Şimdi Ara

Masaüstü bilgisayar mı laptop bilgisayar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim ve çoğu kişinin düşüncesi olan tabiki masaüstü bilgisayardır fiyat performans bakımından ama gelecek için düşünürsem (kişisel) 3 yıl sonra üniversite var ve o zamana kadar götüren ve daha ileri bir seviyeye kadar giden bir bilgisayar almam lazım. Ailem laptop almam için ısrarcı geti - götür kolaylığından ötürü ama düzgün bir sistem içinde en az 4k ile 5 k arası bir fiyatı olması lazım ama bu masaüstüne gelince 3k 4k değerindeki sisteme eş değer oluyor laptoplar. Size göre ne almam lazım açıklaması ile yazarsanız çok sevinirim hem kendim için hemde başka bu sorunu yaşıyan arkadaşlar için yardım etmiş olursunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam bu bir sorun değil, tercih meselesi.
  • Şu anda bilgisayarla ne yapacağınıza bağlı, masaüstü f p olarak iyi güzel ama konu taşımaya gelince laptop gerçekten çok işinize yarar, misal ben de üni okuyorum, okula getir gotur, kafede çalışacaksam alıyorum, uzun yolculuklarda film izliyorum, canım istediğimde oyun da oynuyorum. Karar sizin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu an 5k ya alacağın bilgisayar 3 sene sonra işine yaramayacaktır. masaüstü toplamanı tavsiye ederim. üniversiteye geçince duruma göre laptop alırsın.
  • Çok fazla ayrıntıya girmeden fazla para vermeden dayanıklı bir laptop al, kendim 10 senelik laptop kullanıyorum performansı da yeterli.

Taaşınabilir olması tabiki güzel bir avantaj lakin 4 senedir kullandığım laptopu toplasan 5-6 kez yer değiştirmişimdir.

Ama üniversitede çalışma şekline bağlı olarak okula götürüp getirme ihtiyacını göze alarak laptop düşünülebilir, bunu da ihtiyaca yönelik değerlendirmek gerek.

Üniversitede arkadaşlarım performans odaklı kullandıkları için ekseriyetle masaüstü aldılar, eğer fazla performans lazım değil günlük kullanım ofis multimedya olsun yeter derseniz masaüstüne bulaşmayın.

Kullanmayacağınız parçalara fazla para vermeyin, çok uç noktalara para ödemeyin , 3 nesil işlemci arasında %5x3 fark var, ortalama bir makine alın birçoğu para tuzağı.

Özetle performans lazım ise ve üniversite dahil fazla yer değiştirmeden kullanabilecekseniz masaüstü, ama günlük kullanım ise orta segment bir laptop tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.