Şimdi Ara

MASAÜSTÜ RESİMLERİNİ DEĞİŞTİREN PROGRAM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben masaüstündeki resmi otomatik değiştiren program arıyorum.

mesela onu belli bi klasöre yönlendirip o klasördeki resimleri kendiliğinden değiştiren türde bi program...

bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, teşşekkürler.

• Foruma konu açacağına, "MASAÜSTÜ RESİMLERİNİ DEĞİŞTİREN PROGRAM"diye Googleda aratmayı denesen çoktan bulmuştun.
  • quote:

ALINTI= FUDUCUK

Şimdi elimizde bir sürü güzel fotoğraf var, her seferinde birini seçip masaüstüne uygulamak uzun iş. Aşağıdaki program ile otomatik olarak masaüstü görüntüsünün değiştirilmesini sağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken aşağıdaki programı indirip kurduktan sonra fotoğrafların olduğu klasörü göstermek ve ne kadar süre içerisinde bir sonrakine geçileceğini tanımlamak. Hepsi bu.

MASAÜSTÜ RESİMLERİNİ DEĞİŞTİREN PROGRAM???

Programı İNDİR !!!

• webshots u dene bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkoc

Foruma konu açacağına, "MASAÜSTÜ RESİMLERİNİ DEĞİŞTİREN PROGRAM"diye Googleda aratmayı denesen çoktan bulmuştun.

valla çok denedim ama bi sonuç alamadım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: flaxis

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkoc

Foruma konu açacağına, "MASAÜSTÜ RESİMLERİNİ DEĞİŞTİREN PROGRAM"diye Googleda aratmayı denesen çoktan bulmuştun.

valla çok denedim ama bi sonuç alamadım :)

İlk sonuca tıklayada 5.sonuca
    http://www.google.com.tr/search?q=masa%C3%BCst%C3%BCndeki+resmi+otomatik+de%C4%9Fi%C5%9Ftiren+program&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkoc -- 2 Mayıs 2008; 14:48:26 >

• fuducuk sağlammış :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fuducuk için teşekkürler ama boyutları ayarlayamadı program... benim ekran 1280x800

tam bu çözünürlükte resimlere yönlendirdim ama olmadı bi türlü
  • bionix işimi gördü teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.