ama mass effect 2 oynamak için su gibi ingilizce bilmek gerekio arkadaş hiç bişe anlamadım oyundan
Ben me2 oynarken öyle birşey dikkatimi çekmedi, ya senin ingilizce ortalamanın altında, ya da ben mükemmel biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Zenyxia
● Oyunun hızı %10 ile 15 arasında arttırıldı. Rahat olun, bu demek değildir ki Dragon Age 2'deki faciayla karşı karşıya kalacağız. DA 2'de bu oran %12345435 falandı.
Aha bittik. Yakında bir de "everytime you push a button, something awesome happens" diye bir açıklama gelirse Bioware'den zil takıp oynarız.
quote:
● Eğer ilk oyundaki partnerinizi, ikinci oyunda başka biriyle aldattıysanız, üçüncü oyunda bunun negatif sonuçlarını göreceksiniz.
Vız gelir tırıs gider. Birinci oyuna Miranda'yı koyacaklardı o vakit.
multi olmaması çok iyi , zamane oyunlarının senaryo katili multi
Dün me2 ye bşladım 3e hazır olmak için ama pek sarmadı yaa, 1i çok iyiydi yaa
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GEr0nim0
Dün me2 ye bşladım 3e hazır olmak için ama pek sarmadı yaa, 1i çok iyiydi yaa
Ben hatırlıyorum, siz ilk oyuna başlarken de pek sarmıyor demiştiniz ama daha sonradan oynadıkça beğenmiştiniz.
Merak etmeyin, ikinci oyunda ilk oyun kadar güzeldir. Sadece ilk oyuna göre RPG ögeleri kısılıp, ilk oyunda zayıf kalan aksiyon yönüne ağırlık verilmiştir ama yine destansıdır, yine film gibi oyundur.
iyi hatırladın kardes, öyle demistim ama meğerse hikaye olağanüstüymüş, bi de rpg yönünün ağır olması benim için oynanabilir kılmıştı. Şimdi 'M'ye basınca harita yerine altta pusulamsı şey çıkmıyor mu, acar sinir oluyorum... Bide tuş takımını bi oyun 2.sinde niye deiştirir anlamam, neyse yine de bitirecem her türlü 'everything for shephard' (or miranda :D )
Valla ben yüzünü görmesemde Taliye bayılıyorum. Acayip çekici bi aksanı var :D
miranda forever ya kasumininde gideri var ama manitası vardı yazık
quote:
Orijinalden alıntı: xchampionx
şu mirandaya da (oyunun elverdiği müddetçe) yazıyorum ama bi cacık olmadı, jack'i bilem azarladım ama çözüm yok bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: GEr0nim0
quote:
Orijinalden alıntı: xchampionx
şu mirandaya da (oyunun elverdiği müddetçe) yazıyorum ama bi cacık olmadı, jack'i bilem azarladım ama çözüm yok bakalım
oyunun sonlarında son göreve yakınlaşırkenmiydi , yada son görevden öncemiydi tam hatırlamıyorum ama görevden önce odasına ziyaretine git beni istiyopmusun gibisinden bişi diyo of course babe diyosun ondan sonra seni edi nin beyninin bulunduğu odaya çağarıyo ..............
Mass Effect 1-2 deki hatun avlama sistemini çok beğeniyorum.Mass Effect 3'te umarım gelişir.Witcher gibi yapsalar tadından yenmez valla her bölüm en az 5 kızı götürüyor adam
Haberler çok iyi,acayip sabırsızlanmaya başladım.
spolierci babacım bir numarasın teşekkürler verdiğin bilgiler için sabırsızlıkla beklediğim ilk 3 oyun içinde bu sırf bu yıl çıkacak olan oyunların hatrına pc topluyorum gerek ses gerek grafik açısından full + full oynamazsam bu oyunları gözüm açık gider
Valla ME2 yi Seneler önce topladığım PC ile gayet rahat oynamıştım. Bioware'nin bu huyunu seviyorum. Ortalama bir bilgisaylar gayet güzel grafikler çıkartıyorlar ve hiçte kasmıyor.
Tek eksikleri var Loading zamanları oyunda zaman geçtikçe artmaya başlıyorlar inşallah bunuda çözüp muhteşem bir oyun çıkartırlar.
orası öyle optimizasyon harika oluyor bioware nin oyunlarında kasmadan oynayabiliyorsun hertürlü müthiş grafiklerine rağmen ama benim demek istediğim geniş ekran dijital ses hayalimi gerçekleştirmek istiyorum bu oyunlardan ziyade
Mass effect 3 le efsanenin son bulacağı kesin değil tetralogy gelebilir
@Zenyxia, bilgiler için teşekkürler. 2. oyunda tali ile mordin ölmüştü (yanlış seçimlerden dolayı) bakalım 3. oyunda yansımaları nasıl olacak, halbuki tali ile aşk yaşayacaktım yahu
Rica ederim arkadaşlar elimden geldiğince yeni bilgileri sizlerle paylaşmaya çalışacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: SINIRYOK
Valla ME2 yi Seneler önce topladığım PC ile gayet rahat oynamıştım. Bioware'nin bu huyunu seviyorum. Ortalama bir bilgisaylar gayet güzel grafikler çıkartıyorlar ve hiçte kasmıyor.
Tek eksikleri var Loading zamanları oyunda zaman geçtikçe artmaya başlıyorlar inşallah bunuda çözüp muhteşem bir oyun çıkartırlar.
Ortalama pcde güzel oynuyorum demişsin ama loading sürelerinden şikayetçi olmuşsun.Kötü anlamda söylemiyorum ama yüzsüzlük olmuyor mu sence? Bu arada bende loading problemi yoktu onuda söyleyeyim :)
Herkeste bu problem olmasada aratınca googlede en üst sıralara çıkacak kadar insanda bu problem var.Yüzsüzlük olarak algılaman garip tam tersine bioware herzaman taktir ettiğim yapımcılardandır. RPG dünyasında pek fazla fazla adam akıllı oyun çıkartan firma yok malesef.