Şimdi Ara

MASAÜSTÜ SİMGELERİ KAYBOLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar acil yardımınıza ihtiyacım var HP Pavillon dizüstü
    Dün gece laptopumu normal kapattım bu sabah açtım normal windows baslatılıyor dedi sonra kişisel ayarlarınız yükleniyor yazdıktan sonra ekrana masaüstü resmi geldi baska hiçbirsey yok masaüstü simgeleri durum çubuğu baslat menüsü hiçbiri yok
    Defalarca acıp kapadım hep aynı sadece mouse imleci hareket ediyor resim üzerinde ayrıca normal açılınca gelen birtakım sesler hışırtılar hepsi yokoldu tam bir sessizlik var
    Neden oldu napabilirim 2.5 yıl oldu alalı garantisi de yok
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sağ tık yapıp simgeleri yerleştire girip masaüstü öğelerini göster yaptın mı? Yada sistem geri yükleme yap.
  • Mouse hareket ediyor sadece baska hiçbişey yapılmıyor
    Ayrıca sistem geri yükleme nasıl yapılacak kurtarma cdsi de acılmıyor
  • İşletim Sisteminiz nedir ?
  • Kusura bakma dışarı çıkmıştım
    Intel centrino Core 2 duo
    WİNDOWS XP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vince -- 19 Aralık 2009; 14:18:42 >
  • Yanlış bir kullanıcı oturumunda hesap açmış olmayasınız ? Başlat>"kullanıcı ismi"Oturmu kapat>Oturumu Kapat>kendi hesabınızı seçin oturum açın.

olmuyorsa yada siyah ekranda mouseyi oynatabiliyorsanız sadece imzamdaki mesajı okuyunuz (masaüstü gelmemesi hk.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 19 Aralık 2009; 14:11:29 >
  • İşletim Sisteminiz :)

XP?
    VİSTA?
    WİNDOWS 7?
  • başlat >donatılar>sistem araçları sistemi geri yükleme win7 için xp de aynı olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dan-ger -- 19 Aralık 2009; 14:16:10 >
  • Hayati arkadasım erd. commanderi indirip flash belleğe ve cdye kopyaladım fakat ikisini de acmadı ekranda sadece masaüstü resmi var baska ne yapılabilir
  • siyah ekranda mausenizi yani hiç simge yok başlatta gelmemesi lazım? erd commander kurtarma için gereklidir ilk söylediğimi yaptınızmı ? oturumu kapatıp hesap seçtinizmi?
    erd commander iso dosyasıdır nero ile cd ye yazdırmanız gereklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 19 Aralık 2009; 15:35:40 >
  • evet seçtim hesabım doğru
  • erd commaneri indirip nero ile cd ye yakmanız gerekiyor el ile kopyalarsanız olmaz iso halinde çift tıklayıp cd ye yazdırınız öyle açar boot etmesi gerekli erd nin. isterseniz Teamviewer ile uzaktan yardımcı olabilirim isterseniz tabi.
  • Nero ile tekrar yaktım bişey değişmedi açılmıyor
    Uzaktan yardımcı olabilirsen çok sevinirim ben şimdi oğlumun bilgisayarındayım laptopta yanımda acık
  • msn adresimi profilimden bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.