Şimdi Ara

Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
31
Favori
39.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 1-2 ay once 725e almistim. Baya ucuzmus o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shindorei kullanıcısına yanıt

Resmen savas cikmis

• Moueson kullanıcısına yanıt

Jeoloji mühendisi misiniz ?

• Aralıkta indirimle kuponla falan o fiyatlara geliyordu hocam ama AF gelmem olasılığı vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

hocam o ampül e27 mi

Alıntıları Göster

aynen hocam

• Arkadaşlar bilgisayarın arkasındaki duvara asmak için ne önerirsiniz düz beyaz duvar çirkin duruyor böyle hem koyu renkli hem de göze hoş görünen duvar örtüsü tarzı tavsiye arıyorum

• Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!

i3 6100 3.7 MHZ CPU

MSI H110-M M/B

8 GB 2133 MHZ Kingston RAM

Asus R9 380 2GB GPU

1TB WD BLUE 7200 RPM HDD

600W Zalman PSU

DEEP COOL Smarter KASA

Xbox One 500GB

Ve efsana Vestel Stereo Ses Sistemi(20 yıldan fazla sanırım üretimi :))

• Oldum olası bilgisayarı japon keranesine çevirme fikrine uzağımdır. Geçmişte buzlukta duran radyatör, su kabı, su pompası ile bilgisayar soğutmuşluğum var. Dolayısı ile bol bol ekstrem işlere girdim. Ancak hiç görsele abanmadım. Benim için görsellik konusu = ne kadar sade, o kadar iyi.

Kasa konusunda da: Ne kadar büyük, o kadar iyi. Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! 

Ses sistemi konusunda da: Hi-Fi değilse hiç olmasın mantığım. Bu alana Hi-Fi sığdırmanın anlamı yok zaten. Artık anamın evinde değil, kendi evimde yaşadığım için bir salonum var. Hi-Fi orada duruyor. Burada bir Sennheiser kulaklık, bir de nuhnebiden kalma USB girişi olan bir Numark Mixer (DAC ve kulaklık amfisi niyetine kullanılıyor) kullanmaktayım. Yer tasarrufu açısından da iyi oluyor. Havya istasyonuma da dikkatinizi çekerim. Gay-guy havyadan gına geldi. Artık istasyonla çalışıyorum beybisi.

Şimdi bazı fotoğraflar paylaşacağım. Normalde büroda duran bazı mallar da buraya geldi, burada çalışıyorum. O yüzden ekstrem bir dağınıklık var. Çalışan adamın hali başka, kafası durmayan, sürekli bir şeyler üretmeye çalışan adamın hali bambaşka...

Bu şimdilik masaüstüm:

Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!

Yanlış anlaşılmasın, bu masa 140cm. Ahahahahahaha!

Bu bilgisayar kasam:

Masada yer kaplamasın diye external HDD ve mixer'ı masanın yanındaki kısa dolabın tepesine attım:

Şimdi size zavallı odanın kalanının halini göstereceğim:

Bu gördüğünüz dolabın içinde ve üstünde toplam 8 tane modül var. Bu modüller dolaptan çıkıp birleşiyor, odanın büyük kısmını kaplayan bir maket tren dioramasına dönüşüyor. Elektriği, rayı, elektorniği bitti. Maketçilik kısmı yapılmayı bekliyor. Bürodan gelen eşyalar da her yerde, dolabın içine de sızmak zorunda kaldım mecbur. Yakında malzemeleri büroya geri taşıyınca oda tekrar toplanır. Çok bunaldım.

Bu da normalde büromda duran 3d yazıcı. Büroya gitmemeye başlayınca, işler aksamasın diye eve getirmek zorunda kaldım:

Bu da kuzenden aldığım hasarlı ve 16 yaşında bir RC uçak. Hasarlarını gideriyorum ve modernize ediyorum. Bununla RC uçak uçurmayı öğreneceğim. Öğrenmek için ideal bir uçağa benziyor:

Son olarak bu da tamamladığım bir tekne procesi. RC tekne işinden bunaldım. Bunu satacağım bir ara. Çarşaf gibi bir gölde 90km/sa'ya çıkıyor kendileri. Tek bir hatalı hareketinizde uçuyor, burun üstü suya dalıyor, siz gaz kesene kadar suyun içinden gidiyor. Yani, doğru kullanmayı becerebilirseniz, denizaltı olarak da kullanabilirsiniz. Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! 

Görüldüğü üzere ben daha çok işlev adamıyım. O bilgisayar kasası 16 yıllık. Çok memnunum. Çünkü büyük. Masa altında durduğu için pek gözükmüyor. O yüzden şekil olması/olmaması da önemli değil. Benim için ne kadar sade, o kadar iyi zaten. Ivır zıvıra para veremem. Görüldüğü üzere hobiler çok. Ayırdığım bütçe belli. Akıllıca hareket etmem gerekiyor. Kasayı japon keranesine çevirmek için bir lokomotifimden dahi vazgeçmem. Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! 

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

bu geceleri siz uyurken uzaya falan gidip geliyodur bi bağlayin halatla falan Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00A01D70E

aynen hocam

Alıntıları Göster

ampül kaç kelvin hocam link var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

ampül kaç kelvin hocam link var mı?

Alıntıları Göster

2700 kelvin hocam. Lambayla beraber ikeadan almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaxHobbit

Bu da benden gelsin

Hocam izmir folkart sandım bi an zamanında bizde böyleydik özlüyorum cidden mükemmel manzara.

• Merhaba masayı nereden aldınız. Böyle sade bir masa arıyorum bende.

• Vay be... Ne ortamlar var maşallah. Genç olmak varmış. Bu da benden.

Bilgisayarım salonda, yemek masanın üstünde ve oyuncu koltuğum da yok :)
    Pc: monster abra a5
    İ7 - 1050ti - 8gb - 240gb ssd

• faydalı konu, millet masasını toplamış foto çekmek için :D

• Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!

eksik kalmayayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

Ben çekmeye üşendim, zaten dağınık da aklıma bir şey takıldı. 3 monitör, 2 monitör vs. neden bu kadar yaygın? Napıyor olabilirsiniz ki 2 monitörle.

sadece oyun oynayan internette gezen adam için gereksiz fakat kod yazarken, proje çizerken çok ihtiyaç oluyor. online satış yapanlar borsayla ilgilenenler grafik tasarımcılar vs yani mesleğini bilgisayardan gerçekleştiren çoğu kişinin işini kolaylaştırır kısaca. yoksa bi yerde oyun oynayıp bir yerde film izlemek biraz insanın doğasına bile ters bir olay.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacroIceTR -- 26 Haziran 2020; 19:44:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

sadece oyun oynayan internette gezen adam için gereksiz fakat kod yazarken, proje çizerken çok ihtiyaç oluyor. online satış yapanlar borsayla ilgilenenler grafik tasarımcılar vs yani mesleğini bilgisayardan gerçekleştiren çoğu kişinin işini kolaylaştırır kısaca. yoksa bi yerde oyun oynayıp bir yerde film izlemek biraz insanın doğasına bile ters bir olay.

Alıntıları Göster

Farkındayım onun da, herkes mi bilgisayardan çalışıyor hocam :)

• Garip sesler geliyor geceleri. Ondan mi geliyor bilemiyorum :D

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.