Şimdi Ara

Masaüstü PC mi? PS4 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Pc de

Last of us
    Uncharted
    Bloodbourne
    Tekken
    Destiny
    Grand tourismo serisi
    God of war

Gibi her oyuncunun mutlaka oynaması gerektiğini düşündüğüm oyunlar yok

Sonuçda amaç oyun oynamaksa bu kısım önemli bende pc de var ps4 de ancak keyif veren taraf gerçekten ps4 oyun fiyatlarına gelince indirimleri takip etmelisiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş ne alacaksın da 3500 tl bütçe arıyorsun

ps4 1500 lira

tv alsan 1000 lira

3 tane de oyun alsan 3000 lira yapıyor ps4 kafadan
  • Spottan oyun moyun almayin. Bunun adi kalpazanlik çakallik ve emek hirsizligindan baska birsey degildir. Sen hangi kafayla şu oyunu 200 tl den satiyorsun.Dr de bile 170 tl kusur iken sen vergisiz faturasiz sattigin oyunu 200 tl den satiyorsun. Allahinizdan bulun.. Forumun 2. El kismi ve Us psn yada endo psn den alisveris yapin hem iciniz rahat olur hem de spotcular yaptigi cakalliklardan cebiniz zarar gormez.
     Masaüstü PC mi? PS4 mü?

• xbox one al

• quote:

Orijinalden alıntı: Hok2013

quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

quote:

Orijinalden alıntı: Hok2013

quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

quote:

Orijinalden alıntı: szmania

Ebdonezya psn de enpara ile 1 yıllık plus 45 tl. Onuda vermek istemiyorsan japon psn 14 günlük bedava plus veriyor. Ger 14 günde bir japon hesap acarsın. @hamza5806

Ya VAllaha şöyle söyliyim birincisi endonezya japonya falan ugrasmak istemiyorum ikincisi bu ayni zamanda bir tepki benim acimdan sony durduk yere bedava olan bir seyi parali yapiyor ve rakibi olmadigi icin de istedigim gibi at kostururum diyor psn plus 100tl idi ilk basta simdi 150tl oldu oyunlar ve ps4 de ayni sekilde bir anda artti dolar falan demeyin cunku sony goruldugu gibi her ulkede farkli politika takip ediyor ve Türkiyede politikasi tamamen kapitalizm ve sömürü odaklı ben buna karsiyim bu yüzden ps4 almak yerine pc alacagim forumdaki bazi adamlar o kadar yobaz bagnaz bir tutum icindeki inanilmaz ya yani su ustteki yorumumu baska hicbir ülkede eksilemezler bunlar öyle bir fanboy olmuş ki sanırsın babasının dükkanı ayni sey tüm ülkede var siyaset ve ülkenin durumu da tamamen bu koyunluk yobazlik ve bagnazlik yuzunden boyle halkin yuzde 95i benim dedigimden dogrusu yok diyor bu her yere ve her seye yayilmis durumda bir oyun konsolunda bile ne tartismalar cikiyor aman neyse isteyen sonynin ps3e nispetle yuzde 20 30 gelistirdigi grafiklerle yüksek oyun fiyatlariyla her yil alinacak psni ile kalsin isteyen de kafasini calistirip baska seylere yönelsin

Millet eksilerken ps4 fani oldugundan eksilemiyor. Yaptigin hesap sacma cunku. 10 senede 3000TL yapar zaten psn uyeligi diyorsun 10 sene icinde kac kere upgrade edeceksin pcyi ? Her sene yeni gereksinimler isteyen oyunlar cikiyor onlar icin ne yapacaksin ? Plus uyeligi endonezyadan al diyorlar ugrasmak istemiyorum diyorsun burada zaten pc fan oldugun ortaya cikiyor. Elinde imkan varken ps4 veya sony kotulemek cok gereksiz. he yinede pc aliyorsan o senin bilecegin is. Yaptigin matematik islemin okadar komikki anlatamam. He pcde oyun keyfi kotu demiyorum eyvallah oyun ucretleride tamam guzel ama 10 senede 3000TL nedir ya :D kardes harbiden 4 yasinda baslamissin ama hala o sekilde kalmissin :)

