Şimdi Ara

MASS EFFECT 2, PLAYSTATION 3 VERSİYON, tamam gibi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sfred

Bırakın Mass efect'i yahu Dragon Origin gelecek 3 kasım'da : D

http://www.gametrailers.com/video/sacred-ashes-dragon-age/57552

Kesinlikle efsane oyun olacak.Heyecanla bekliyorum çıkmasını.
  • Bence buna basit bir hata gözüyle bakmak hata olur. Bu kadar büyük paraların döndüğü böylesine büyük şirketlerde böyle hatalar kolay kolay yaşanmaz. İnsanın olduğu heryerde hata olabilir evet. Ama Buna bir hata gözüyle değilde, EA nın mikisofttan daha çok para kopartmak için yaptığı bir hareket olarak görebiliriz Mikisoft EA nın blöfünü görüncede haber kaldırılmış bence ...
  • bu kadar kaliteli bir oyun pc ye bile çıkıyor ps3 e çıkmıyor. nasıl bir oyun konsolu anlamadım gitti.
  • Ne Mass Effect'i taş gibi Demon's Souls var, oynayın RPG görün...

Ama ME 2 kesinlikle PS3'e çıkacaktır, aynı Splinter Cell Conviction gibi. GeoW ise bilinmez ama sonuçta 3. parti bir firmanın oyunun ve bu nesil multiplatform devri ise GeoW'da PS3'e çıkabilir.
  • bu oyunun her tarafı kalıte olsa nolur olmasa nolur grafık dıye bısey yok oyunda zaten
    sor bı kac kısı mass effectın cıkmasını dort gozle beklıyor dıye cevabını merak edıyorum

bıraz oncede sacma sapan fıkırlerle ortalıgı karıstırdın senın yuzunden mıllet ceza alacakltı
    bıraz daha mantıklı yaklassan konulara neyın ne oldugunu bıılsen anlayacamda gormeden bılmeden ortaya bısey sallıyon ınsan bısey soylerken bıraz bılgı edınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Ne Mass Effect'i taş gibi Demon's Souls var, oynayın RPG görün...

Ama ME 2 kesinlikle PS3'e çıkacaktır, aynı Splinter Cell Conviction gibi. GeoW ise bilinmez ama sonuçta 3. parti bir firmanın oyunun ve bu nesil multiplatform devri ise GeoW'da PS3'e çıkabilir.

sorsana bı hayatında bole bır oyun oynamısmı?
    hatta oynayabılecegın Fınal Fantasy den sonra en ıyı RPG lerden bırısı dıyebılırım
  • Mass Effect 1 rpg konusunda son derece yetersiz,oyuncuya seçenek sunmayan bi oyundu.İkincisi nasıl olur bilemem.Ayrıca pc'ye bile çıkıyor yazıp durmana gerek yok zaten çoğu oyun pc'yede çıkıyor.Bu oyun gelsede olur gelmesede,asıl Dragon Age bomba olacak.
  • Zaten Dragon Age BioWare'in yeniden yükselişi gibi bişey olacak. Mass Effect'i oynamadığınız için kaybedilen şey müthiş atmosfer ve hiçbir RPG'de, hatta çoğu oyunda göremeyeceğiniz muazzam sinematik anlatım. Gerisi trişka terane. Umarım 2'de biraz düzeltirler ve çeşit koyarlar da, askıda kalan bir oyun olmaktan kurtulur.
  • oynamadıkları oyunu bilmezler. ps3 e çıkmadı diye çamur atarlar sadece.
  • Mass effecte laf edenler var, demek rpg den anlamamak böyle birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

Zaten Dragon Age BioWare'in yeniden yükselişi gibi bişey olacak. Mass Effect'i oynamadığınız için kaybedilen şey müthiş atmosfer ve hiçbir RPG'de, hatta çoğu oyunda göremeyeceğiniz muazzam sinematik anlatım. Gerisi trişka terane. Umarım 2'de biraz düzeltirler ve çeşit koyarlar da, askıda kalan bir oyun olmaktan kurtulur.

