Şimdi Ara

Maslak Dogus Oto'nun para kazanma yontemi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sizlerin de aktif olarak paylastiginiz forum varsa yazimi komple kopyala yapistir sekli paylasabilir. Benden sonuna kadar izin.

Dagitalim, paylasalim bu konuyu. Bunlar gibi bilgisiz ve dolandiricilara para kaptirmayalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Ben olsaydım yaptırdıktan hemen sonra tekrar giderdim ve ilgilenen kişileri tekrar toplatır, küçük bi yaygara koparıp ayrılırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

VW özel bir durum değil çoğu servis böyle

Geçende Toyota aracımız dan ses geliyordu servise götürdüm hep yetkili serviste yaptırırız direksiyon kutusu bozuk dedi 2500 TL yakın ücret çıkardılar .
    Çıktım benim her zaman rot vs yaptırdığım adama gittim baktı Z rotu ses yapıyormuş onu değiştirdik sorun çözüldü toplam maliyet 350 TL

Servisi dinlesek gereksiz yere direksiyon kutusu değişecekti

Bundan önceki aracım Laguna start basılı tutmak gerekiyordu çalışması için kart yuvasında sorun vardı kronik herkes yaşıyor servise götürdüm kart yuvası + Start tuşu da bozuk diyor arkadaş tuşta en ufak sorun yok adım gibi eminim ama fiyata onuda eklemişler.

Sonuç olarak düzgün iş yapmıyor çoğu servis

Yaptıkları çok büyük terbiyesizlik ellerine bir ton para verip araba alıyorsun servisten böyle böyle geçiriyorlar millete

Z rot 350 TL ye mi değişti yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: PoWDeR!

Sikayetvar ve tech'e konu actim.

Sizlerin de aktif olarak paylastiginiz forum varsa yazimi komple kopyala yapistir sekli paylasabilir. Benden sonuna kadar izin.

Dagitalim, paylasalim bu konuyu. Bunlar gibi bilgisiz ve dolandiricilara para kaptirmayalim.

Burada doğuş çalışanı (aynı zamanda avukatı) kişiler var. Konunuz pek kalıcı olmayacsk söyleyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

Geçende Toyota aracımız dan ses geliyordu servise götürdüm hep yetkili serviste yaptırırız direksiyon kutusu bozuk dedi 2500 TL yakın ücret çıkardılar .
    Çıktım benim her zaman rot vs yaptırdığım adama gittim baktı Z rotu ses yapıyormuş onu değiştirdik sorun çözüldü toplam maliyet 350 TL

Bundan önceki aracım Laguna start basılı tutmak gerekiyordu çalışması için kart yuvasında sorun vardı kronik herkes yaşıyor servise götürdüm kart yuvası + Start tuşu da bozuk diyor arkadaş tuşta en ufak sorun yok adım gibi eminim ama fiyata onuda eklemişler.

Yaptıkları çok büyük terbiyesizlik ellerine bir ton para verip araba alıyorsun servisten böyle böyle geçiriyorlar millete

O civar bir şey olması gerekiyor net bilgi sahibi değilim benim kullandığım araba değildi önemli ise sizin için yarın bilgi alıp iletirim tarafınıza dışarıda yaptırdık ama yetkili de değil

150 TL parça 50 TL işçilikte olabilir şuan tam hatırlayamadım

• quote:

quote:

quote:

O civar bir şey olması gerekiyor net bilgi sahibi değilim benim kullandığım araba değildi önemli ise sizin için yarın bilgi alıp iletirim tarafınıza dışarıda yaptırdık ama yetkili de değil

Yok hocam, ille lazım degil ama z rot için çok yüksek geldi, o sebeple sordum.

ben farklı model aracın z rot unu 100 TL ye değiştirmiştim.1 sene oldu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam, ille lazım degil ama z rot için çok yüksek geldi, o sebeple sordum.

ben farklı model aracın z rot unu 100 TL ye değiştirmiştim.1 sene oldu.

Parça olarak Japon parçası tercih ettik en pahalısı oydu satılan 2500 TL rakamları görünce 200-350 tl civarı için pek gözümüz korkmadı açıkcası

• Klasik vw

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açmanız çok iyi olmuş. Bir çoğumuz için iyi bir ders niteliğinde. Yetkili servistir, sözüne güvenilir, kurumsaldır vs. dememek lazım.

• VW aldiginda tok kapi sesini dinle garantiyi unut.

Tok kapi sesi var cunku. O faturayi ödeseydin, sunroof oturtma sesi de duyacaktın.

Distribütör markasi sonuçta.

• sorunun sebebi yazdıklarınızda saklı , servis de sizin başka yere gitmediğiniz ve hep oraya geldiğinizi biliyor .
  • Benzer olay benim de basima geldi.

Araci sola cekiyor sikayetiyle rot balans icin servise goturdum. "Rot mili egilmis, sert cukura girmissin , bir de on iki lastigi degistirelim" dediler. Ben de zaten degistirecektim lastikleri, hem balansi da aradan cikartirim diye dusundum. Is bitti teslim ettiler. Araci teslim aldim, sola cekme bitti ama arac titriyor.ertesi gun tekrar goturdum. Bir test surusune ciktilar dediler ki "bu titreme balansla ilgili degil, aracin aks larinda sikinti var. Uzun kol kisa kol komple degismeli" fiyat 2500tl. Ben bi dusuneyim diyerek servisten ayrildim.

Sanayide balansciya girdim. Usta tekerleri sokup makineye takti ; bilenler bilir makinede genelde 5-15 gram , kotu durumdakilerde 10-20 gram falan yazar. Benim tekerlerde 15-85 gram yazdi !! Şoka girdim .

Balanstan sonra sikayetlerim bitti yalniz oldukca uzuldum. Bu yasadigim bi parcanin gereksiz degisimi gibi bir sey degil beyler. Bilerek ve isteyerek aracimin ayarlariyla oynayip benim parama goz dikmektir. Parasini odemis oldugum bir islemi isteyerek ters yapip tekrar servise gelmemi istediler .

Hepsi ayni rengin laciverti
    Not : aracim ford. Servislerin hepsinde benzer seylerle karsilasiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neiss -- 23 Nisan 2017; 11:51:12 >

• Ula az akıllı olun. Adamlar superb yok 3 ay sıra yazıyor millette gidip kıytırık marka için sıraya giriyor. Eee böyle müşterim olsa ne yapsa idi bence az bile yapıyorlar.

• quote:

quote:

Sikayetvar ve tech'e konu actim.

Burada doğuş çalışanı (aynı zamanda avukatı) kişiler var. Konunuz pek kalıcı olmayacsk söyleyeyim.

Ne guzel iste. Yaptiklari ise deger veriyolarsa isinin arkasinda dururlar. 38dakikalik ses kaydim duruyo. Dinlesinler sonra da buradan cevap versinler. Ama ozellikle ses kaydini dinlesinler. Sonucta yalan yanlis yazdigim birsey yok ya da abarttigim birsey yok.

Isine ne kadar sahip cikiyolar buradan yazsinlar da gorelim.

• quote:

Zoruma giden sey; yagmur yagiyo cok sinir oldum hic bir sekilde indirim yapmiyorlar.

Hic bir yerinde de sorun yok. Basit bir kodlama hatasi. Kodlama hatasi dedigim de tusa basili tutuyor sonra acma tusuna basili tutuyo vs vs olay.

Sonra sunroof calismaya basladi.

Yanlis tehsis koyduklari ve beni magdur ettikleri icin sikayet ettim. Allah'tan yagmur bi ara durdu gibi oldu ciktim ben de. Durmayip devam etse, sunroof'tan su girse tavanim batsa, ya da su girip gercekten motor yansa ne olacakti ?

Sonra diyeceklerdi ki biz size fiyat verdik siz yaptirmadiniz. Bu resmen dolandiricilik yaa.

38 dakika telefonda gorustum, en son umit bey ile gorustum bana dedigi bu ; mesut bey yarin bu saatlere kadar bana izin verin. Hic bir yere yazi yazmayin gerekli bildirimleri yapip ustlerimle gorusecegim bu konuyu dedi. Konussaniz ne olacak ki dedim ! Ne de olsa geri donus yapmayacaklar. Ki oyle de oldu :) carsamba gunu konustuk, bugun cumartesi bir Allah'in kulu aramadi. Aramazlarda zaten onlar diger kaziklayacagi kekleri bekliyolar. Hangi biri isinin arkasinda duruyo ? Bu resmen dolandiricilik yaa. Ben neyse ki kaziklanmadan, yagmur yemeden atlattim olayi. Eger zararim olsaydi dogus calisanlarini serviste guzel bi toplanti yapardim. Egitim sart!

öyle aciz durumda sizi aldatmaya çalışmaları

çok haince..

resmen davalık...

• Ankaradan aradilar, tabi bu kadar yere sikayetimi yazinca aradilar :)

Buyrun bir de sizden dinlemek isteriz dedi, anlattim butun olayi.. Telefondaki sahis hala diyo ki, servis haricinde baska bir yerde yaptirmis oldugunuz islem bizim servisimizde kabul gormez gibi bir cumle kurdu.

Ne diyosun sen yaa dedim ? 2bin tl parayi verince arkasinda mi duracaksiniz yani dedim.

Aracimi istediginiz zaman getireyim x bir vidasi dahi sokulmedi. Sadece tusa basili tutuldu, kodlamasi da bu sekilde yapiliyor dedim. Tusa da basilmis olsa baska yerde yaptirdiginiz icin ileride farkli sorunlarla karsilasabilirsiniz diyo.. Yaaa ya bunlar cok akilli. Ya da beni iyice mal falan saniyolar. Yazik yaa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.