Şimdi Ara

Masaüstüne Dokunamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sorunlarımı size şöyle sıralayayım;

Masaüstümdeki simgeleri taşıyamıyorum(Kontrol ettim sağ tıklayıp simgeleri yerleştirden ama kilitli değil).
    Ses çıkmıyor, hoparlörden ses gelmiyor yani. Hem sağda ses simgesi de yok.
    Bir de ne kadar pencere açarsam açayım aşağıdaki çubukta görünmüyor?

Lütfen format vs önerilerini söylemeyin, hiçbir şekilde imkanım yok buna.

• o zaman sistem geri yükle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

o zaman sistem geri yükle :)
    bir sistem geri yüklemeyi deneyin yoksa format atın baska cözüm bulamazsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

Lütfen ama..Format demeyin yazmış arkadaş..Nereden çıkardınız formatsız düzelmeyeceğini?
    Ses çıkmayan her bilgisayara siz format mı atıyorsunuz?

japonarme

Önce aygıt yöneticisine girip ses aygıtının driverı kurulu mu onu kontrol edin.Önce ona bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Lütfen ama..Format demeyin yazmış arkadaş..Nereden çıkardınız formatsız düzelmeyeceğini?

japonarme

Önce aygıt yöneticisine girip ses aygıtının driverı kurulu mu onu kontrol edin.Önce ona bakalım

haklısınız hocam format atılmaz eksik yazmısım en son care olarak yazmıstım zaten formatı hiç bir sey işe yaramazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Teknisyeni

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

japonarme

haklısınız hocam format atılmaz eksik yazmısım en son care olarak yazmıstım zaten formatı hiç bir sey işe yaramazsa

Alıntıları Göster
    Ses de bir yana ama diğer yazdıklarım gözünüzden kaçmış sanırım. Ekranda görüyorsunuz 2 kaspersky ve bir chrome penceresi açık ama altta başlat simgesinin sağında bunlar görünmüyor?? Sistem geri yüklemeyi deneyeceğim şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: japonarme

Ses de bir yana ama diğer yazdıklarım gözünüzden kaçmış sanırım. Ekranda görüyorsunuz 2 kaspersky ve bir chrome penceresi açık ama altta başlat simgesinin sağında bunlar görünmüyor?? Sistem geri yüklemeyi deneyeceğim şimdi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sistem geri yükleme de yapamıyorum. Sistem geri yükleme bilgisayarınızı koruyamaz uyarısı alıyorum.
  • quote:

Arkadaşlar sistem geri yükleme de yapamıyorum. Sistem geri yükleme bilgisayarınızı koruyamaz uyarısı alıyorum.

Alıntıları Göster
    2. ekrana ihtiyacın var mevcut masaüstü 1. ekran şuanda gördüğünse 2. ekran olarak çalışıyor açtığın pencelerer diğer masaüstündeki ekrandalar

başka bir monitor lazım yada ekran kartnın diğer çıkışına monitorü bağlayıp ekran ayarlarından 2. monitörü iptal etmen gerekiyor

biraz karışık tarif ettim sanırım ama banada aynısı olduğu için iyi biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Spooky___

2. ekrana ihtiyacın var mevcut masaüstü 1. ekran şuanda gördüğünse 2. ekran olarak çalışıyor açtığın pencelerer diğer masaüstündeki ekrandalar

başka bir monitor lazım yada ekran kartnın diğer çıkışına monitorü bağlayıp ekran ayarlarından 2. monitörü iptal etmen gerekiyor

biraz karışık tarif ettim sanırım ama banada aynısı olduğu için iyi biliyorum

Alıntıları Göster
    Bu dediğim sorun masaüstündeydi. Laptop var bir de elimde. Nasıl yapabilirim şimdi? Monitöre giden kabloyu diğer girişe takıp, sonra laptopa bağlayıp işlensem olur mu?

• quote:

Bu dediğim sorun masaüstündeydi. Laptop var bir de elimde. Nasıl yapabilirim şimdi? Monitöre giden kabloyu diğer girişe takıp, sonra laptopa bağlayıp işlensem olur mu?

Alıntıları Göster
    ATI Control Center'a girebilsem ikinci monitörü iptal etmeyi denicem ama giriş izniniz yok diyor?
  • quote:

ATI Control Center'a girebilsem ikinci monitörü iptal etmeyi denicem ama giriş izniniz yok diyor?

Alıntıları Göster
    hocam ati nin HydraVision Package bu paketi kurulumu
  • quote:

hocam ati nin HydraVision Package bu paketi kurulumu

Alıntıları Göster
    Değil. Kuruyorum.
  • quote:

Değil. Kuruyorum.

Alıntıları Göster
    kurupta deneyin bi acılacakmı
  • quote:

kurupta deneyin bi acılacakmı

Alıntıları Göster
    Kurulumda hata verdi. Sanırım admin hesabıyla giriş yapın diyor ama zaten başka kullanıcı yok ki bilgisayarımda.
  • quote:

Kurulumda hata verdi. Sanırım admin hesabıyla giriş yapın diyor ama zaten başka kullanıcı yok ki bilgisayarımda.

Alıntıları Göster
    güvenli kipte kurmayı denedinizmi
  • quote:

Alıntıları Göster
    hocam benim işyerindeki masaüstü pc de olmuştu bizde format attıktan sonra anlayabildik sorunu laptopta nasıl çözersin bilmiyorum
  • quote:

Alıntıları Göster
    Normalde nasılsa güvenli kipte de izinler öyle. Yani control center açılmıyor, kullanıcı hesaplarına giriyorum beyaz boş bir ekran çıkıyor, sistem geri yükleme bile yok yani güvenli kipte. Delirecem...
  • quote:

Normalde nasılsa güvenli kipte de izinler öyle. Yani control center açılmıyor, kullanıcı hesaplarına giriyorum beyaz boş bir ekran çıkıyor, sistem geri yükleme bile yok yani güvenli kipte. Delirecem...

Alıntıları Göster
    Dostum masaüstü bilgisayarımda var sorun. Format imkanım hiç yok. Neler oluyor anlamıyorum.
  • quote:

hocam benim işyerindeki masaüstü pc de olmuştu bizde format attıktan sonra anlayabildik sorunu laptopta nasıl çözersin bilmiyorum

Alıntıları Göster
    masaüstüne sağ tıklayıp özellikler penceresine ulaşabiliyormusunuz yoksa oda 1. ekrandamı açılıyor

birde akran kartının tam adını yuazarmısın???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spooky___ -- 20 Ocak 2012; 15:41:17 >
  • quote:

masaüstüne sağ tıklayıp özellikler penceresine ulaşabiliyormusunuz yoksa oda 1. ekrandamı açılıyor

birde akran kartının tam adını yuazarmısın???

Alıntıları Göster
    bu sorunu düzeltebilmek için sağ tık- özellikler - ayarlar menüsünde görünen 1 ve 2 numaralı ekrandan 1 noluya sağ tılayıp 1. monitörüm olarak ata demen gerekiyor.bunu yapabilmen içinse içinde 2. bir monitöre yada özellikler penceresini 2. ekrana taşıman gerek başka türlü imkansız dostum.

kolay gelsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.