Şimdi Ara

Masaüstü kıvamında dizüstü 'MSI GT73VR 7RF' inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sol üstte sıcaklık değerlerini vs oyun içinden gösteren yazılımın adı nedir acaba?

• 13.000 TL. Yaklaşık 10 asgari ücret. Merak ettiğim bu cihazları kim alıyor? Mesela bu videoyu izleyip kaç kişi alacak bunu? Donanımhaber Lordlar kamarası var herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

Sol üstte sıcaklık değerlerini vs oyun içinden gösteren yazılımın adı nedir acaba?

Msi Afterburner
  • vesaire86 kullanıcısına yanıt
    Ürün o kadar kısıtlı bir kitleye hitap ediyor ki parası olan insan bile eğer taşıma ihtiyacı yoksa bu ürünü almaz.

• 2.el 5000 tl ye bulsam alırdım heralde , en az 1 yıl garantili olcak şekilde ...

• Msi gt62'nin incelemesini bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: vesaire86

13.000 TL. Yaklaşık 10 asgari ücret. Merak ettiğim bu cihazları kim alıyor? Mesela bu videoyu izleyip kaç kişi alacak bunu? Donanımhaber Lordlar kamarası var herhalde.

pahalı diye hiçbir şey incelemesinler öyleyse.
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Msi afterburner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı oldukça uçuk. Fakat piyasa böyle. Üst seviye Gaming Laptopların fiyatları genelde bu bantta.

• Render için soğutma berbat.
    Kimse laptopta render alıcak değildir.
    %40-%50 kullanımda dahi sıcaklık 70 derece iken %100 kullanımda saatlerce yük altında kalıcaktır render da sıcaklık dahada artıcaktır.Tahminim 100+ derece olucaktır oda kapanıcaktır.

• quote:

13.000 TL. Yaklaşık 10 asgari ücret. Merak ettiğim bu cihazları kim alıyor? Mesela bu videoyu izleyip kaç kişi alacak bunu? Donanımhaber Lordlar kamarası var herhalde.

Valla bu mantığa sahip biri otobüsle evden işine giderken camdan dışarı baktığı her an büyük şaşkınlık yaşıyordur :) yanınızdan vızır vızır geçen Mercedes, BMW, Cherokee marka araçların fiyatlarına bakın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: smurfylol

quote:

pahalı diye hiçbir şey incelemesinler öyleyse.

Tabiki böyle bir şey söz konusu degil. Ama benim önceliğim f/p notebooklar yada satışı yüksek olan cihazlar olurdu. Ben kaç tane cihaz aldım mesela hep yabancı YouTube incelemelerine gebe kaldım.

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    :) Mesut benimde o arabalara binen arkadaşlarım var. Ama onların notebook alım şekli şöyle. Bir teknoloji mağazasına giderler bana en iyi cihazı verin der öder çıkarlar. İnceleme falan izleyecek tipler değiller yani.😊

• vesaire86 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. siz de haklısınız tabi
  • quote:

Sence sadece notebook ihtiyaci olanlar mi bu incelemeyi izliyor?
    Ben de az once Ferrari 458'in ic dizaynina baktim 3-5 tane de video izledim ama Ferrari almayacagim.
    Dun de Emily Ratajkowski'nin resimlerine bakmistim ama cikma teklifi etme gibi bir fikrim yok.
    Guclu ve guzel olan her sey ulasamasan bile merak uyandrir seyretmesi zevk verir.
    Gercek Donanimhaber ziyaretcileri ve uyeleri teknoloji asigidir, inceleme yapanlarin yaparken zevk aldigi gibi biz de izlerken zevk aliriz.
    Bizim de hobimiz bu, ihtiyacimiz olmasa da izleriz ve bundan haz duyariz.
  • Ya isteyen izler adamlar da işini yapıyor sonuçta firma bunlara yolluyor inceleyin diye sanki sanıyosunuz dh gidip her ürünü sizler için satın alıp sizin bütçenize göre tanıtım yapacak.Bi nevi reklam bu para kazanıyorlar boş konuşmayın ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burzum_^^

quote:

Ben de az once Ferrari 458'in ic dizaynina baktim 3-5 tane de video izledim ama Ferrari almayacagim.
    Dun de Emily Ratajkowski'nin resimlerine bakmistim ama cikma teklifi etme gibi bir fikrim yok.
    Guclu ve guzel olan her sey ulasamasan bile merak uyandrir seyretmesi zevk verir.
    Gercek Donanimhaber ziyaretcileri ve uyeleri teknoloji asigidir, inceleme yapanlarin yaparken zevk aldigi gibi biz de izlerken zevk aliriz.

Emily'den haz duyarsın tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: Burzum_^^

quote:

Amacımız tabi ki inceleme baltalamak değil mesaj yerine ulaştıysa ne mutlu bana. Hayallerinin peşinden koş dostum sıkıntı yok. Emily ye selam

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Başkan selamlar, konuyla alakasız ama dün alaçatıda gördüm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.