Şimdi Ara

Masaüstü bilgisayarları korkutan notebook; Eurocom Panther 2.0 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CxCxCx

laptopun dışı casperdan bile kötü ama işte... 10 bin fiyatı olur gelse ülkemize ama sistem abartı yani bunu aldığın zaman sistemin yarı özelliğini anca kullanırsın diğerleri öle uyku moduna geçer. ama aletin özellikleri ve kalitesi çok güzel

casper'dan kötü dediğin sistem.o donanımları soğutabilecek kapasitede.casper'ın leptop altına konumlandırdığı fanları bu cihazda arka kısımda egzos şeklinde görebiliyoruz.en önemlisi bu bence.kasa kalite kokuyor...(şık gözükmesede)

• Alienware lara taşçıkartmış
  • Bu konfigrasyona ihtiyacı olan için uygun bir fiyat, taşınabilirliği tartışılır, aynı konfigrasyonu pc ile kıyaslıyıp pahalı demek biraz cahillik olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acbold

quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

laptopun dışı casperdan bile kötü ama işte... 10 bin fiyatı olur gelse ülkemize ama sistem abartı yani bunu aldığın zaman sistemin yarı özelliğini anca kullanırsın diğerleri öle uyku moduna geçer. ama aletin özellikleri ve kalitesi çok güzel

casper'dan kötü dediğin sistem.o donanımları soğutabilecek kapasitede.casper'ın leptop altına konumlandırdığı fanları bu cihazda arka kısımda egzos şeklinde görebiliyoruz.en önemlisi bu bence.kasa kalite kokuyor...(şık gözükmesede)

hocam emin ol eski oda arkadaşımda bu marka laptop vardı kalitesinin de ve özelliklerinin de farkındayım ben espirisine söledim ki belirttim yani demekki anlaşılır yazamamışım kusura bakma

• bence fiyatı, özelliklerine göre ve bir laptop olmasına kıyaslanırsa çok uçuk değil.sonuçta 1000 liralık bir laptopla aynı değeri taşıyan bir masa üstü pc nin özelliklerini ve performansınıda kıyaslayamayız.fiyatını geride bırakırsak piyasadaki normal sistemlerin çok üstünde bir notebook..
  • gereksiz.
    1-) taşınıcak gibi değil onun ameleliği çekilmez
    2-) extreme fiyat masaüstü işlemcisi laptopta baslı baslına hata extra masraf
    3-) sandy bridge varken hayatta almam bunu
    4-) 1.5 saat pili gdiyor ama güç altında değil güç altında en fazla 45 dk dayanır.
    5-) bunun bataryası en az 1.5 kilodur 5.5 kiloda makine 7 kilo ben taşırım diyen varsa alayım yanımda taşısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROOF#

gereksiz.
    4-) 1.5 saat pili gdiyor ama güç altında değil güç altında en fazla 45 dk dayanır.
    5-) bunun bataryası en az 1.5 kilodur 5.5 kiloda makine 7 kilo ben taşırım diyen varsa alayım yanımda taşısın

Tek artısı kas yapar
  • monster şuanda ülkemizde bunu satıyor arkadaşlar, fiyatı 9000tlden başlıyordu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisahmet

quote:

Orijinalden alıntı: CrySystem

Soğutması ve pili nasıl ayakta duracak ki?

Pil mi? Kesintisiz güç kaynağı diyecektin heralde

Aynen buna pil mi dayanır bide odada soba filan yakmazsın

• gereksiz yapılmış bir ürün.
  • 192 bit olan gtx 460 ın bant genişliği 86,4 gb/sn 256 bit olan gtx 460 ın 115gb/sn gtx 485m in bant genişliği 96 gb/sn gtx 460 a performansı yakın diyebiliriz.

kim alır kim kullanır bu notebook u çok merak ediyorum doğrusu
  • Taşınabilir masaüstü...
  • Hİçbir alınabilir yönü yok.Notebook ile yakından uzaktan alaksı yok ağır kalın hantal bir cihaz.Bunu alacağına mis gibi bir masaüstü toplanır üstüne para kalır.
  • bunu ancak para babaları alır hava atmak amaçlı iş yapmak amaçlı değil..5.5 kg ağırlık demiş de benim masa üstünü biraz kırpsam aynı kiloya gelirler heralde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: PROOF#

gereksiz.

Tek artısı kas yapar

evet onu unutmusum vücutcular için ideal

• tamamen boy gösterimi ego tatmini için

gtx485 yada amd 6900 çözümü masaüstünde gtx560 kadar performans verir yada vermez
    çift gpu yaptın gtx570 oldu diyelim

ama fiyatı en az 15bin tl olur ben o kadar söylüyorum
    15bin ile torunların torunlarına yetecek bir masaüstü,ses görüntü sistemi kurarsın
  • Eurocomun gövde gösterisi sadece ;)

Ama ondan önce isimlerini değiştirseler daha mantıklı, yurokom ....
  • Ağırlığına çok takmışsınız. Birçok insan evde Laptop tercih diyor artık.bir masa başına bağlı olmadan bilgisayarını evin herhangi bir yerinde kullanmak güzel birşey, bu durumda 5,5 kg ağırlık problem olmuyor. Ayrıca laptobu evden işe işten eve taşımayanlar sürekli evde veya işte kullananlar nadirende olsa bilgisayarlarına yınana alma ihtiyacı hissediyorlar. Bu durumdada 5,5kg geçici olarak katlanılabilecek bir ağırlıktır. Ama buna rağmen Fiyat tabiki sunduğu özelliklere göre verilirmi, onu ancak parayı ne kadar kolay kazandığına bağlı olarak karar versin, ben veremem.
    yinede kiloya o kadar takmayın ben fiyatı makul olsaydı bu kiloda alırdım
  • Singapur senin Arjantin benim şeklinde gezen oyun manyağı bir iş adamı değilseniz o paraya salonun bir köşesine harika bir masaüstü sistem koyup odanın geri kalanını yalıtıcı malzemelerle döşeyip kolonlarla süsleyip bir sinema salonu haline dönüştürebilirsiniz.
  • Maşallah kaç tane fan deliği var öyle, benim laptopda sadece bir tane var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.