Ilişki demeyelim de konuştuklarım oldu. Hepsini de elimde tutmak için elimden geleni yaptım. Hatta bir tanesine 18 bin TL değerinde pırlanta yüzük alırım demiştim. Ama hepsi bıraktı gitti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maskeli son fotom (şumsuminaaa içerir) (7. sayfa)
-
-
Kibar biri misiniz ? Kizlar hep size arkadas gozuyle mi bakiyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her türlü yolu denedim ya.
Eril enerjiniz mi yok sizce?
Neyse ne kardeş, bilemiyorum. Ama son olarak 5. bir girişimle bu işi sonlandırmayı düşünüyorum. Bu kadar üzüntü yeter bana artık.
BU NE OMG
LAN ÜLKE VE DÜNYA GÜNDEMİNE 2 GÜN TAKILDIM KONU DIŞINA NOLMUŞ OMG
-
Yumyum bu forumdan biri mi?
-
hayatımda bu kadar yıkıgı bir arada görmemistim, keske gercekte de görebilip alay edebilseydim
sorun varsa cozumde vardir hocam. Yanlis dusunuyorsunuz
-
Hayır değil hocam
Seçimlere kadar bekle Zafer'e basalım sonra beraber gidelim o zaman az daha dayan
-
Konu dışının ruhuna aykırı... Burada hepimiz erkek, 195, sarı saçlı, fitiz. Harun abilere gerek yok...
-
yumyum????
-
Kardeşim ben seks istemiyorum yalnız, sen olayı yanlış anlamışsın. Ben hayat arkadaşı istiyorum.
Öbür tarafa gidelim diyorum eskorta gidelim demiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jodorowsky -- 5 Mayıs 2022; 16:52:15 > -
Olurmu ya adamlar android markette uygulama yorumlarına mesaj atarak yürüyorlar 🤣 sen daha çıtanın en dibindesin 😜
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence Devletimiz yıkıklara Özel Cezaevi yapmalı hocam
Cezaevinin koşulları şöyle olmalı ;
Cezaevindeki tuvaletler klozet olmalı
Cezaevinde 1 şey serbest olmalı ;
• Telefon ile Konu dışı bölümüne girebilmek
Cezaevinde 1 şey yasak olmalı ;
• Cezaevinin tuvaletinde masturbasyon yapmak
ama Şöyle bir düşününce , Gerçekten böyle bir Cezaevi yapılsa , Çok Temiz bir Cezaevi olur bence ya , yani koğuşlarda birbirine dalan , Birbirini Şişleyen çıkmaz bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 5 Mayıs 2022; 17:50:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konuya bak, şumşum, bileğini kesen doktor, zafer partisi, Amerika vatandaşı, cezaevi projesi. Bu kadar şey bir konuda nasıl bir araya gelir diye oturup düşünsen bi senaryo yazamazsın
-
Efsane iyi konu oldu :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X