Şimdi Ara

Masaüstünde ki sürekli duran hata ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstünde ki sürekli duran hata ACİL YARDIM LÜTFEN

Böyle bir hata alıyorum ve her laptopumu resetledigim de geliyor ve gitmiyor sürekli tekrar bir anda ortaya çıktı biraz internette baktım böyle çözüm bulamadım anlayan arkadaşların yardımına ihtiyacım var teşekkürler.

Not : laptop 1 aylık flan monster marka şuana kadar problem yoktu dünden itibaren gitmiyor

• Herhangi bir program yüklediniz mi? Hata çıktığında görev yöneticisi üzerinden hangi programdan kaynaklandığını bulabilir misiniz
  • sadece dün gece cheat engine yüklemiştim bugunde sildim fakat sorun düzelmedi

ve baya ugraştım bir sonuç elde edemeyince windows sıfırlama yaptım o şekilde düzeltim sistem geri yükleme dahi yaptım işe yaramadı fakat bir çözümü varsa bilmek isterim tabi ki
  • Kaynağını öğrenmek lazım ki çözülebilsin. Hangi program bu hata iletisinin çıkmasına sebep olur bilmiyorum doğrusu.
  • process explorerı yükle find window process simgesi var dürbün işaretinin yanında onu tut o diyaloga sürükle bakayım bi uygulamaya işaret edecek mi pek sanmıyorum ama dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.