Ben 1-2 ay once 725e almistim. Baya ucuzmus o zaman. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! (14. sayfa)
-
-
Resmen savas cikmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jeoloji mühendisi misiniz ?
-
Aralıkta indirimle kuponla falan o fiyatlara geliyordu hocam ama AF gelmem olasılığı vardı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ryo41hocam o ampül e27 mi
Alıntıları Gösteraynen hocam
-
Arkadaşlar bilgisayarın arkasındaki duvara asmak için ne önerirsiniz düz beyaz duvar çirkin duruyor böyle hem koyu renkli hem de göze hoş görünen duvar örtüsü tarzı tavsiye arıyorum
i3 6100 3.7 MHZ CPU
MSI H110-M M/B
8 GB 2133 MHZ Kingston RAM
Asus R9 380 2GB GPU
1TB WD BLUE 7200 RPM HDD
600W Zalman PSU
DEEP COOL Smarter KASA
Xbox One 500GB
Ve efsana Vestel Stereo Ses Sistemi(20 yıldan fazla sanırım üretimi :))
-
Oldum olası bilgisayarı japon keranesine çevirme fikrine uzağımdır. Geçmişte buzlukta duran radyatör, su kabı, su pompası ile bilgisayar soğutmuşluğum var. Dolayısı ile bol bol ekstrem işlere girdim. Ancak hiç görsele abanmadım. Benim için görsellik konusu = ne kadar sade, o kadar iyi.
Kasa konusunda da: Ne kadar büyük, o kadar iyi.
Ses sistemi konusunda da: Hi-Fi değilse hiç olmasın mantığım. Bu alana Hi-Fi sığdırmanın anlamı yok zaten. Artık anamın evinde değil, kendi evimde yaşadığım için bir salonum var. Hi-Fi orada duruyor. Burada bir Sennheiser kulaklık, bir de nuhnebiden kalma USB girişi olan bir Numark Mixer (DAC ve kulaklık amfisi niyetine kullanılıyor) kullanmaktayım. Yer tasarrufu açısından da iyi oluyor. Havya istasyonuma da dikkatinizi çekerim. Gay-guy havyadan gına geldi. Artık istasyonla çalışıyorum beybisi.
Şimdi bazı fotoğraflar paylaşacağım. Normalde büroda duran bazı mallar da buraya geldi, burada çalışıyorum. O yüzden ekstrem bir dağınıklık var. Çalışan adamın hali başka, kafası durmayan, sürekli bir şeyler üretmeye çalışan adamın hali bambaşka...
Bu şimdilik masaüstüm:
Yanlış anlaşılmasın, bu masa 140cm. Ahahahahahaha!
Bu bilgisayar kasam:
Masada yer kaplamasın diye external HDD ve mixer'ı masanın yanındaki kısa dolabın tepesine attım:
Şimdi size zavallı odanın kalanının halini göstereceğim:
Bu gördüğünüz dolabın içinde ve üstünde toplam 8 tane modül var. Bu modüller dolaptan çıkıp birleşiyor, odanın büyük kısmını kaplayan bir maket tren dioramasına dönüşüyor. Elektriği, rayı, elektorniği bitti. Maketçilik kısmı yapılmayı bekliyor. Bürodan gelen eşyalar da her yerde, dolabın içine de sızmak zorunda kaldım mecbur. Yakında malzemeleri büroya geri taşıyınca oda tekrar toplanır. Çok bunaldım.
Bu da normalde büromda duran 3d yazıcı. Büroya gitmemeye başlayınca, işler aksamasın diye eve getirmek zorunda kaldım:
Bu da kuzenden aldığım hasarlı ve 16 yaşında bir RC uçak. Hasarlarını gideriyorum ve modernize ediyorum. Bununla RC uçak uçurmayı öğreneceğim. Öğrenmek için ideal bir uçağa benziyor:
Son olarak bu da tamamladığım bir tekne procesi. RC tekne işinden bunaldım. Bunu satacağım bir ara. Çarşaf gibi bir gölde 90km/sa'ya çıkıyor kendileri. Tek bir hatalı hareketinizde uçuyor, burun üstü suya dalıyor, siz gaz kesene kadar suyun içinden gidiyor. Yani, doğru kullanmayı becerebilirseniz, denizaltı olarak da kullanabilirsiniz.
Görüldüğü üzere ben daha çok işlev adamıyım. O bilgisayar kasası 16 yıllık. Çok memnunum. Çünkü büyük. Masa altında durduğu için pek gözükmüyor. O yüzden şekil olması/olmaması da önemli değil. Benim için ne kadar sade, o kadar iyi zaten. Ivır zıvıra para veremem. Görüldüğü üzere hobiler çok. Ayırdığım bütçe belli. Akıllıca hareket etmem gerekiyor. Kasayı japon keranesine çevirmek için bir lokomotifimden dahi vazgeçmem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunchbu geceleri siz uyurken uzaya falan gidip geliyodur bi bağlayin halatla falan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-00A01D70Eaynen hocam
Alıntıları Gösterampül kaç kelvin hocam link var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ryo41ampül kaç kelvin hocam link var mı?
Alıntıları Göster2700 kelvin hocam. Lambayla beraber ikeadan almıştım.
-
-
Merhaba masayı nereden aldınız. Böyle sade bir masa arıyorum bende.
-
-
faydalı konu, millet masasını toplamış foto çekmek için :D
-
eksik kalmayayım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Forum1thBen çekmeye üşendim, zaten dağınık da aklıma bir şey takıldı. 3 monitör, 2 monitör vs. neden bu kadar yaygın? Napıyor olabilirsiniz ki 2 monitörle.
sadece oyun oynayan internette gezen adam için gereksiz fakat kod yazarken, proje çizerken çok ihtiyaç oluyor. online satış yapanlar borsayla ilgilenenler grafik tasarımcılar vs yani mesleğini bilgisayardan gerçekleştiren çoğu kişinin işini kolaylaştırır kısaca. yoksa bi yerde oyun oynayıp bir yerde film izlemek biraz insanın doğasına bile ters bir olay.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacroIceTR -- 26 Haziran 2020; 19:44:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: S,W,A,Tsadece oyun oynayan internette gezen adam için gereksiz fakat kod yazarken, proje çizerken çok ihtiyaç oluyor. online satış yapanlar borsayla ilgilenenler grafik tasarımcılar vs yani mesleğini bilgisayardan gerçekleştiren çoğu kişinin işini kolaylaştırır kısaca. yoksa bi yerde oyun oynayıp bir yerde film izlemek biraz insanın doğasına bile ters bir olay.
Alıntıları GösterFarkındayım onun da, herkes mi bilgisayardan çalışıyor hocam :)
Garip sesler geliyor geceleri. Ondan mi geliyor bilemiyorum :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X