999tlye aldigim laptop beni 4 yil götürdüyse phoenix oblivion 10yil goturur neden çünkü grafik takintim yok
    3000tl eder cunku
    Ps4+psn plus+oyunlar arasi fiyat farkindan bahsediyorum
    Pc fanı değilim hiçbir şeyin fanı değilim sadece hangi ürün fiyatını hak ediyorsa onu alıyorum o kadar
    4 yaş mevzuunda da keşke hep 4 kalsaydım ama olmadı büyüdük işte naparsın?

komik kardes yine fiyati konusturmussun sen ama :) sen pc al pc bosver :) pc fani seni :) ee tabii 10 sene gecince yas 14 oluyor :)

Tamam abi en haklı sensin

• Saglam bir ekran kartı ile ps4 aynı para zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: newvirtusft

Saglam bir ekran kartı ile ps4 aynı para zaten

Hocam kardeşlik falan bilmem de.

Steam'deki o fiyat ayarlanması yok.

Oyunlar 200 tl be. Spotçularda 150 falan filan. PSN Store'da da aynı.

Hadi PSN Endonezya dedik. Orası daha iyi olabilir fakat yine de fazla.

Xbox One'da aynı şekilde gözüküyor.

Herneyse. Şimdilik PC'ye devam etmek. İyi exc.ler çıkarsa konsol almak daha mantıklı gibi.

Gerçi herşey E3'te belli olacak. E3 gelse de bir an önce tam bir değerlendirme yapabilsem

Açıkçası bu senelik Sony'den ümidim yok. Adam akıllı oyun çıkmıyor artık. Grafik falan önemli değil. Yeterki adam akıllı oyunlar çıksın.
  • PS4 gerçekten tam bir fiyat/performans ürünü, ayrıca şuan Dünyada mevcut son teknoloji oyun konsolu, henüz çok yeni bi cihaz, zamanla bomba exc. oyunları duyulunca daha da popüler hale gelir eminim buna.

Yakın arkadaşım 4 ay önce 4850tl para harcayıp bir pc topladı, evet multiplatform oyunlar ps4 gibi, ama exc. oyunlardan yoksun, konsol konforunu oynanış olarak hiçbir şekilde yakalayamıyor ve o kadar para çok yazık çok.
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    Hocam merak ettiğim oyunların fiyatları.

Steam'deki gibi adam akıllı indirimler oluyor mu?

PS4'e geçtiğimde,hiç oyunum olmayacak. Şuan Steam hesabımda 160 küsür oyun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

Hocam merak ettiğim oyunların fiyatları.

Steam'deki gibi adam akıllı indirimler oluyor mu?

PS4'e geçtiğimde,hiç oyunum olmayacak. Şuan Steam hesabımda 160 küsür oyun var.

Forumda konular var, psn kardeşlik kavramı var..
    İnanın 10tl den bile secondary hesap ps4 oyunları satan arkadaşlar var, mesela bugün çıkan bir ps4 oyununu 50-60tl gibi bir fiyata satın almak mümkün, hatta oyunu bitirip tekrar forumda al/sat yaparak veya takas yaparak bedavaya tüm oyunları oynuyor herkes. Hem cd olmadığı için ucuza geliyor, hem de ps4ün gözü yorulmuyor hiç.

Adı üzerinde playstation, adı üzerinde oyun konsolu. PC de oyun kavramı hiçbir zaman konsol konforunu yakalayamıyor, kıyaslamak bile hata bence, Sony 5000 liralık oyun konsolu yapmalı ki o zaman kıyaslama olsun, ki ben düşünemiyorum olanları

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Hocam ekstradan bazı sorularım var

konsola geçmeyi düşünüyorum. Ya xbox ya bu. Fakat oyun fiyatları...

Ucuz alabileceğimiz G2A gibi bir yer var mı?

+

Ben oyunları öyle çok ön sipariş yapan biri değilim fiyatlar birkaç ay içinde ucuzlamaz mı? Yani 30-50 tl arasında

Kardeşliği on sipariş oyunlarda yapmayı düşünüyorum sadece. Öbür türlü pek makul gelmiyor.

