quote:Orijinalden alıntı: emree27 buda benden: fazla uğraşamadım ama olsun İşletim sistemi win7 ise bende tema linkini alabilirmiyim
quote:Orijinalden alıntı: Pain* quote:Orijinalden alıntı: DH | equ* pc canlı ayrıyetten aynen rocket dock akar Nick avatar uyumsuzluğu.
quote:Orijinalden alıntı: mobile prof. quote:Orijinalden alıntı: Labadak Bs amcaya söyle fazla altyazı indirmesin. Ultimadan mı bahsettin
quote:Orijinalden alıntı: At Düşkünü bu da benim ki not:forumdaki ilk mesajım resmi uplayabilir misin :)
quote:Orijinalden alıntı: Labadak quote:Orijinalden alıntı: mobile prof. quote:Orijinalden alıntı: Labadak Bs amcaya söyle fazla altyazı indirmesin. Ultimadan mı bahsettin Bs player'dan bahsediyorum.
quote:Orijinalden alıntı: ShaNexxx Alın kusun anasını satim. yetersiz disk programları silmene gerek yok boş klasörleri sil 10 gb yer kalır
quote:Orijinalden alıntı: Pain* quote:Orijinalden alıntı: ShaNexxx Alın kusun anasını satim. yetersiz disk programları silmene gerek yok boş klasörleri sil 10 gb yer kalır Yok hocam boş değiller ya.Oradaki Masaüstü ve Masaüstü 2 nin içinde bi bu kadar daha dosya var.