Şimdi Ara

Masaüstü simgelerinin yokolaması?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda masaüstü simgeleri bi anda durduk yerde yokoldu, aslında uzun zamandır olan bir sorun ama artık iyice sinir bozucu olmaya başladı.. İşletim sistemi Windows XP Home Edition, donanım özellikleri önemli değildir heralde o kadar.. Aklıma gelen herşeyi denedim, denetim masasından görünüm kısmında özelleştirmedeki işe o masaüstünde görülmesini istediğiniz simgeleri seçtğiniz yerde hepsi seçeili, gerçi seçili veya seçili olmamaları bişey değiştirmiyor çünkü hiçbirşekilde görünmüyorlar zaten.. Ayrıca masaüstüne göndererek, kısayolunu oluşturduğum programlarda gözükmüyorlar hiç bir şekilde.. Bu nasıl bir sorundur böyle? Çözümü varmıdır? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler..

• Bazen bende de oluyor. virüs girmiş olabilir. tarama yaptır virüs filan temizle Windows taki temp dosyalarını temizle. Bide son bu sorundan önce bilgisayara ne yüklediysen kaldırmayı dene
  • Farklı kullanıcılardan açıyor olabilir misin? Çünkü o zaman böyle hatalar yapar ama yok aynı kullanıcı ve disk sürücülerin harflerinide değiştirmiyorsan Windowsunda sorun vardır silip baştan kurma imkanın var ise öyle yap ...
  • Biri şaka yapıyor olmasın. Masaüstüne sağ tıkla. Simgeleri yerleştire gel. Aşağıda masaüstü simgelerini göster veya gizle diye bir seçenek var. Bir dene...
  • Zannetmiyotum yaa kimse şaka yapsın, deneyeceğim onu da ama... Kullanıcı hesabı bir tane var o da benim zaten yönetici olarak.. PC internete bağlı değil, bu güne kadar bir kez bile bağlanmadı, virüs girmiş olmasıda mümkün değil gibi geliyor, çünkü sadece küçük kardeşimin şu eğitici oyunları oynamasına izin veriyorum, onun dışında süs gibi bir pc, gerçi oldukçada iyi bir süs pc!:)...
  • Bir kullanıcı hesabında yüklediklerini diğer bir kullanıcı hesabında göremezsin windows bileşenleri dışında aklında bulunsun. Aynı zamanda şaka yapmaya gelecek olursak biz arkadaşımızın pc sine Deepfrez yüklemiştik ve iconunuda sağ alt köşede gizlemiştik, o da birşeyi yüklüyor açıp kapadığında bir bakıyor yüklediği şeyler yok , sanada aynısı olabilmiş olabilir mi acaba , olmadı formatı çak gitsin sıkma güzel canını ...
  • işte meselede o, bu pc benim kendi pc im değil, küçük kız kardeşimin ve bugüne kadar içine sadece orjnial yazılımlar yüklendi ve dışarıdan kimse kullanmadı ve bir kez bile nete bağlanılmadı.. virüs bana biraz uzak geliyor ve dediğim gibi ortada farklı bir kullanıcı durumu yok, çünkü zaten tek kullanıcı var.. formatta atmak istemiyorum çünkü, elimdeki win xp pro orjinal yazılımın sadece 2 subscription ı kaldı ne yazıkki? acaba başka fikirleriniz varmı ne olabileceği konusunda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eminim biliyorsubdurda bu Resimdeki masaüstü simgelerini göster işraetli mi? Ekteki dosyaya bir bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem12 -- 19 Aralık 2005 23:49:05 >
  • hehehe bunca yıllık pc kullanıcısı olarak kendimden utanıyorum! çok saolun arkadaşlar...
  • arkadaslar bu olay bendede pc yi ilk açtığımda basıma geliyooor....Acaba Sorun nedir?

Taramada Yaptırdım fakat bi türlü olmadı Acılıoo fakat masaüstü Öğeler yook...
  • Kullanılmayan masaüstü kısayolları diye bir klasör vardır.Onun içine taşınmıştır belkim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem12

Eminim biliyorsubdurda bu Resimdeki masaüstü simgelerini göster işraetli mi? Ekteki dosyaya bir bak.

Benden önce davranmış arkadaş İşte Budur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.