Merhaba benim problemim genelde oyun oynarken oynamadığım zamanda oluyor ekran gri oluyor ve 1-2 saniye sonra masaüstüne atıyor.masaüstünde sadece resim ve araç çubukları gözüküyor simgeler saat ve tarih kayboluyor bu problemi internette 1 haftadır arıyorum fakat bulamadım lütfen yardım edin bu sorunu nasıl çözebilirim.Bu arada internette gördüğüm bütün çözümleri yapdım fakat olmadı başka bir çözüm yolu yok mu teşekkürler
Merhabalar. Bu durumu sadece belli bir oyunu oynarken mi yaşıyorsunuz yoksa genel olarak bütün oyunlarda aynı problemle karşı karşıya kalıyor musunuz?
umisan
kullanıcısına yanıt
hayır belli bir oyun üzerinde olmuyor her gün 1 kere oluyor ama intde takılırken falan yine oluyor anlamadım
faruksen0625F
kullanıcısına yanıt
Ekran kartı driverını silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?
umisan
kullanıcısına yanıt
Hayır deniyeceğim teşekkür ederim
faruksen0625F
kullanıcısına yanıt
Rica ederim, umarım sorununuz çözülür.
umisan
kullanıcısına yanıt
Merhaba dediğinizi yaptım 3 gün boyunca hiç olmadı düzeldi zannettim fakat bu günde oldu başka çözüm biliyor musun
faruksen0625F
kullanıcısına yanıt
Sorun donanımsal olsa driverı tekrar yüklemek bir işe yaramazdı bu yüzden hala sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. İyi bir virüs programıyla kapsamlı bir tarama yapmanızı öneririm. O da olmazsa aklıma formattan başka bir çözüm gelmiyor maalesef. Başka arkadaşlar da fikirlerini beyan ederlerse memnun olurum, akıl akıldan üstündür zira. Umarım bir çözüme ulaşabiliriz
umisan
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler sorunumla ilgilendiğiniz için
faruksen0625F
kullanıcısına yanıt
Rica ederim. Forum bunun içindir
umisan
kullanıcısına yanıt
Maalesef buda işe yaramadı neyse yardımınız için teşekkür ederim
faruksen0625F
kullanıcısına yanıt
Rica ederim. Keşke yardımcı olabilseydim.
umisan
kullanıcısına yanıt
Sorunumu çözdüm mousemi en altta sağ tarafa getirdim ordan cihazlara bastım ordan yansıt var ona bastım genişlet seçiliydi kendi bilgisayarımı seçtim ve masaüstüm geldi yardım eden herkese teşekkürler
faruksen0625F
kullanıcısına yanıt
Sorunun çözülmesine sevindim. Sorunun bu şekilde çözülmesi ise çok ilginç geldi, öğrenmiş oldum. Paylaştığınız için teşekkür ederim
umisan
kullanıcısına yanıt
Bende anlamadım teşekkür ederim yardımın için senden başka kimse yardım etmedi
faruksen0625F
kullanıcısına yanıt
Rica ederim. Bir işe yaramadım gerçi de çözüldü neyse ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme