Şimdi Ara

Masaüstünü Göster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows Xp işletim Sistemi yüklü Pc'imde ekranın sağ alt köşesinde bir zamanlar var olan, ama format çektikten sonra yok olan arayıp tarayıp nerden koyulduğunu bulamadığım bir "masaüstünü göster" diye bir simge vardır ufak, bunu nasıl koyabiliyoruz, ya da geri getirebiliyoruz arkadaşlar bilenleriniz varmı?
    Saygılarımla.

• başka bir bilgisayardan kopyalayıp kendi pc ne yapıştırabilirsin işe yarayabilir... system32 nin içindeydi sanırım iyi bak ara...
  • başlantın yanında değilmiydii 3 tane simgeee ortadakide masaüstünü göster değil miydii???

başlat çubuğuna saağa tıkla araç çubuğunda hızlı başlatı göster 'de çıkacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: daglien

Windows Xp işletim Sistemi yüklü Pc'imde ekranın sağ alt köşesinde bir zamanlar var olan, ama format çektikten sonra yok olan arayıp tarayıp nerden koyulduğunu bulamadığım bir "masaüstünü göster" diye bir simge vardır ufak, bunu nasıl koyabiliyoruz, ya da geri getirebiliyoruz arkadaşlar bilenleriniz varmı?
    Saygılarımla.

Merhaba
    Sorunuz hızlı başlat'ı göster ile çözülmüyorsa ve Masaüstünü göster.scf tamamen silinmişse aşağıdaki uygulamayı yapabilirsin.

Başlat + programlar + donatılar + not defteri

[Shell]  
    Command=2
    IconFile=explorer.exe,3
    [Taskbar]
    Command=ToggleDesktop

yazıp Masaüstünü Göster.scf olarak kaydedin

Browser'inizin üzerine gelip şu dosya yoluna girin
    C:\Documents and Settings\Akın\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
    Benim ismim olan yere kullanılan bilgisayarın " Kullanıcı Adı "nı yazın. Yazdığımız Kodu Dosya yolu'nu gösterdiğimiz yere yükleyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.