Şimdi Ara

Masaüstü diz üstü format farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarıma virüs bulaştı ve format atmam lazım ama format cdsini arkadaşımdan alacağım için ve onun bilgisayarı laptop olduğu için işe yarar mı emin değil
    Kısaca

Bilgisayarım : Masaüstü bi bilgisayar

Onun bilgisayarı da bir Laptop

format CD leri laptop ve masaüstüne göre değişkenlik değiştirirmi ? Aradağımda bios sürümüne göre değişiri bios sürümü derken tam anlayamadım Sistem bilgisinden baktığımda
    American Megatrends Inc. V32.12, 13.09.2013 yazıyor
    Sürüm farklılığı tam olarak ne kastediliyor örnek verebilirmisiniz

• desert96 D kullanıcısına yanıt
    İşe yarar çünkün aralarında fark yok ikiside aynıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

İşe yarar çünkün aralarında fark yok ikiside aynıdır.

Çok teşekkür ederim abimin yaptığı bi iş yüzünden çok sakat bi şey bulaştıda malware galiba anti virüsler veya anti malware ler çalıştığında bilgisayarı donduruyor face e girincede çıkış yapılmasını ve yorum yazılmasını engelliyor :D
    Tekrardan teşekkkür edeirm
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Dizustu bilgisayarlarda recovery vardır. Klasik formata göre daha güvenli ve kolay bir yöntemdir, kurulumdan sonra fellik fellik donanım sürücülerini aramazsınız. Hatta pc başında olmanız bile gerekmez, başlattınız mı kendi kendine halleder.

Masaüstünde böyle bir imkanınız genel olarak yok. Klasik format yapacaksınız.
    Fark bu olur.

• Zaten laptop kullanan adam recovery de bi zahmet bilsin :) Format cd sini sormuş. Arkadaşı backup alınmış sistem görüntüsünü, masaüstü kullanan kişiye vermez kafası iyiyse.

• Bende format aticam anlayan bir arkadaş mesaj atabilirmi rica ediyorum 60 tl vermek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.