Bildirim
MASAÜSTÜM NASIL (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
Konuyu açan arkadaşın pc vista mı? -
Winstep yükledim ama sanırım bir bug var masaüstünü göstere tıklayınca sonra bir klasörü seçince seçtiğin gözükmüyor bu yüzden kaldırdım -
-
-
-
-
-
...
Wallpaper bana ait.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 24 Ağustos 2009; 18:38:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DieselTRoniC
Kendiniz ayrıyetten üstteki çubuktan eklemek istiyorsanız objectdock veya rocketdock programlarını kullanarak ekleyebilirsiniz . İconları png resimleriyle değiştirebilir , yerleriyle oynama yapabilirsiniz .
Sende ki free versiyonumu yoksa ucretli olani mi? -
-
Buda benim
Not: Vista görünümlü xp kullanıyorum ama vistada var. Vistayı sadece oyun oynarken kullanıyorum
Edit: AVATAR diye oyun var . O kardeşim için yanlış anlaşılmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agnus_Dei -- 25 Ağustos 2009; 17:27:09 >
-
-
-
@ BattLestar21
hocam rüya tabilerinin v1.2 si çıkmış onuda edinin -
quote:
Orijinalden alıntı: Voilet
@ BattLestar21
hocam rüya tabilerinin v1.2 si çıkmış onuda edinin
Aslında mürşit 4.0 vardı cd sini kaybettim
Bu arada teşekkürler. Rüyada ne gördüğünü yorumlamak lazım demi
-
E tabi öyle hocam tabirleri takip edip bilmek lazım. Mürşit iyi program hocam biliyorum onu ben. -
quote:
Orijinalden alıntı: Voilet
E tabi öyle hocam tabirleri takip edip bilmek lazım. Mürşit iyi program hocam biliyorum onu ben.
Mürşit'i kaybettim İnternet'ten indirdim. Tam kuracaktım. Setup'ta 'Eğer bu cd orjinal değilse Mahşerde Allah'a hesap vereceğimi kabul ediyorum' çıktı. Bende kurmadım programı.
Yarın orijinal cd satan yerden almaya çalışacağım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X