Şimdi Ara

Masaüstü Bilgisayar Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eskiyen leptopum, günümüz program ve oyunlarını kaldıramıyor. Zaten 2 kere harddisk yaktı!

Artık bir tane masa üstü bilgisayar almak istiyorum.

(Semi gamer) falan deniliyor herhalde o düzeyde olabilir.

Yani günümüzün en çok kasan bir oyununu düşük ekran kalitesi ayarlarında takılmadan kasmadan oynatsın yeterli benim için.

Neler oynarım?

Aslında tek oynadığım oyun world of tanks! (FPS ile falan uğraşmak istemiyorum açıkçası)
    Lakin, Warthunder, World of warships, airplanets vs. ve Prototype serisi, Crysis ve GTA serisi oyunları da ayda yılda bir can sıkıntısına oynarım. Bu oyunları da kasmadan yorulmadan oynatmasını isterim.

Hangi programları kullanırım?

Grafik ve Web tasarımı, yazılımı yapıyorum.
    Mikrochip programlama ve derleme programları kullanıyorum.
    Bolca video/film seyrederim.

Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Office, Chrome (Genelde 10 dan fazla sekme açık olur),

Ses çok önemli benim için
    Kaliteli sesi her zaman ararım. O nedenle ses kartı stok olmayabilir, güzel bir ses kartı için taviz veririm yani.
    Çok fazla müzik dinlerim. (Logitech Z-5500)'üm ses kartı yandı :( Şu an ortalama bi Creative ile idare ediyorum fakat yeni Logitech Z-5500 den sonra çıkanın bir yenisini bekliyorum. Fiyat ucuzlayınca onu alırım herhalde.

4k video hiç izlemedim, izleyemem de herhalde (TTNET SAĞ OLSUN) ne indirilebiliyor nede izlenebiliyor.

SSD ufak bir şeyler atılabilir ortaya. Bir kaç çok kullanılan program/oyun ve işletim sistemi için mesela.

Kasa, soğutma, güç kaynağı ve diğer teknik detaylar sizde. Ben pek anlamam. Ama kalitesiz olsun 3 - 5 değer daha yukarı olsun istemem. Varsın olsun 100 watt daha aşağı olsun ama daha kaliteli güç kaynağı olsun mesela.

Monitör önerilerinizi de isterim açıkcası (Tepki süresi vs. ) için. (Çok büyük olmasına ve çok da kaliteli olmasına gerek yok sanki.)

Lütfen bana her parçası dahil olmak üzere kağıt üstünde yukarıdaki ihtiyaçlar doğrultusunda marka&fiyat vs. de vererek bir bilgisayar toplar mısınız?

Bu iyiliği yapar mısınız? :D

• Twitch TV den sağlam playerlerin PC özelliklerine bak aynısını alabilirsin. Onlar tam oyun için ayarliyor parcalari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_73889323//tm.htm#73889323

Şu linkteki konuya gidersen konu sahibi arkadaş sana yardımcı olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.