Şimdi Ara

masaüstümde aşırı ısınma kendi kendine kapanma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kullanım arttığında stabilizasyon bozulması, ekranda çizgiler vs. görüyor musunuz?

• GunoX7 kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam sadece bazi 60fps 1080p videolarda dalgalanma seklinde cizgiler oluyor ama o galiba monitorumle alakalı 720 ye cekince düzeliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jiijii kullanıcısına yanıt

macunu servis değilde sen mi değiştin , öyleyse macunu ne kadar ekledin ne fazla ne az homojen ve ince bir tabaka oluşturacak şekilde sürülmeli ve daha önemlisi fanı tam oturtabildin mi ? bu arızanın psu olma ihtimali ise düşük çünki ısıyla gelen bir sorun var eğerki karasız çalışma ve aniden kapanmalar olsaydı psudan şüphe etmek gerekirdi

• axelfoly kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben degil bir bilgisayarciya degistirmistim macunu gecen sene

• Dostum virus olmadigindan eminmisin. Bi gorev yoneticisinden ayrintilar sekmesni paylasirmisin

• bhdrkb B kullanıcısına yanıt
    masaüstümde aşırı ısınma kendi kendine kapanma sorunu

Hocam 2 kere format attım bu süreçte iobit malware fighter,avast,avira,windows defender ile tarattım bir şey bulamadılar ne yazık ki bende virüs sanmıştım svcshot çok fazla
    İobit ile tekrar taratiyim dedim tarama yaparken kapatti kendini acaba harddiskte mi sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 7 Aralık 2021; 20:5:37 >

• Hocam chrome acik sanirim, kac sekme acik bide

Fazla degil 3-4 taneydi
    https://www.sordum.net/41155/gorev-yoneticisinde-cok-fazla-svchost-exe-var/
    Suradaki islemi yapinca biraz rahatladi svcshot sayisini yariya indirdim ama pek bi alaka yok galiba

• Onun bir zarari yok, windows servisleri icin gerekli, servisleri azaltabilirsin, yavas calismasi biraz daha donanimsal gibi, hddnin durumuda kötü olabilir, windows guncellendikce islemcin buna yetemiyor olabilir. Ben ısınmadan dolayi oldugunu düşünmüyorum.

Chrome kullanma ben mozilla firefox kullaniyorum, cok daha hizli ve arkada cok yer kaplamiyor.

Birde suradaki rehberi adim adim uygula.

Win 10 hizlandirma rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrkb -- 7 Aralık 2021; 23:18:43 >

teşekkürler hocam listedeki adımları deneyeceğim gerçi bazılarını yapmıştım tarayıcı konusunda gerçekten sıkıntı çekiyorum chrome çok kaynak tüketiyor ama diğerleri de chrome gibi akıcı değil o kadar kaynak tüketiyor ondan hızlı herhalde masaüstümde aşırı ısınma kendi kendine kapanma sorunu 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.