Şimdi Ara

**Masaüstü bilgisayar için pci card veya usb tavsiye bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende masaüstü pc var.giriş katında arkadaşdan kablosuz bağlantı alıcam.onda telekomun verdiği airties kablosuz modem var.
    bende masaüstü giriş katta bizim pcden onun modemine 35 metrelik mesafe var.

ben rahat bağlanmak istiyorum kopmalar felan olmasın sizce hangi pci mi yoksa usb mi?hangi modeller rahat bağlanmamı sağlar.
    yardımlarınızı bekliyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: casparov22

bende masaüstü pc var.giriş katında arkadaşdan kablosuz bağlantı alıcam.onda telekomun verdiği airties kablosuz modem var.
    bende masaüstü giriş katta bizim pcden onun modemine 35 metrelik mesafe var.

ben rahat bağlanmak istiyorum kopmalar felan olmasın sizce hangi pci mi yoksa usb mi?hangi modeller rahat bağlanmamı sağlar.
    yardımlarınızı bekliyorum?

edimax EW7128G pci kartini tavsiye ederim, external masa ustune koyabilecegin uzatma kablolu anteni var hem de fiyati oldukca uygun, ben kullaniyorum memmunum. sinyal alim ve iletimi ayni odadaki laptopla karsilastirdigimda cok daha basarili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustineo

http://www.sahibinden.com/500mw_wireless_usb_adaptor_9dbi_antenli_2yil_garantili-70WQQaXQQ19277984WQQpXQQdisplayitem

güçlü ve 2 yıl garantilidir üstelik şifre kırmaya uyumlu

Verdigin ürün antenden ibaret.9 dbi anteni olan makineden hayır beklemeyin.Onların 15 17 si cıktı.Ama Fly marka g8 model adaptorler var 100 dolar cıvarında Türkiyede pek karsılasmadım ama taktıgında bırak alt katı mahalledeki butun kablosuzları gorur.Dene derim

• edimax hiç sorun yaşamadan işimi görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparov22 -- 27 Aralık 2009; 0:06:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !RaMaZaN!

quote:

Orijinalden alıntı: mustineo

http://www.sahibinden.com/500mw_wireless_usb_adaptor_9dbi_antenli_2yil_garantili-70WQQaXQQ19277984WQQpXQQdisplayitem

güçlü ve 2 yıl garantilidir üstelik şifre kırmaya uyumlu

Verdigin ürün antenden ibaret.9 dbi anteni olan makineden hayır beklemeyin.Onların 15 17 si cıktı.Ama Fly marka g8 model adaptorler var 100 dolar cıvarında Türkiyede pek karsılasmadım ama taktıgında bırak alt katı mahalledeki butun kablosuzları gorur.Dene derim

omni indoor antenlerin en yükseği 9 dbi dir bilginiz yoksa araştırın ... 9 dan yüksek olan indoorlar yüzde yüz sahtedir....

• MERHABA;

NOKIA E90 CEP TELEFONUMDAN ACER MARKALI LEPTAP IMA BAĞLANIP
    DOSYALARI AÇMAK VE PC YE BAĞLI OLAN WEPCAM I CALISTIRMAK ORADAKI ORTAMI GÖZLEMLEMEK MÜMKÜNMÜ?
    BU KONU ÇOK MÜHİM OLUP YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VARDIR.

ALLAH RAZI OLSUN...

BİR NEVİ UZAKDAN BAGLANTI AMA CEP TELEFONUNDAN LEPTAP A BAĞLANTI.

LEPTAPDAN LEPTAPA DEĞİL!!!
  • wireless apadtörün kırmaya uyumlu olduğunu nasıl anlıyorsun?
  • çipsetiyle anlaşılabiliniyo tabi bunun için de bilgili olmak lazım
  • biraz araştırayım. notebook'un wirelessı bozuldu apadtör arıyorum bayağıdır.
  • us robotics in pci kartlarını tavsiye ederim
  • elime alfa 1000mw gelecek öm at görüşelim

wus 300 den kat kat kat daha güçlüdür...

• omni indoor antenlerin en yükseği 9 dbi dir bilginiz yoksa araştırın ... 9 dan yüksek olan indoorlar yüzde yüz sahtedir....

kim demis sahtedir diye . bence senin bilgin eksik. CE <---budur arti dünya saglik kurumunun izin verdigi yasal indoorlarda üst sinir 9dbi'dir.
    9dan yüksek olan indoorlar var fakat onlara CE verilmez. birkac sertifikalari daha vardi unuttum simdi.

yabanci forumlarin birinde görmüstüm teknik ekip sirf test icin indoor omni 14 dbi anten kullanmislardi. bazi ülkelerde kesinlikle satisi yasak. bazi ülkelerde esnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skurunc -- 10 Ocak 2010; 11:49:03 >
  • ya bakın ben piyasalarda yok diyorum. varsa linki verin

bi arkadaşımız indoor 16dbi almıştı. 2dbi bile ondan daha iyi çekiyordu. yani piyasa sahte kaynıyo eğer varsa yüksek dbi linkini verin araştıralım yardımınız olsun...
  • size bu ürünü şiddetle öneririm üstelik çekim gücü kat kat yüksektir.

http://www.sahibinden.com/abd_den_geldi!!_orijinal_alfa_1000mw_5dbi_antenli-35WQQaXQQ19977893WQQpXQQdisplayitem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.