Şimdi Ara

Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
31
Favori
39.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu olaylara tamamen yabancı birisi olarak, neden 2. 3. ekrana ihtiyaç duyuluyor acaba merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fell on Black Days F kullanıcısına yanıt

İhtiyaç yok hocam. Bir lüks bu. Atıyorum oyun oynuyo adam diğer ekrandan müzik açıyor, youtube açıyor. Çalışırken de bir ekranda bir dosya açmak diğerinde işlem yapmak yani birisi yazma diğeri okuma ekranı olarak pratik olabiliyor. Gerekli mi? Hayır gerekli değil ancak paran varsa harcıyosun işte. Şahsen ben sevmiyorum masada iki ekran durmasını hoşuma gitmiyor. Özellikle bire bir aynı ekran değilse iyi kötü geliyor gözüme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fell on Black Days

bu olaylara tamamen yabancı birisi olarak, neden 2. 3. ekrana ihtiyaç duyuluyor acaba merak ettim

ihtiyaç tabii ki de. yazılımcıysan bir ekranda kod açıksa diğer ekranda kodun outputu açık oluyor. şahsen ben böyle kullanıyorum çoğu yazılımcı için 2 ekran idealdir. @besttrr arkadaşın yorumu sadece tek bir kitleyi kapsıyor sanırım.

• equasezy1 kullanıcısına yanıt

Tek büyük ekranda ikisi de açık olamıyor mu hocam? Bilmediğim için soruyorum. Yani tek ekranı olan bir yazılımcı kod yazamaz mı? Eğer yazabilirse demek ki ihtiyaç değil bir lüks oluyor.

İhtiyaç: yeme içme gibi bir eylemi (burada yaşamak oluyor) gerçekleştirmek için gerekli olan şeylere denir.

Eğer yazılımcı için kod yazarken 1 ekran kod yazmayı imkansız hale getiriyorsa ihtiyaçtır yoksa kolaylaştırıcı, konfor sağlayacak bir alettir.

• Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!

Kasayı değiştirdim sonunda. Güncelleme olsun bu da. Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! 

• Öncelikle ışıltılar patlamış biraz bu kadar değil gayet loş gece karanlığından olsa gerek :) Ayrıca fark ettim ki altta kablolar baya dağınık görünüyor yarın kablo bağıyla bi girişelim :)

Sistem;

Ryzen 5 3600

Dark X94 RED CPU Soğutucu

Gigabyte Aorus B450 Anakart

Crucial Ballistix 8 GB 3000mhz CL15 DDR4 - 2 Ad.

XFX Raw II Ultra 5700XT

Gigabyte 240 GB SSD - Toshiba 7200 RPM 1 TB HDD - Seagate 7200 RPM 3 TB HDD

FSP HYDRO 700W 80+ BRONZE PSU

ZALMAN N3 Kasa - GAMETECH 3 Adet Renkli 12mm FAN

AOC CQ27G2U QHD 144Hz 27" Monitör

Logitech G213 Klavye - Logitech G102 Mouse - Logitech F710 Gamepad - Logitech Z213 2.1 Hoparlör - Gamepower Mouse Pad - James Donkey 710 Kulaklık

Çinden gelme 1 Metre Bluetooth ARGB Led Şerit - Aliexpress ilk sipariş kampanyalı ürünlerden alınma - Bu ürüne özel 8 TL ilk sipariş ücreti 15,5 TL vergi

Özel Üretim Masa Tablası; LADİN 110*65*18mm

Hazır Masa Ayağı; 50*30 Profil En 60mm Boy 72mm

Rampage KL-R40 Koltuk

Masa tablası alacak olan varsa bu mağazanın tüm ürünlerini alabilir çok ilgililer. İstediğiniz ölçüde CNC yazım oval kenar cila vs yaptırabilirsiniz fiyatlar güzel Whatsapp ile görüşebilirsiniz de kupon yoksa havale ile N11den daha ucuza veriyorlar WP numarası bende var isteyen olursa veririm; https://urun.n11.com/ahsaplar/ladin-ahsap-plaka-1-sinif-masif-panel-P404540351

Ayak baya sağlam; https://www.n11.com/mobilya/mobilya-aksesuarlari/mobilya-ayaklari

Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!

Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 20 Haziran 2020; 2:25:35 >

• Fell on Black Days F kullanıcısına yanıt

Genel çoğunluk eski monitörünü yıllarca kullanıyor sonra yeni çıkan monitörlerden alınca eskisini ikinci monitör olarak kullanıyor hocam.

İşe de yarıyor kullanım deneyimini bi tık yükseltiyor diyebilirim zevkler kişiden kişiye değişir tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Tek büyük ekranda ikisi de açık olamıyor mu hocam? Bilmediğim için soruyorum. Yani tek ekranı olan bir yazılımcı kod yazamaz mı? Eğer yazabilirse demek ki ihtiyaç değil bir lüks oluyor.

İhtiyaç: yeme içme gibi bir eylemi (burada yaşamak oluyor) gerçekleştirmek için gerekli olan şeylere denir.

Eğer yazılımcı için kod yazarken 1 ekran kod yazmayı imkansız hale getiriyorsa ihtiyaçtır yoksa kolaylaştırıcı, konfor sağlayacak bir alettir.

Amelelik yapmaya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • K@sToR kullanıcısına yanıt
    Üstad bende hp 1050 8 gb ram a bir büyük monitör almak istiyorum. Oyunlarda ekranın geç gelmesi gibi bir durum yaşar mıyım. 32" olup önereceğin marka monitör varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

2k 75hz 5ms https://www.hepsiburada.com/aoc-q3279vwf-31-5-5ms-75hz-analog-dvi-hdmi-display-freesync-qhd-va-monitor-p-HBV00000A5BL7 (Ben bunu kullanıyorum fena değil ancak renkler çok güzel değil, daha canlı verebilirdi renkleri).

1080p 60hz 4ms https://shop.samsung.com/tr/32-cf39m-80-cm-full-hd-hdmi-cec-kavisli-va-led-ekran/ (Kardeşim bunu kullanıyor, renkler çok güzel ve canlı ancak 1080p yetersiz kalıyor). Ama bu boyutta bir ekran için çok iyi fiyat ve Samsung VA panel baya başarılı bu fiyata full hd tv bile bulamazsınız bu kalitede.

• besttrr kullanıcısına yanıt
    Bilmediğimden soruyorum.. pc hp marka ve ben oyunlarda renk ekranı yansıtma gibi konularda sıkıntı yaşamak istemiyorum.. sizce yolladoğınız samsung curved işimi görür mü

Ayrıca hz fark eder mi

Hz fark eder tabiki ama hangi oyunu oynadığınıza bağlı ve pc'nizin gücüne bağlı. Bir laptop kolay kolay 2k çözünürlükte 75 fps'den fazla kare oynatamayacağı için bence 75 fps yeterli. ama 1080p ve 60hz özellikle cs-go gibi oyunlarda sizi üzebilir.

Ekrandan gelecek olası gecikmeler konusunda bir deneyimim olmadığı için bir şey söyleyemiceğim onu laptop ve monitör kullananlara sormak lazım.

Red dead detemtıon ve the witcher 3 gibi oyunlar... ben o zaman hzz 100 ve üstü alayım

1080 yetersiz kalıyor dediğiniz samsung u düşünyrm ne dersiniz

O oyunlarda 60hz bile isini gorur zaten 60fps alamiyacaksin o oyunlarda dolayisi ile 60in uzerine bosuna para vermis olacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yani evet bi tik yetersiz ama brn panel kalitesini cok begendim. Renkleri cok guzel ve canli gosteriyor. Kendi haporloru de fena degil ve kumandasi olmasi bir arti. Kardesim kullaniyor aktif oyun da oynuyor ama dedigim gibi eger cok yakin kullanacaksaniz monitoru (40-50cm falan) sizi uzebolir ama 70-80 cm den sonra pek uzmez zaten 32" bence 70-80 cm den yakin kulanilmamali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    32'' iyi. 1 ms mi iyi 5 ms mi... ne cok ayrıntısı var ya :)

1 iyi. ekranın tepki süresi. Ama bildiğim kadarıyla 1080p bir ekran için 16ms bile yeterli diye biliyorum ama tabiki ne kadar az o kadar iyi. Ama 5 ms üzmeyecektir bir şey fark edeceğinizi sanmam 1 ile 5 arasında.

Zaman ayrdığın için çok tşk ederim. Sağlıcakla kalın

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.