Şimdi Ara

Masaüstüne Dokunamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sağ tıklayıp-özellikler-ayarlar a girebiliyorum. ATI Radeon HD 3600 series üstüne 1. varsayılan monitör seçili. alternatif olarak da ati ra... 2. varsayılan monitör var.

Birinci monitörde hem iliştirilmiş hem de birincil seçili. tanımla dediğimde de ekranda kocaman 1 rakamı yazıyor.

Şöyle diyorum şimdi; Masaüstü pc ve laptop var bende. Bu sorun masaüstünde. Ekran kartından 2 çıkış var, birinden masaüstünün monitörüne gidiyor. Şimdi o giden kabloyu laptopa bağlasam öyle olmaz mı? Veya başka bi kablo bulup laptopa bağlasam. Gerçi laptopa bağladığımda da hiçbi tepki vermiyor pc ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: japonarme

Sağ tıklayıp-özellikler-ayarlar a girebiliyorum. ATI Radeon HD 3600 series üstüne 1. varsayılan monitör seçili. alternatif olarak da ati ra... 2. varsayılan monitör var.

Birinci monitörde hem iliştirilmiş hem de birincil seçili. tanımla dediğimde de ekranda kocaman 1 rakamı yazıyor.

Şöyle diyorum şimdi; Masaüstü pc ve laptop var bende. Bu sorun masaüstünde. Ekran kartından 2 çıkış var, birinden masaüstünün monitörüne gidiyor. Şimdi o giden kabloyu laptopa bağlasam öyle olmaz mı? Veya başka bi kablo bulup laptopa bağlasam. Gerçi laptopa bağladığımda da hiçbi tepki vermiyor pc ama.

2. monitör ayarlar menüsüne girebilmen için gerekli zaten eğer o menüyü açabiliyorsan burdan halledebilmen gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spooky___ -- 20 Ocak 2012; 16:16:40 >

• Azönce onu devre dışı bıraktım. Sadece 1. varsayılan var şimdi. Ama sorun devam.
  • biryerde hata yapıyorsun ama nerde ?????
  • mesut hocam yokmu sizin bir fikriniz konuyla alakalı ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spooky___ -- 20 Ocak 2012; 17:01:48 >
  • yok
    önce sesi halledelim diyorum
    ya sesi boşver görev çubuğu vs deniyor.Ona da gelecek sıra elbet.Sorularımıza cevap alamıyoruz.Uğraşmak istemiyorum gereksiz yere.
  • Hangi sorunuza cevap vermedim ki ben. Burdayım.
  • İlgilenecek kimse de kalmamış koca forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japonarme -- 23 Ocak 2012; 12:17:34 >
  • Combofix kullandım her problemi çözdü. Eyv hepinize.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.