< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ptt > edevlet >telefona kod gelecek >neyse koda gerek yok tc no ile alınacak >yav çok yoğunluk oldu çalışanlar kendi işyerinden alsın >neyse ya kodlar gelecek ama hayat eve sığar uygulamasından alınacak..
![]() ![]() |
Hangi maskeler? Amerikaya sirin gozukmek icin peskes cekilen, oradan da teroristlere giden, halkin hakki olan ama ne hikmetse eline hic gecmeyen maskeler mi?
![]() |
bana kod geldide 2 aydır maske yok eczanede. şimdi uygulamadan kontrol ettim maskenizi aldınız diyor.
uygulama yalan söylemez. sanırım ben unuttum aldığımı. rabbim reisten razı olsun birkez daha. |
başlarım ben bu işe önce ptt dediler sonra e devletten alın dediler şimdi de hayat evde uygulamasıyla kod veriyorlarmış aynı şebek gibi oynaıtıyorlar milleti
|
gelen kişilere sms olarak geliyor zaten.maske kodu gelmiş mi diye uygulamaya bakmak pratik değil.
ben maske almadığım halde "maskenizi teslim aldınız" diyor.ÇÖP |
Kod falan değil asıl mesele eczaneye gittiğimizde kalmamış olması. Geldi 2 saatte bitti deniyor. Ailede 3 kişiye 1 tane bile maske alamadım. Neyse ki üretim yapan firmaları tanıyoruzda hediye vs. alıyoruz. yoksa işimiz yaş. Allah bulamayanlar kolaylık versin ne diyim.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 3 Mayıs 2020; 19:45:18 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 3 Mayıs 2020; 22:45:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|