Şimdi Ara

Masaüstü Kullanılabilirlik Özelliği Olan Modeller?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli forumdonanım ailesi, yeni bir telefon alma arafesindeyim. Samsungda dex station özelliği yani masaüstü kullanılabilirlik özelliği olan telefonlara baktım sırf bu özelliği var diye samsunga çok para vermek istemiyorum. Sorum şöyle ki bu özellik huawei veya xiaomi telefonlarında var mıdır? Hangi modellerinde vardır? Bu özellik huawei de Easy Projection diye geçiyor ancak bir çok modelde yok.Bugün huawei müşteri temsilcisini aradım o da bilmiyorç Xiaomi de var mı yok mu bilmiyorum. Sürekli yurtdışı seyahatlerine çıktığım için otel odasında çok işime yarıyor bu özellik. Buna istinaden tavsiye edeceğiniz bir model varsa sevinirim teşekkürler.

• Dell mobile connect uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu sayede bildirimleri alırsınız, fotolarınızı aktarma yaparsınız, yansıtma olayıyla telefon kilitteyken bile smart lock özelliğiyle açarsınız, kullanırsınız oradan. klavye de destekliyor. En kötü bu şekilde işinizi görürsünüz.
  • sabriyurga kullanıcısına yanıt
    zannedersem wi fi ile bağlanılıyor bu ve pc gerekli. Bana hdmi olması lazım hocam. Çünkü otel odalarındaki tvlerin birçoğu smart değil. Sadece hdmi girişi var.
  • Huawei Mate 10'da var, ister kablolu, ister kablosuz olarak baglantı sağlıyabilirsiniz. Samsung'daki gibi ekstra bir aparata da ihtiyaç duymazsınız.
    https://www.digitaltrends.com/mobile/how-to-use-desktop-mode-huawei-mate-10-pro/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock steady -- 15 Haziran 2019; 14:3:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.