Atmosfer ve sinametik anlatım mükemmel diyosun zaten bir oyunu tamamlayan şeyler bunlardır. Grafiklerin kalitesini herkes biliyor bunun dısında kontrollerde çok rahat e tamam trişka olan nedir.
  • Mass effect e laf etmeyin bari yazık. En iyi uzay rpg lerden biri.Maksat b.k atmak olmasın iyiye iyi densin.Keşke her konsola çıksa insanlar oynasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Mass effecte laf edenler var, demek rpg den anlamamak böyle birşey

Mass Effect 1 bioware'ın yaptığı diğer oyunların yanında komik kalıyor bence.Nickinden ve avatarından rpg sever biri olduğun anlaşılıyor,şu oyun xbox'a değil ps3'e özel olsaydı eminim ki yerin dibine geçirirdinSon derece yüzeysel bi oyun.Bunu bioware'dan babam çıksa yerim diyen biri olarak söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Zaten Dragon Age BioWare'in yeniden yükselişi gibi bişey olacak. Mass Effect'i oynamadığınız için kaybedilen şey müthiş atmosfer ve hiçbir RPG'de, hatta çoğu oyunda göremeyeceğiniz muazzam sinematik anlatım. Gerisi trişka terane. Umarım 2'de biraz düzeltirler ve çeşit koyarlar da, askıda kalan bir oyun olmaktan kurtulur.

Atmosfer ve sinametik anlatım mükemmel diyosun zaten bir oyunu tamamlayan şeyler bunlardır. Grafiklerin kalitesini herkes biliyor bunun dısında kontrollerde çok rahat e tamam trişka olan nedir.

Anlatamadım galiba? Sinematik anlatımımdan kastım, yönetmenlik, ufacık bile olsa her diyalogda araya giren müthiş kamera açıları ve karakter animasyonları vs. vs.

Bu oyun RPG olarak çıktı piyasaya, ama bana göre bir BioWare oyunundan çok uzak, sıradan bir RPG olmaya bile aday olmayan karakter geiştirmeli aksiyon oyunudur Mass Effect. 3 kere bitirdim, sinematikleri ve diyalogları için bile bir 3 kez daha bitirebilirim. Ama RPG olduğu için değil, aksiyon olduğu için...

• quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Mass Effect 1 bioware'ın yaptığı diğer oyunların yanında komik kalıyor bence.Nickinden ve avatarından rpg sever biri olduğun anlaşılıyor,şu oyun xbox'a değil ps3'e özel olsaydı eminim ki yerin dibine geçirirdinSon derece yüzeysel bi oyun.Bunu bioware'dan babam çıksa yerim diyen biri olarak söylüyorum.

Sen olaya "PS3, 360" diye bakacaksan işimiz var. Mass Effect nereye çıkarsa çıksın gayet kaliteli bir Sci Fi RPG dir. Seçimlerin haricinde, en iyi diyalog sistemine sahiptir. Tek sorunu mekanlar fazla boş durur. Onun dışında hikayesi, oynanışı ile çok kalite RPG lerdendir.
    Grafik olarakta son derece başarılıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

quote:

Mass effecte laf edenler var, demek rpg den anlamamak böyle birşey

Mass Effect 1 bioware'ın yaptığı diğer oyunların yanında komik kalıyor bence.Nickinden ve avatarından rpg sever biri olduğun anlaşılıyor, şu oyun xbox'a değil ps3'e özel olsaydı eminim ki yerin dibine geçirirdinSon derece yüzeysel bi oyun.Bunu bioware'dan babam çıksa yerim diyen biri olarak söylüyorum.

işte olayın can alıcısı noktası , font,u büyüttüğüm kısım ve kesinlikle doğru bir tespit

• Hah işte körle yatan şaşı kalkar misali, geldi eküride...
    Tersinide ben söyliyim 2FasT4U sana

PS3 E ÇIKAN HER EX KALITELIDIR senin için ..Hatta milletin parasının çarçur olması bile muhim degildir senin için, gidersin çöp Socom u tavsiye edersin, eleştirenede konuşursun 2 saat...Çünkü ps3 ex dir...
    Kaç kişiye aldırdın ? Kendin ne kadar oynadın ? Nesini beğenipte millete tavsiye ettin aldırdın ? Şimdi niye konuşuyorsun..Ha neydi Killzone 2 de müthişti degilmi, öyle bir oyun oynamamıştın daha önce, yoktu eşi benzeri..Bırak bu işleri, ne konuşuyorsun derler senin gibisine...Önce kendine bakacaksın.
    Oyuna göre konuşuruyoruz biz , konsola göre degil. Mass Effect PS3 te olsaydı alır, oynar ve överdik.
    Nasılki uncharted ı övdüysek. Nasılki ME nin yada Halo nun eksiklerini 360 dada eleştirdiysek onuda yazardık.
    Olmadık oyunları senin gibiler abarttıkça, karşı cevapları alacaklardır. Uçup kaçmayın bu kadar, olmadık her şeyi efsane, tokatzone bilmem ne ilan etmeyin. PiYes3 üm benim diyecek yaşı geçmiş adamsın.
    Bunu idrak edebildiğiniz zaman bu forumda bazı şeyler tartışılır hale gelecek zaten.

Konuya dönersek

Mass Effect e kötü diyen ne oyundan ne RPG den anlamıyordur, nokta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 14 Ekim 2009; 14:39:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Anlatamadım galiba? Sinematik anlatımımdan kastım, yönetmenlik, ufacık bile olsa her diyalogda araya giren müthiş kamera açıları ve karakter animasyonları vs. vs.

Bu oyun RPG olarak çıktı piyasaya, ama bana göre bir BioWare oyunundan çok uzak, sıradan bir RPG olmaya bile aday olmayan karakter geiştirmeli aksiyon oyunudur Mass Effect. 3 kere bitirdim, sinematikleri ve diyalogları için bile bir 3 kez daha bitirebilirim. Ama RPG olduğu için değil, aksiyon olduğu için...

Arkadaşım daha fazla cevap yazmanı tavsiye etmem,şahsen ben uğraşmıyacam cevap vermekle.Anlatmak istdeğinide çok iyi anlamışlardır oynayanlar ama laf söyletmezler çünkü adamların kendi konsollarına çıkmış ve mantıklı bi tartışma yapmak mümkün değil.Yani dünyanın eniyisi rpgsidir onlar için ve oyuna herhangi bi yönden kötü diyen rpgden anlamazAllah akıl fikir versin de geç.

• quote:

Hah işte körle yatan şaşı kalkar misali, geldi eküride...
    Tersinide ben söyliyim 2FasT4U sana

PS3 E ÇIKAN HER EX KALITELIDIR senin için ..Hatta milletin parasının çarçur olması bile muhim degildir senin için, gidersin çöp Socom u tavsiye edersin, eleştirenede konuşursun 2 saat...Çünkü ps3 ex dir...
    Kaç kişiye aldırdın ? Kendin ne kadar oynadın ? Nesini beğenipte millete tavsiye ettin aldırdın ? Şimdi niye konuşuyorsun..Ha neydi Killzone 2 de müthişti degilmi, öyle bir oyun oynamamıştın daha önce, yoktu eşi benzeri..Bırak bu işleri, ne konuşuyorsun derler senin gibisine...Önce kendine bakacaksın.
    Oyuna göre konuşuruyoruz biz , konsola göre degil. Mass Effect PS3 te olsaydı alır, oynar ve överdik.
    Nasılki uncharted ı övdüysek. Nasılki ME nin yada Halo nun eksiklerini 360 dada eleştirdiysek onuda yazardık.
    Olmadık oyunları senin gibiler abarttıkça, karşı cevapları alacaklardır. Uçup kaçmayın bu kadar, olmadık her şeyi efsane, tokatzone bilmem ne ilan etmeyin. PiYes3 üm benim diyecek yaşı geçmiş adamsın.
    Bunu idrak edebildiğiniz zaman bu forumda bazı şeyler tartışılır hale gelecek zaten.

Konuya dönersek

Mass Effect e kötü diyen ne oyundan ne RPG den anlamıyordur, nokta...

senmi konsola göre değil oyuna göre konuşuyosun. güldürme beni yaw içine hala yara etmiş socom .pişirip pişirip aynı yemeği yemeğe çalışıyosun.güzel oyundu oynadık grupça ,yeni oyunlar çıktı sattık . uyan artık socom socom nereye kadar gidiceksin her konunun içinde oyun duayeni gibi millete kendi görmek istdiğini aşılamaya ve kabul ettirmeye çalışan kişi benmişim gibi konuşuyosun. sen bu bölümde kendi fikirlerini yazmıyosun arkadaşım,fikrini yazan herkeze ,bu işi yanlış biliyosunuz bu işin doğrusu budur,bu oyun ps3 ex oyunu olduğu için çöptür ,ama xbox,a çıkan telmaşa oyun bu ps3 ex oyununu havada karada katlar diye kendine güldüren kişide sensin.ALLAH,tan insanlar seni ve maksadını biliyolarda yazdıklarını ciddiye almıyolar. bu bölümde sadece gülünç şeyler yazıyosun. seni tanımıyanlarıda anca sinirlendiriyosun . O KADAR

emin ol senle ilgili forumda bi anket açılma durumu olsa , yazdığın saçmalıklar yüzünden bu bölümdeki herkes senin bu bölüme girmeni istemez ve direk oylarını ona göre kullanırlardı ama forum herkese ,her zihniyetten insana açık bi forum. sen ps3 ü kötülemeye ve xbox,ı yüceltmeye devam et. elbet yazılarına gülecek tonlarca kullanıcı çıkıcaktır kapışır kapışır durursun yazdığın saçmalıklar üzerine

• 2FAST4U
    daha öncede demiştim, çok tındır dediklerin...Konuştugumuz konularda haklı çıktıkça, bazılarına kapak oldukça sinir yapması dogaldır. Saymayayım, çok şey var çünkü. Ben senide içeren 2 tane hatırladığımı verdim sadece. Yani saçmalık degil, duymak istemediğiniz, kabullenemediğiniz gerçekler dile geldikçe deliren tayfa diyelim. Ama bende haklı çıktıkça gülüyorum , bilgin olsun bak..Ha birde Home diye birşeymi vardı, bak ne savunan tipler vardı, yine sinir olup saçmalama diyenler çıkmıştı..Sen açıyormusun bu şahane hizmeti..Birde GT5 vardı dimi, onada 2010 ortasından önce gelmez demiştim, ha bak PS3 içinde 2006 sonundan önce çıkmaz avrupada diye iddialaşmıştık, tabii bunlardan rahatsız olanlar olmuştu yine. Şimdi ne yapıyorlarki ? Her oyunda standart 1080p yada 2x1080p gücü kuvveti olaylarına girmedim bile dikkat et...
    Haklı olmak güzel birşey...

Haksız çıktıgında hırs yapan bu gruba sende dahilsin. Baksana acın çıkmamışki alakasız birşeyde bile yine millete şirinlik için laf çarpıtma peşindesin. Ve nitekim yine dalkavukluk için başka şeylere sığınmışsın.
    Ve hala Socom için güzel diyebiliyorsun. Bu ne körü körüne ps3 sevgisidir, oyun abicim bu, oyun..Kötüyse kötü de, sana kimse kızmaz, korkma bu kadar

Bence sen pek yorum yapma, çünkü belli olayın. İyi süper, dehşet, o kadar, efsane...Anlamayanların yapacağı türde yüzeysel yorumlar.
    Daha realist ol, forumlardaki milletin, gerçekleri yazdın diye senin için düşüneceği şeylerden korkarak yaşama, delikanlı ol..Bak sonunda gerçeği yazanlar haklı çıkıyor. Tepki verenler aldıkları kapaklarla yaşamlarına devam ediyorlar

Şansal Çınar
    Final fantasy fanı bir ps3 sahibinin bu tür laflar etmesi (konsollarına çıkmış laf ettirmezler gibi) çok ironik olmuş.
    Yüzeysel diyorsun, seçenek sunmuyor diyorsun...Nasıl bir seçenek ?
    Fanı olduğun final fantasy de ne gibi derin bir oynanış ve seçimler var, bahsedermisin bize biraz...Merak ettimde gerçekten, ne gibi bir derinlik var sahi, oynanış olsun, NPC ler olsun, seçimler olsun..

ME nin incelemeleri, puanları belli, oynadıgımız , bitirdiğimiz bir oyun. Son bölümdeki kurguyu hangi RPG de gördün ? Yüzeysel dedigin oyundadır bu ve konu olarakta gayet başarılıdır üstelik. Eleştirilecekse çevresel olarak boşluğu yada sorunlu motoru eleştirilebilir. RPG olaraksa birşey denemez bu oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 14 Ekim 2009; 15:18:00 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.