|
Bildirim
|
Efsane seridir. 2. oyun daha çok beğenilse de bana göre "Adam toplayalım gidelim mekanlarını basalım" oyunudur. Güzel midir? Pekala güzeldir. Bir sürü yeni ve sağlam arkadaş tanırız. O arkadaşlar ile amacımıza görkemli bir şekilde ulaşırız. Ancak sadece budur. ME3 ise artık serinin finalidir. Zirvedir. Sonu aslında ilk olarak extended edition şeklinde çıksa hiç eleştirilmeyecekti. Sadece biraz yavan kaldı. Yoksa ME3'teki atmosfer bambaşka. Savaşı iliklerine kadar hissettiriyor. Mültecileri, çaresizliği, baskıyı. Extended edition sonu bana göre hiç de fena değil. Az biraz anlatıp gerisini oyuncunun hayal gücüne bırakmış.
Ha belki ME3'te ME2 gibi efsanevi arkadaşlar tanımadık ama hem buna vakit yoktu hem de artık yeni birileri ile tanışmanın değil, savaşmanın zamanıydı. |
oyunsuzluktan me2 ve me3 tekrar oynayasım var ama lanet olsun ki tüm hikayeyi hatırlıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 14 Aralık 2010; 2:59:50 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasskabal -- 14 Aralık 2010; 18:37:10 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 14 Aralık 2010; 22:22:47 > |
|
|
|