitor ise model linki atar misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!

* Corsair 570 x Rgb CrystaL Kasa

* Ryzen 7 3700x

* Asus 27'' VG279QM 280 Hz Monitör

* Msi MEG x570 ace

* Msi RTX 2070 Gaming Z

* Corsair Vengeance Pro Rgb 2*8 3600 Mhz Ram

* Corsair Rm 850 x White 80 Plus Gold Psu

* Corsair k70 MK.2 Klavye

* Asus Rog Gladius 2 Origin

* Corsair H100i Rgb Platinum Sıvı Soğutucu

* Corsair HS70 Wireles Kulaklık

* Corsair LL 120 White Fan 6 Adet

* Samsung 970 Evo Plus M2 500 Gb Ssd

* Corsair MM 300 Mause Pad

• quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

O monitor mu tv mi hocam? Monitor ise model linki atar misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 15 Haziran 2020; 21:36:56 >

Hocam yenileme ve tepki surelerini biliyor musunuz? Yazmiyor teknik ozelliklerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Hocam yenileme ve tepki surelerini biliyor musunuz? Yazmiyor teknik ozelliklerde.

rtings.com sitesinde mu8000 olarak aratırsanız eğer detaylı özellik listesi ve incelemesi mevcut. Yalnız bu model satışta değil. 4k bir ürün bakıyorsanız eğer, LG 27UK650-W modeline bakın derim.

https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/27uk650-w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 15 Haziran 2020; 21:43:6 >
  • Adamlardaki sistemi görünce evdekine elektrik veresim gelmiyor.

• Bu masayı nerden bulabilirim ?

Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

Masanın üst bölümü cam sanırım, aynısını bulmak zor ve maliyeti yüksek olabilir. IKEA'da benzer bir ürün mevcut, adı BEKANT olarak geçiyor. Bir çok ölçü ve renk seçeneği mevcut. İsterseniz göz atın.

https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/69282629/bekant-calisma-masasi.aspx

• Maşallah bir kaç kişi hariç herkeste sistem iyi ya da kötü var. Herkes zengin vallaha 🙂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!

Asus Radeon RX 580 8GB OC GDDR5 256 Bit 2xDP/2xHDMI/DVI Gaming Ekran Kartı - Dual-RX580-O8G

James Donkey JD480 480GB

Corsair Vengeance LPX 8GB (2x8GB) DDR4 3000MHz

Asus Prime X570-P AMD X570

AMD RYZEN 5 3600

THERMALTAKE View 27 ARGB 600W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa

Corsair Gaming Strafe Red LED Cherry MX Blue Mekanik

Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms

Hocam teşekkür ederim buna baktım ama benim bundan ziyade L biçiminde bir masaya ihtiyacım var bu masa çok hoşuma gitmişti ama malesef L biçiminde bulmaya çalışıyorum çünkü düz duvara tam gelecek sol tarafında'da küçük bir çıkıntı olacak sanırım mobilyacılardan birisine özel olarak yaptırmam lazım bir arkadaşım kendisine yaptırmış çok kötü olmuştu ondan gözüm korktu hazır birşeyler arıyorum

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.