Şimdi Ara

Masaüstü simgelerinin altındaki yazıların arka plan rengi nasıl yok edilir? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
65.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • demek ki eski mesajlardan da faydalananlar oluyormuş. tebrikler.
  • valla arkadaşlar böyle sorunların hortu falan olmaz

ben de 5 saattir uğraştım yazılan herşeyi denedim eninde sonunda halettim

öncelikle bilgisayarım sağ tıkla>>özellikler>>gelişmiş>>performans>>en iyi performan için ayarla dedim

zaten bütün tikler kalkıyor

sonra orada>>masa üstü simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan ın işaretli yani tikli olması gerekiyormuş

millet diyor tüm tikleri kaldır öyle olmadı işte orası işaretli olacak.bende böyle düzeldi

ama bunlarla uğraşırken alt rengin yani seçili rengi bile değiştirip herrenk yapmayı öğrendim

birde unutmadan söyleyim.web öğelerini masa üstüne kitle eğer tikli haldeyse onu kaldırmanız gerekiyor

5-6 aydır böye seçili kullaniyordum şuan biraz ekran boş gibi geldi alışmışız bayağı seçili olmasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan99 -- 16 Ağustos 2012; 0:48:10 >

• Ben hepsini yaptım ancak benim hala daha aynı Ne yapabilirim... sanki heiçbirşey olmuyormuş gibi
  • arkadaşlar benim bi sorum olacak

Masaüstü simgelerinin altında isim yazıyor örn: Bilgisayarım,Ağ,Geri Dönüşüm Kutusu vs bu yazıları simgelerin altından kaldırmak mümkün mü?
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Active Desktop açılmış yani arkaplanda gösterilen bir resim var, arkaplanda gözükmediğinden sadece ikon yazılarında ortaya çıkıyor. Masaüstünde sağ tıklandığında açılan menüde özelliklere gir. Orada masaüstü sekmesinde "masaüstünü özelleştir"e gir, oradan da "web" sekmesine. Web sekmesi altında "web sayfaları" kısmında seçili olan herhangi bir şey varsa seçimleri kaldır hatta yan taraftan direk sil. Şimdi de düzelmezse bilgisayarını bir kez kapatıp açmayı dene, büyük ihtimalle düzelecektir.

Bu benim sorunumu çözdü. Tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

den.masası-sistem-gelişmiş-performans ayarları-masaüstü simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan.

kutuyu işaretle tamam de

Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasanAkdenz

quote:

den.masası-sistem-gelişmiş-performans ayarları-masaüstü simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan.

kutuyu işaretle tamam de

altıntı mesajını açtım. Allah allah bu ne diyodum ben de. kaç sene geçmiş.

rica ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HasanAkdenz

quote:

kutuyu işaretle tamam de

altıntı mesajını açtım. Allah allah bu ne diyodum ben de. kaç sene geçmiş.

rica ederim.

2 - 3 senedir xp yi böyle kullandığım için çok sıkıntı yaşadım, aklıma hiç aramak gelmedi. Kendim de bulamadım, bi teşekkür edeyim dedim, yılına bakmadım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Active Desktop açılmış yani arkaplanda gösterilen bir resim var, arkaplanda gözükmediğinden sadece ikon yazılarında ortaya çıkıyor. Masaüstünde sağ tıklandığında açılan menüde özelliklere gir. Orada masaüstü sekmesinde "masaüstünü özelleştir"e gir, oradan da "web" sekmesine. Web sekmesi altında "web sayfaları" kısmında seçili olan herhangi bir şey varsa seçimleri kaldır hatta yan taraftan direk sil. Şimdi de düzelmezse bilgisayarını bir kez kapatıp açmayı dene, büyük ihtimalle düzelecektir.

İŞTE BU

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.