Xbox bölümüne baktığımda uyguna oyun alabiliyorlarmış

Ben secondary hesaplara öyle olumlu gözle pek bakmıyorum. Aktif internet işi çok bozuyor.

Kutulu değil de dijital ortamda. Atıyorum Endonezya'da oyunlar daha ucuzmuş. Bana daha mantıklı gibi.
  • Konsol iyi güzel de, bu nesilde tadını kaçırdılar. PC için aldığınız donanımın 3 ay sonra işe yaramaması gibi bir durum artık yok. Ben yaklaşık 2 sene önce aldığım GTX770 ekran kartı ile mesela son dönemde çıkan The Witcher 3 oyununu neredeyse herşey ultrada açabiliyor, ortalama 40 fps'de oynayabiliyorum. Yani o eskinin argümanıydı...

Tabii konsolların rahatlığı, rafine online deneyimi daha iyi. Ancak yıllık online oyun oynamak için ödenen ücret PC'de yok mesela. Hatta daha geniş ve özelleştirilebilir imkanlar var, bir yere bağlı değilsiniz. Bence para sıkıntısı yoksa öncelikle bir PC, sora PS4 düşünülebilir. Hele ki XO gibi bir konsolunuz varsa kesinlikle PS4 yerine PC almanızı tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

Hocam ekstradan bazı sorularım var

konsola geçmeyi düşünüyorum. Ya xbox ya bu. Fakat oyun fiyatları...

Ucuz alabileceğimiz G2A gibi bir yer var mı?

+

Ben oyunları öyle çok ön sipariş yapan biri değilim fiyatlar birkaç ay içinde ucuzlamaz mı? Yani 30-50 tl arasında

Kardeşliği on sipariş oyunlarda yapmayı düşünüyorum sadece. Öbür türlü pek makul gelmiyor.

Xbox bölümüne baktığımda uyguna oyun alabiliyorlarmış

Ben secondary hesaplara öyle olumlu gözle pek bakmıyorum. Aktif internet işi çok bozuyor.

Kutulu değil de dijital ortamda. Atıyorum Endonezya'da oyunlar daha ucuzmuş. Bana daha mantıklı gibi.

Çok inceleyen, çok kıllatan adam kolay kolay net karar veremez bence, çünkü kim ne derse desin bilinç altında kendi doğruları vardır, inanmak istedikleri, duymak istedikleri farklıdır...

Kısaca ben diyorum ki;

PC ile konsol karşılaştırılmaz, durum ne olursa olsun oyun oynama kavramı oyun konsolunda olur,
    XBOX ile PS4 kıyaslaman da şu son nesilde gereksiz kalıyor çünkü PS4 ün popülerliği, exc. oyunları ve en önemlisi de donanımsal gücü daha önde. Ancak PS4 yanında XBOX ta alınabilir, ama konsol oyuncusunda Playstation olmadan olamaz bence. Oyun fiyatları da tercih meselesidir, 10 ile 50tl arası secondary hesaplar var, oynamadığın oyun kalmaz, takas edersin, al/sat yaparsın vs. vs. Ha adam der ki mesela,
    ''benim ayranım yok içmeye uçakla giderim sıçmaya'' onlar da kutulu alır arşiv yapar, hatta special versionları alır, oyun karakterlerini falan biriktirir, koleksiyon yapar, herşey mümkün yani

PS4 her keseye uygun bir konsol, yeter ki karar verelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 24 Mayıs 2015; 20:34:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Konsol iyi güzel de, bu nesilde tadını kaçırdılar. PC için aldığınız donanımın 3 ay sonra işe yaramaması gibi bir durum artık yok. Ben yaklaşık 2 sene önce aldığım GTX770 ekran kartı ile mesela son dönemde çıkan The Witcher 3 oyununu neredeyse herşey ultrada açabiliyor, ortalama 40 fps'de oynayabiliyorum. Yani o eskinin argümanıydı...

Tabii konsolların rahatlığı, rafine online deneyimi daha iyi. Ancak yıllık online oyun oynamak için ödenen ücret PC'de yok mesela. Hatta daha geniş ve özelleştirilebilir imkanlar var, bir yere bağlı değilsiniz. Bence para sıkıntısı yoksa öncelikle bir PC, sora PS4 düşünülebilir. Hele ki XO gibi bir konsolunuz varsa kesinlikle PS4 yerine PC almanızı tavsiye ederim...

3 sene önce aldığım 7850 Medium high karışık 35fps veriyor.

Excler ve hilesiz online olmasa pc varken bu nesilde konsolda işim olmazdı. Ama oynadığım oyunlar hep ps4oyunu o yüzden pc ye ihtiyaç olmuyor fazla.

• Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Hile de abartılıyor, adam resmi server'lar yerine korsan server'lara girerse hile normal. Steam gibi platformlarda hile korumaları mevcut, ayrıca BF gibi oyunların official server'ları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Hile de abartılıyor, adam resmi server'lar yerine korsan server'lara girerse hile normal. Steam gibi platformlarda hile korumaları mevcut, ayrıca BF gibi oyunların official server'ları var.

Bf3 oynuyordum zamanında hile yüzünden bırakmak zorunda kalmıştım mesela.
    Codların güncel versiyonlarını oynamadım ama mw2 hile kaynıyor zamanında Ghosts u denemiştim hafta sonu bedavaydı ondada aim açanlar vardı.
    Cs go var bende çok nadir oynarım rast gelmedim ama şikayet eden çoktu.

Onun dışında ps4 de Mordor dışında multi platform oyunla çok vakit geçirmedim.

Destiny Bloodborne Gta (Pc ye gelene kadar suyunu çıkarttım) Drive Club Infamous Tlou gibi oyunları oynadım. Şimdi Witcher 3 geldi bi oynamaya değer.

Multi platfprm platform oyunlarla çok içli dışlı birisi ana platform olarak pc tercih etmeli bencede tr yama steam 60fps gibi avantajları ortada.

• bu tartisma cok yasandi sonuc: PC4

• ps3-ps4 uzun zamandır konsol tarafındaydım. ama nedense ps4 çıktıktan sonra istediğim oyunlar vaktinde gelmeyince artık pc topladım.
    ekran kartı ile 3300 tl maliyeti oldu.
    her ikisi de güzel. maddi imkan varsa ikisi de olması iyi ben elimdeki ps3-ps4 hepsini elden çıkardım pc kullanmaya başladım. bakalım zaman bana ne gösterecek.
    --
    ps4 de kardeşlik mevcut adam gibi birilerini bulursan ps4 de çok ucuza oyunları oynayabilirsin.
    --
    Gönül ps4 den yanaydı ama artık Pc kullanıcısı oldum oynadığım oyundan ötürü..
  • Oyun kütüphanen bayağı genişmiş, yazık olmasın :)
    Şu anki PC'in nasıl bir şey bilmiyorum ama PS4 kalitesinde oyun oynamak için çok para dökmeye gerek yok. Mesela witcher 3 konsolları en çok zorlayan oyunlardan oldu ama 4'üncü nesil i3 işlemci ve gtx 750ti ile daha iyi sonuçlar alabiliyorsun PC'de.
    https://www.youtube.com/watch?v=gGf4SVWEw2g
    Bütçen olduğu için bu kadar düşük alma tabi, en azından bir r9 280x tarzı bir şey alırsın ve konsolda alamayacağın 60 fps'nin tadını çıkarırsın. Ve sana maliyeti ekstradan 250 TL falan olur. Eğer konsollara çıkarılıp bilerek pc'ye çıkarılmayan oyunlardan sürekli etkileniyorsan, konsol alacaksın yapacak bir şey yok. Artık yeni çıkacak godzilla oyununu oynarsın :D

• PSN PLUS cidden çok pahalı oyunlar anormal pahalı....ps3teki gibi kırılma olayı olursa online oyun oynayamıyorsun yahu bu SONY ps2 den sonra kopya oyun kullananlara acayip takmış gibi??? şimdi bilemedim yani?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.