Şimdi Ara

masaüstündeki simgelerin gölgeleri çıkıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • masaüstündeki simgelerin gölgeleri çıkıyor görüntü net değil sanki dolgu yapılmış gibi ama bilemiyorum.halledemedim.

• sorunun cevabı denetim masasında bulunuyor. Görüntü Özelliklerinden üst menüden görünümü seçeceksin. Açılan pencereden gelişmiş ve Simge diyeceksin. Oradan ayarlarını düzeltebilirsin.
  • masaüstüne sağ tıkla özellikler daha sonra web öğelerini masaüstüne kilitle seçeniğinin yanındaki işareti kaldır
  • hocam masaüstü-bilgisayarım-özellikler-gelişmiş-
    performans ayarlarına gelin-buradan görsel efektlere geleceksiniz
    menü altında görsel efeklerde gölge kullan seçeneklerini pasif hala getirin ok.....
  • Öncelikle öneriler için teşekkür ederim;ama dediklerinizin hepsini yaptım olmadı.Yaptılarımı söyleyeyim:
    1)masaüstüne sağ tıklayıp özellikler daha sonra web öğelerini masaüstüne kilitle seçeniğinin yanındaki işareti kaldırdım
    2)denetim masası>>Görüntü Özelliklerinden üst menüden görünümü seçtim. Açılan pencereden gelişmiş ve Simge dedim.ama orada dolgu yok bulamadım.
    3)masaüstü-bilgisayarım-özellikler-gelişmiş-
    performans ayarlarına gelin-buradan görsel efektlere geldim
    menü altında görsel efeklerde gölge gösteri pasif yaptım ama gene aynı görüntü bakın gene eke veriyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_bd

3)masaüstü-bilgisayarım-özellikler-gelişmiş-
    performans ayarlarına gelin-buradan görsel efektlere geldim
    menü altında görsel efeklerde gölge gösteri pasif yaptım ama gene aynı görüntü bakın gene eke veriyorum.

burada yukarıdaki bilgisayarım için en iyi olanı windows seçsini işaretleyip dene bir de.
  • masaüstüne sağ tıktan sonra görüntü özelliklerinden masaüstü/masaüstünü özelleştir/Web seç ordan seçili olan sayfaların hepsini sil ve işaretlerini kaldır tamam olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6630cu -- 5 Ocak 2007; 13:30:27 >
  • yada arkaplan olarak *.tiff *.png resimler seçtiysen onlarda yapar
  • arkadaşim masa üstüne gel orda saga tıkla web ogelerini kiklitle ye tıkla bukadarrr
  • Olmuyor yaa!! dediklerinizin hepsini denedim ama sonuç başarısız.Masaüstü arka plan olarak windowsun ana resimlerini kullanıyorum.Ama gene de aynı gölgeleme var.Bir de ekran kartını tekrar yükleyeceğim belki düzelir )=
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.