Şimdi Ara

Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
500
Cevap
31
Favori
39.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

9+ekran kartı fanları. ses durumu nedir hocam? gerçi hız ayarı yapılıyordur herhalde.

• Çok az ses var. Kulaklıkta kullanıyorum sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzaktan çalışma setup'ım.
    Monitörün arkasında kulaklık asılı.

Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!

• Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Sade ve güzel bir mekan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captanico

elinize sağlık çok güzel olmuş , üst tablanın maliyeti nedir nerden temin ettiniz koçtaş da bulabilir miyim ve varsa daha önce plan falan çizdiyseniz gönderebilir misiniz bana?yada bir mobilyacıdan temin edilebilir mi?ölçüleriniz tam istediğim gibi bende masa üstüne biri 32'' biri 24'' 2 monitör konumlayıp kasayı da masaya koymayı planlıyorum , ve hatta bir de L köşe ileve edip uzatmak istiyorum.hem ev hemde pc masası yakın zamanda değişecek :D şimdiki hali fotoğraftaki gibi.

@konsar

moitör 1: acer gd 245 hq 120 hz 3dvision tam 10 senelik oldu açma kapama tuşu çalışmıyor o yüzden hep standby da , elektiriğini kesersen yada elektirik kesilirse 1-2 gün açılmıyor ama parasını fazlası ile hak etti tam bir emektar ,2. monitör viewsonic 32'' 144 hz 2 k bir monitör.

işlemci:amd 3900x

anakart:msi x570 gaming edge wifi

ram:2*8 3600 mhz gskill tridenz ddr4 cl16

ekran kartı:evga gtx 1070 ti

ses kartı:creative sound blaster z

kulaklık:logitech g 930 ve sennheiser pc 350

depolama:4 tane ssd var ama nvm2 ssd yok (biri 250 lik diğer 3 ü 480 lik) , 2 tane harici 2 tb lık usb h.disk

mouse : g502 (şimdiki fiyatını görünce korkuyorum amazondan 80 tl ye almıştım zamanında keşke yedek olarak 2-3 tane daha alsaymışım)

klavye: corsair k55 (bunuda 180 tl ye almıştım)

koltuk ta tam bir efsana adore vlt 270 , 6-7 senedir kullanıyorum ve çok rahat bir koltuk yılların verdiği eskime kendini belli ediyor.aynısını üretseler gene alırım ama şimdiki düşüncem bir kaplamacıya verip süngerlerini değiştirtmek ve yeniden kaplatmak.

yeni hali de bu şekilde oldu

bide gece ve gündüz philips hueplay ile görüntüsü ekleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 30 Ağustos 2020; 12:51:37 >

• Kendi yaptigim psu ve anakart rgb coverli canavarim :) rgb ler anakart uzerinden kontrol ediliyor. Yapmak isteyen olursa yardimci olurum :) sistem ozellikleri imzada :)

• Intel i9-9900K

Galax RTX 2080TI SG Edition

Asus ROG Strix Z390-E

Corsair Vengeance 32GB

1TB SSD

Dell 23.8 UHD

Aerocool TOR Pro Kasa

3 ay önce topladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: captanico

yeni hali de bu şekilde oldu

bide gece ve gündüz philips hueplay ile görüntüsü ekleyeyim

Alıntıları Göster

Baya vakit geçti ama sandalye rahat mı?

• MeriCT kullanıcısına yanıt

hocam o sandalyeyi geçici olarak kullandım ve uzun süreli kullanımda rahat değil tabiki ,6 sene kadar önce almış olduğum adore vlt 270 ofis koltuğum vardı uzun süreli kullanımdan dolayı üstündeki deri soyulmaya başlamış ve altından çıkan beyaz kumaş aşırı kirlenmişti.adamakıllı kullanılabilecek yeni oyuncu koltuklarının fiyatlarının bin tl den başlayıp ikin tl ye kadar uzadığını görünce o paraları vermek hiç işime gelmedi.kullanmış olduğum koltuk taş gibi ve çok rahat.gittim bir otomobil döşemecisine güzel bir pazarlıktan sonra oturmaktan dolayı ezilmiş olan süngerlerini yenilettim , soyulmuş olan derisi yerine de otomobil koltuklarına döşenen kumaşlardan siyah renk güzel bir kumaş seçip kaplattım bir de bel desteği yaptırdım eskisi kadar sağlam rahat ve konforlu bir koltuk sahibi oldum ve bu iş için ödediğim para sadece 300 tl oldu.adam bir de üstüne 5 sene garanti verdi 10 sene kullanırsın dediMasamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda!  şu an işteyim akşam eve geçince yeni halinin bir fotosunu atarım

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 19 Aralık 2020; 14:55:8 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birolllll -- 29 Aralık 2020; 17:56:53 >
  • Baştaki kaliteli sistem gibi sistemleri ortalama kaç k ya toplarım?

• Birolllll kullanıcısına yanıt

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 14 Ekim 2020; 22:16:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birolllll

...

hocam bu tv nin çözünürlüğü kaç

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

.

hocam o kalvyenin önündeki ses sistemi mi ? Öyleyse normal hopörlörden kalite olarak bir farkı var mı? rpg oyunlarında nba fifa da single player oyunlarda vs

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

.

Ben de sizinki gibi bir masa düşünüyorum. Nereden almıştınız ?

• Buralara da bi geldik kullanıcısına yanıt

lg'nin sound barı.eski tv ile kullanıyordum memnundum. geçen sen tv'yi değiştirince tv'nin kendi hoparlörüde hoşuma gidince pc'de kullanmaya başladım. dolby'si vardır da öyle dolby atmos gibi bir özelliği yok.daha evvelden monitörün kendi hoparlörünü kullanıyordum ama kalite olarak yanına yaklaşamaz, sesini beğeniyorum. yanda bas'ı da var.

• gogo57 kullanıcısına yanıt

sol ayak ve sağ keson ikea. bauhaus'tan hazır zımparalanmış tahtalar var. onlardan alıp yine oradan ahşap boyası ve cila alıp kendim uyguladım. kaplama filan sevmiyorum. bundan evvel ki masa küçüktü ama yine aynı şekilde aynı yerden alıp yapmıştım.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.