Turknet Fiber Başvurusu
Merhaba;
Geçen ay turknet fiber için başvuru yaptım fakat bölgem de alt yapı olmadığı için önce fiber için başvuru yapmamı istediler başvurumu yaptım yoğunluk sirasina göre geleceklerini söylediler forumlardan okudugum kadariyla bir ay içinde olan da var iki yıl içerisinde olanda var benim başvurum ne kadar süre sonra sonuçlanır acaba? havadan fiber çekiliyor gibi haberler görüyorum (doğru olacağını düşünmüyorum) eğer doğruysa bu haber kısa zamanda başvurumun değerlerilmesini isterim...
Steel Series Arctis 7 Çözülemeyen Sorunu
Merhaba
2 gündür arctis 7 ile olan amansız mücadelem devam ediyor sorun şu ki;
Kulaklık wirless olarak uygulamayi görmüyor yani kulaklık çalışmiyor kablolu olarak telefonda çalişiyor 3 farklı pcde çaliştirmayi denedim çalişmiyor wirless özelgi mallesef olmuyor support kısmına yazdım 2 tane çözüm yolu önerdiler onlarıda denedim çözüm yok steel seriesin türkiyede bir servis ağı olmadıgından dolayı bu markadan uzak durulmasını tavsiye ederim..
1800 lira verdiğim kulaklık çalışmiyor 2 gündür çözüm bulamadim..
Açıkcası benim gözümde çöp oldu soğudum tavsiye etmiyorum.
Youtube Gold Button
arkadaşımın youtube sayfası var uzun zamandırda istediği yere gelemediği için hem destek olmak amaçlı hemde şakayla karışık böyle bir şey satın alıp vermek istiyorum internette araştırdım biraz bulamadım bildiğiniz bir yer varsa yönlendirirseniz sevinirim.
Örnek altta belirttiğim gibi.
Samsung Space 27" Güncelleme Sorunu
|
75 Bin Bütçe Öneri
|
Macbook Air Telefonu Görmüyor
Instagram TAKIPCI 20K 20 TL Alınacak.
|
yt Para davetiye
|
FIFA 2018 Hata Yardım
VDS |4 Gb Ram 100 Gb Disk 1 Gbps Hat 1 CPU
|
İlgi Alanları: CentOS - Dedicated
ForzaBesiktas! |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 174
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 8.922 (Bu ay: 120)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar