Şimdi Ara

MASS EFFECT 2, PLAYSTATION 3 VERSİYON, tamam gibi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün gün içinde iki haber geldi. önce avustralyada bir site MASS EFFECT 2 yi PS3 için gösterdi. sonrada oyunun yayıncısı EA GAMES'in RUSYA bölümü, sitesinde PS3 için MASS EFFECT 2 yi gösterdi.

bu aslında beklenen bir haber. ben şaşırmayacağım. asıl bombalar, GEOW 3 ve SPLINTER CELL gelirse olacaktır. gelecek yıl durumlar nasıl olur, kestirmek cok zor. haber linki:

http://www.n4g.com/ps3/News-409218.aspx
    http://www.n4g.com/News-409287.aspx

• Killzone 2 gibi "efsane" 2 milyon sattıysa GeOW 3 50.000'i geçemez heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

Bugün gün içinde iki haber geldi. önce avustralyada bir site MASS EFFECT 2 yi PS3 için gösterdi. sonrada oyunun yayıncısı EA GAMES'in RUSYA bölümü, sitesinde PS3 için MASS EFFECT 2 yi gösterdi.

bu aslında beklenen bir haber. ben şaşırmayacağım. asıl bombalar, GEOW 3 ve SPLINTER CELL gelirse olacaktır. gelecek yıl durumlar nasıl olur, kestirmek cok zor. haber linki:

haber için sağ olasın hocam. Mass Effect 2 PS3 için rpg eksiğini bir ölçüde kapatacak bir oyun olacaktır. Aynı zamanda Xbox'ın ağır toplarından birisi multi platform oluyor. Splinter Cell'in Ps3'e çıkması çok mantıklı olur aslında. Fikrime göre Xbox'a çıktıktan bir süre sonra Ps için de çıkacaktır. Ama Geow'un yapımcısı Geow3'ün bundan sonraki nesil konsol için yapılacağını söylemişti. Ps3 için yaparlarsa Xbox360 için de yaparlar. Yada bir sonraki konsollar çıkınca iki markaya birden çıkabilir oyun. Buradan şunu anlıyoruz, exclusive oyunlar için ya şirket bünyesindeki firmalar yada Polyphony Digital gibi çok sadık firmalar dışında hiç bir firmaya güven olmuyor. Allah'tan Ps3 için gelen exclusivelerin bir çoğu Sony tarafından yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: naughtymmn

quote:

Bugün gün içinde iki haber geldi. önce avustralyada bir site MASS EFFECT 2 yi PS3 için gösterdi. sonrada oyunun yayıncısı EA GAMES'in RUSYA bölümü, sitesinde PS3 için MASS EFFECT 2 yi gösterdi.

haber için sağ olasın hocam. Mass Effect 2 PS3 için rpg eksiğini bir ölçüde kapatacak bir oyun olacaktır. Aynı zamanda Xbox'ın ağır toplarından birisi multi platform oluyor. Splinter Cell'in Ps3'e çıkması çok mantıklı olur aslında. Fikrime göre Xbox'a çıktıktan bir süre sonra Ps için de çıkacaktır. Ama Geow'un yapımcısı Geow3'ün bundan sonraki nesil konsol için yapılacağını söylemişti. Ps3 için yaparlarsa Xbox360 için de yaparlar. Yada bir sonraki konsollar çıkınca iki markaya birden çıkabilir oyun. Buradan şunu anlıyoruz, exclusive oyunlar için ya şirket bünyesindeki firmalar yada Polyphony Digital gibi çok sadık firmalar dışında hiç bir firmaya güven olmuyor. Allah'tan Ps3 için gelen exclusivelerin bir çoğu Sony tarafından yapılıyor.
    Splinter Cell nasıl çıkacak ya ps3'e?Yapımcısı ticari nedenlerden dolayı çıkmayacak demişti,yani kısaca ms'ten para aldık demişti.Ozaman nasıl çıkacak bu oyun merak ettim?Bir sonraki oyun çıkacak diyorsanız bilemem.Mass Effect çıkarsa güzel olur tabi,bioware'dan babam çıksa yerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Splinter Cell nasıl çıkacak ya ps3'e?Yapımcısı ticari nedenlerden dolayı çıkmayacak demişti,yani kısaca ms'ten para aldık demişti.Ozaman nasıl çıkacak bu oyun merak ettim?Bir sonraki oyun çıkacak diyorsanız bilemem.Mass Effect çıkarsa güzel olur tabi,bioware'dan babam çıksa yerim

Alıntıları Göster
    Mass Effect'in PS3'e gelmesi zaten bekleniyordu. Splinter Cell ve Geow'da gelse süper olurdu; ama imkansız.

Gerçi PS3'te taş gibi exler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doodlezz

Mass Effect'in PS3'e gelmesi zaten bekleniyordu. Splinter Cell ve Geow'da gelse süper olurdu; ama imkansız.

valla Doodlezz'cım,

GEOW 3 te, yeni nesil konsollara gelecek diye bir laf dediler hatırlarsan. bu söze dikkat, adamlar ilerde PS3 e de cıkartabilir, gayet güzel kıvırıp. bu nesilde geliyor, bari tüm konsolları kapsayalım ayağına. seneye PS3 sayısı 30 milyon üstü olacak, kırılmamış konsol ve potansiyeli düşün. zaten şu anda bile multi oyunlarda genellikle çok satıyor ve marka bilinirliği çok yüksek.

kısaca MS nin vereceği, yada verebilecegi ceklere bakıyor birazda bu iki oyunun PS3 e gelip gelmemesi. ben özellikle GEOW 3 ü bekliyorum.

• quote:

quote:

valla Doodlezz'cım,

GEOW 3 te, yeni nesil konsollara gelecek diye bir laf dediler hatırlarsan. bu söze dikkat, adamlar ilerde PS3 e de cıkartabilir, gayet güzel kıvırıp. bu nesilde geliyor, bari tüm konsolları kapsayalım ayağına. seneye PS3 sayısı 30 milyon üstü olacak, kırılmamış konsol ve potansiyeli düşün. zaten şu anda bile multi oyunlarda genellikle çok satıyor ve marka bilinirliği çok yüksek.

kısaca MS nin vereceği, yada verebilecegi ceklere bakıyor birazda bu iki oyunun PS3 e gelip gelmemesi. ben özellikle GEOW 3 ü bekliyorum.

Alıntıları Göster
    böyle olacağı ea ve bioware ın açıklamaları,tavırları,konuşmalarından belliydi çok güzel haber...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

valla Doodlezz'cım,

Alıntıları Göster
    nejat_80

Dostum bildiğim kadarıyla MS'nin Epic ile yaptığı anlaşma şöyle: Sadece Geow 1 ve Geow 2 için anlaşmışlar. En son yanılmıyorsam KAKA nickli arkadaş GEOW 3'ün Natal destekli geleceği ile ilgili bir haber yapmıştı. Herşey Sony ve Microsoft'a bağlı. Sony parayı bastırıp kendi cephesinede yaptırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 11 Ekim 2009; 22:23:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

nejat_80

Dostum bildiğim kadarıyla MS'nin Epic ile yaptığı anlaşma şöyle: Sadece Geow 1 ve Geow 2 için anlaşmışlar. En son yanılmıyorsam KAKA nickli arkadaş GEOW 3'ün Natal destekli geleceği ile ilgili bir haber yapmıştı. Herşey Sony ve Microsoft'a bağlı. Sony parayı bastırıp kendi cephesinede yaptırabilir.

Alıntıları Göster
    dünyadaki bütün firmalar bi oyun yapıcaksa ilk ps3 e yapar baktılar oyun firmaları ps3 te ekmek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkmirror

dünyadaki bütün firmalar bi oyun yapıcaksa ilk ps3 e yapar baktılar oyun firmaları ps3 te ekmek var

Alıntıları Göster
    geow ve splinter'ı fazla abartmayın bence. splinter eskiden iyiydi, son oyunları o kadar da başarılı değil bence. sürekli kendini tekrarlıyor oyun. bir yenilik getiremediler bir türlü. geow'a kötü diyecek adam oyundan anlamıyordur fakat bana göre çok büyük bir bomba olmaz. zaten microsoft exclusive konusunda sony kadar tutucu değil. bence asıl bomba mass effect olur. dünya genelinde milyonlarca bioware hayranı var (baldur's gate, kotor v.s) ve mass effect, benim oynadığım en iyi birkaç rpg'den biri. bu oyun ps'ye gelirse gerçekten ps sahipleri paha biçilemez bir oyuna kavuşmuş olurlar.

• insan hayal ettiği müddetçe yaşarmış. mass effectin ps3 e geleceği yolunda resmi bir açıklama bile yok. mgs xboxa gelir ama mass effect ps3 e gelmez. keşke gelse. 3 sene boyunca saçma sapan oyunlarla oyalandığınızı anlarsınız en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spike3001

insan hayal ettiği müddetçe yaşarmış. mass effectin ps3 e geleceği yolunda resmi bir açıklama bile yok. mgs xboxa gelir ama mass effect ps3 e gelmez. keşke gelse. 3 sene boyunca saçma sapan oyunlarla oyalandığınızı anlarsınız en azından.
    kırılma yaşamadan bu software'ün keyfini çıkaracaz desenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

kırılma yaşamadan bu software'ün keyfini çıkaracaz desenize

Alıntıları Göster
    EA bunun bir hata olduğunu açıkladı.

http://www.bolumsonucanavari.com/./Haberler-Mass_Effect_2_PS3_Cikisi_Teknik_Hata-2014.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

EA bunun bir hata olduğunu açıkladı.

http://www.bolumsonucanavari.com/./Haberler-Mass_Effect_2_PS3_Cikisi_Teknik_Hata-2014.htm

Alıntıları Göster
    Ea böyle hata yapıcak haAteş olmayan yerden duman çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Alıntıları Göster
    Bizim elemanlar yanlış anlamışlar,oyunu ps3 içinde yapmışlar ...

olduuuuuuuuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Mass Effect dedikodusu cok uzun zamandır Ps3 için ortaya atılıyor hatta ilk oyuna dair bile dedikodular çıkmıştı ama her seferinde yalanlanmıştı. Ms böyle bir kozu kolay kolay kaptırmaz diye düşünüyorum hadi Ps3 için çıkacak diyelim o da baya bir zaman sonra olur.
  • Keske çıksa da herkes oynasa. Altı üstü bir oyun. Tabii olayı fan lar bakımından bakarsak cikmasi için ekstra para veren bile çıkar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Keske çıksa da herkes oynasa. Altı üstü bir oyun. Tabii olayı fan lar bakımından bakarsak cikmasi için ekstra para veren bile çıkar:)
    Söz konusu Rusça siteye baktım ben, Mass Effect 2'nin altındaki Playstation 3 yazısını kaldırmışlar. Demek ki hata olmuş.

Belki de daha geç bir tarihte gerçekten PS3'e çıkacaktır, ama Microsoft'la anlaşmaları gereği bunu şimdiden duyuramıyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luisliu

Söz konusu Rusça siteye baktım ben, Mass Effect 2'nin altındaki Playstation 3 yazısını kaldırmışlar. Demek ki hata olmuş.

Belki de daha geç bir tarihte gerçekten PS3'e çıkacaktır, ama Microsoft'la anlaşmaları gereği bunu şimdiden duyuramıyorlardır.

Alıntıları Göster
    3 üde yaramaz, PS3 de bu kadar bomba ex varken ne Geow ne ME ne Splinter Cell gibi çöplere tamah etmemek lazım...Bunlara kalmadı PS3

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

3 üde yaramaz, PS3 de bu kadar bomba ex varken ne Geow ne ME ne Splinter Cell gibi çöplere tamah etmemek lazım...Bunlara kalmadı PS3

Alıntıları Göster
    Bırakın Mass efect'i yahu Dragon Origin gelecek 3 kasım'da : D

http://www.gametrailers.com/video/sacred-ashes-dragon-age/57552

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.