Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
7
Favori
109.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mass effect 2 yi yeni aldım başlarda (neredeyse başında) tüpten bi tane uzaylı bi arkadaşı çıkarıyoruz.Ordan sonra üs te dolanıyoruz ne yapıcağımı bulamadım acil yardım lazım şimdiden teşekkürler.Birde CD kabının içinden bir kod çıktı DLC kodumu ne yapayım o kodu?
  • yaşıyomusunuz beyler :)
  • bioware oyunun demosunu çıkarmayı planlıyormuş..

http://twitter.com/#!/CaseyDHudson/status/89900893394321409
  • Çıkaracakları demo dişi Krogan'ı kurtarma görevi ise hiç zahmet etmesinler bence. Açıkçası her oyun içi videoda aynı şeyi izlemekten sıkıldım. En son Comic Con'da bile aynı şeyi izlettirdiler.
  • "Mass Effect 3 Bir Son Değil, Aksine Başlangıç!"

Mass Effect 3'ün Mass Effect üçlemesinin son yapımı olacağını biliyoruz. Ancak BioWare'e göre bu bir son değil, aksine bir başlangıç.

BioWare'in pazarlama direktörü David Silverman, neden Mass Effect 3'ün bir başlangıç olduğunu şu sözlerle ortaya koymuş.

“Mass Effect 3'ü yeni bir başlangıç olması için tasarladık. Bu seri kesinlikle Mass Effect 3 ile bitmeyecek."

"Mass Effect 3'ün şimdiye dek yaptığımız en iyi oyun olmasını amaçlıyoruz. Böylece bu şimdiye dek yapılmış en iyi oyunlardan biri olacaktır, bunun da satışlara yansımasını umuyoruz."

Mass Effect 4'e hazır mısınız? Ama önce Mass Effect 3 diyoruz. Üçüncü yapım PS3, Xbox 360 ve PC'ye 6 Mart 2012'de çıkacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mass_Effect_3_Bir_Son_Degil_Aksine_Baslangic-17892.htm
  • Yani buna göre ME3 sadece Sherpard'ın hikayesinin sonu öyle mi? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

"Mass Effect 3 Bir Son Değil, Aksine Başlangıç!"

Mass Effect 3'ün Mass Effect üçlemesinin son yapımı olacağını biliyoruz. Ancak BioWare'e göre bu bir son değil, aksine bir başlangıç.

BioWare'in pazarlama direktörü David Silverman, neden Mass Effect 3'ün bir başlangıç olduğunu şu sözlerle ortaya koymuş.

“Mass Effect 3'ü yeni bir başlangıç olması için tasarladık. Bu seri kesinlikle Mass Effect 3 ile bitmeyecek."

"Mass Effect 3'ün şimdiye dek yaptığımız en iyi oyun olmasını amaçlıyoruz. Böylece bu şimdiye dek yapılmış en iyi oyunlardan biri olacaktır, bunun da satışlara yansımasını umuyoruz."

Mass Effect 4'e hazır mısınız? Ama önce Mass Effect 3 diyoruz. Üçüncü yapım PS3, Xbox 360 ve PC'ye 6 Mart 2012'de çıkacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mass_Effect_3_Bir_Son_Degil_Aksine_Baslangic-17892.htm

Pazarlama yöneticisinin
    demesi komik olmuş...

Gerçi DA' gelirken konsollarda tabiki Auto Attack fonksiyonu var diyen de buydu. 45 gün sonra patchle geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Yani buna göre ME3 sadece Sherpard'ın hikayesinin sonu öyle mi? :)

Öyle diyorlar ama bence 3. oyundan sonraki oyunlarda bir şekilde Shepard'ı görebileceğiz.Atıyorum,biz başka bir karakter oluruz ve Shepard'ı Citadel'in tek yöneticisi rolünde falan görürüz,hatta ondan görev falan alabiliriz.Alternatifler üretilebilir.

Çok çok fazla mekan olması sadece oyunun harddiskte kaplayacağı alanı artırır.Yani her gezegene iniş yapılıp gezilebilmesi imkansız değil.

Şahsen 3. oyunun son olmamasından çok memnunum.İstedikleri kadar suyunu çıkarsınlar serinin,ben yine de alır ağzımdan sular akıta akıta oynarım.
  • bu oyun eğer becerebilirlerse şu ana kadar yapılacak en iyi mmorpg oyunu olabilir eğer malzemeyi kullanabilirlerse. raceler olsun meslekler olsun her şeyiyle. dusunsenize human olup alliance askeri olup rutbe atlamak veya krogan olup parali asker olmak. salarian olup salarianlarin unlu özel birimine katilmak vs vs bir düsunsenize asari commando oldugunuzu.binlerce gezegen sistemler bioticler sentineller vanguardlar , geth vorcha batarian vs vs amanin!!eğer mmorpg yaparlarsa bu oyunu wow mow bunun yaninda tetris gibi kalir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smuzy -- 28 Temmuz 2011; 6:00:10 >
  • canlanın :)
  • Diyorum ki acaba 2. oyuna, 3. oyunun çıkmasına 1 ay kala yeniden mi başlasam? Çünkü son suicide mission görevinde 2 kişiyi kurtaramamıştım ne dersiniz, özellikle Tali'Zorah gitti ona üzüldüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 7 Ağustos 2011; 23:03:43 >
  • sıkılmam diyosan başla yada kayıtlardan bi iki bölüm önceden başla kurtar hepsini :d
  • Su oyunu oynamak bir turlu nasip olmadi nasil bir istir bu yavf??

Orjinalini almaya gittim adamlarda yok. Bir sonrakine dukkani kapatip gitmisler. Kopyasini aldim rip'li idi makinamla uyumsuzluk gosterdi kasim kasim kati oynayamadim...

Bazen kendi kendime diyorum bosver cok sey kacirmis olamazsin diye ama ben bile inanmiyorum !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

sıkılmam diyosan başla yada kayıtlardan bi iki bölüm önceden başla kurtar hepsini :d

Hepsini kurtarabilme şansımız var mı ki ? Birileri mutlaka ölüyor diye biliyorum.

Bende de Jacob öldü ona üzüldüm. Bilseydim o göreve onu yollamazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

sıkılmam diyosan başla yada kayıtlardan bi iki bölüm önceden başla kurtar hepsini :d

Hepsini kurtarabilme şansımız var mı ki ? Birileri mutlaka ölüyor diye biliyorum.

Bende de Jacob öldü ona üzüldüm. Bilseydim o göreve onu yollamazdım.

http://img203.imageshack.us/img203/3025/suisidemissionfinal8.jpg
  • Birincisini ayıla bayıla oynadım fakat ikincisine bir türlü ısınamadım. Ne yapsam bidaha denesemmiki.....hayır bunu bitirmeden 3. oyununda bir anlamı kalmıyor.....
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.