Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
7
Favori
109.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Hocam Ne aliyim :) Sizce Cd-Key mi daha iyi olur Kutulu mu(Collector's edition alıcam)
    Cevap verirsen sevinirim

CE alıyorsan kutulu al tam olsun, normal alacak olsaydın key al derdim :)
    Yanlış anlama ama bu biraz da kişisel tercih meselesi, senin karar vermen lazım :) Ben şahsen kutuyu hissetmezsem olmuyor. Ama disk dönemi de kapandı bir nevi.

Bulamıyorum hocam hiçbiyerde kalmamış CE Bi Bestbuy'da var ama ben ordan almam.8 Dolar kargo parası mı vericem bide
    Aral'a gelir miki dicem ama 180 tlden aşağı olmaz Digital Deluxe Edition alıyım bence Tabi Kutulu bulamassam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 15 Şubat 2012; 21:54:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Hocam Ne aliyim :) Sizce Cd-Key mi daha iyi olur Kutulu mu(Collector's edition alıcam)
    Cevap verirsen sevinirim

CE alıyorsan kutulu al tam olsun, normal alacak olsaydın key al derdim :)
    Yanlış anlama ama bu biraz da kişisel tercih meselesi, senin karar vermen lazım :) Ben şahsen kutuyu hissetmezsem olmuyor. Ama disk dönemi de kapandı bir nevi.

http://www.eurogamer.net/articles/2012-02-06-no-more-mass-effect-3-n7-collectors-editions-will-be-made-before-launch
  • xbox versiyonu ve pc versiyonunu denedim arada aa ve az biraz kaplama kalitesi dışında fark yok maalesef. sırf daha ucuz diye pc'de alınabilir yoksa büyük ekran daha keyifli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

gamepad desteği yok bu oyunu da eliyoruz.

Bioware iflas edecek desene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

gamepad desteği yok bu oyunu da eliyoruz.

Bioware iflas edecek desene.

Bu tipler arsız arsız.İflah olmazlar eliyormuş oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zildjiann

xbox versiyonu ve pc versiyonunu denedim arada aa ve az biraz kaplama kalitesi dışında fark yok maalesef. sırf daha ucuz diye pc'de alınabilir yoksa büyük ekran daha keyifli bence.

Pc yi tak büyük ekrana artı kalite olur hemde...
  • Bu oyunda nasıl gamepad desteği olmaz yahu? Ben alışmışım Xbox 360 gamepad'ine, şimdi elim gitmez klavye ve mouse'a. Umarım bu inatlarından vazgeçerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Bu oyunda nasıl gamepad desteği olmaz yahu? Ben alışmışım Xbox 360 gamepad'ine, şimdi elim gitmez klavye ve mouse'a. Umarım bu inatlarından vazgeçerler.

Pc'de ne gerek var hocam gamepad'e ben bile kullanmıyorum
    WASD ve Mouse gibisi yoktur
  • quote:

Bu oyunda nasıl gamepad desteği olmaz yahu? Ben alışmışım Xbox 360 gamepad'ine, şimdi elim gitmez klavye ve mouse'a. Umarım bu inatlarından vazgeçerler.

Yok hocam oyunun çıkış tarihinde desteklenmeyeceğini forumlarında söyledi elemanlar, ileride eklerler mi ya da birisi mod yapar mı bilemem.
    Ama o zamana kadar klavye(hatta space tuşu neredeyse sadece ...)ve mouse.
  • quote:

quote:

Yeni bir tartışma başlatmak istemiyorum lakin son bitirdiğim oyun The Darkness II'yi gamepad ile gayet akıcı bir şekilde oynadım.

Üste: Umarım biri mod falan yapar. Gerçekten saçma bir olay. Bu devirde Xbox 360 gamepad'i desteklemeyen oyun mu kaldı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 16 Şubat 2012; 15:46:37 >
  • Bana da gamepad ile oynamak zor geliyor ama böyle bir seçeneğin de kaldırılmış olması gerçekten anlamsız. Kime nasıl kolay geliyorsa öyle oynasın, insanları neden zorluyorlar anlamak mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Arkadaşlar bölümü tamamen inceleyemedim.Sorum abes kaçabilir ama kusura bakmayın artık. Bu oyunun senaryo bölümü Co_op oynanabilecekmi acaba....

Ben galaktik savaşların konu alındığı bölümelrin ccop olduğunu duymuştum.Ana senaryo deil sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

Yeni bir tartışma başlatmak istemiyorum lakin son bitirdiğim oyun The Darkness II'yi gamepad ile gayet akıcı bir şekilde oynadım.

Üste: Umarım biri mod falan yapar. Gerçekten saçma bir olay. Bu devirde Xbox 360 gamepad'i desteklemeyen oyun mu kaldı!

Ben kendimce söyledim.Yani sen beğeniyorsan ben karışmam.Seni zorla klayve ve mouse kullandırtacak değilim
    Demo super ozellikle multi hayran kaldım
    Hatalar var ama ne yapalım duzelir demo değil mi bu
    Battlefield 3 beta'yı hatırlamıyormusunuz o bugları falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 16 Şubat 2012; 17:12:26 >
  • Oyunun artık RPG tarafı iyice azalmış durumda, fazlasıyla aksiyona kaymış. Keşke ilk oyunun izinden gidebilseydi...

Bu arada ilk günden beri Shepard'ın Volkan Demirel'e benzerliği konusunda takıntım vardı, bu fotoğraf iyice perçinlendi beynime.

• Demoyu originden indirdim falied physics sistem diyor
  • Usatoday.com'dan Gamehunters'ın geçtiği habere göre önümüzdeki hafta EA tarafından New York, San Francisco, Las Vegas, Londra, Paris ve Berlin'den üzerlerinde GPS cihazları bulunan balonlar havalandırılacak ve her balon üzerinde Mass Effect 3 oyunu taşıyacak. Serinin sıkı takipçileri ise balonların tekrar yeryüzüne dönüşünü üzerlerindeki GPS'ler sayesinde izleyebilecek ve oyunun mağazalara girişinden önce oynama şansı yakalayacak.

Bunun yanında 3. oyuna ilişkin yeni bir trailer Amerikan AMC kanalında pazar akşamları yayınlanan The Walkind Dead dizisinin gösterimi sırasında yayınlanacak.

Usatoday
    twitter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

Demoyu originden indirdim falied physics sistem diyor

http://www.nvidia.com/object/physx-9.11.1111-driver.html bunu kurman lazım.
  • AA ayarı var mı oyunda?
    2 yi tekrar oynuyorum dlclerle birlikte
    nvidia panelden zorla 4x açınca fps yoğun çatışmalarda düşüyor
    aa kapatınca yağ gibi.
    oyuna dışardan aa sokunca kendi aa sı gibi fps veremiyor sanırım.
    büyük sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Oyunun artık RPG tarafı iyice azalmış durumda, fazlasıyla aksiyona kaymış. Keşke ilk oyunun izinden gidebilseydi...

Bu arada ilk günden beri Shepard'ın Volkan Demirel'e benzerliği konusunda takıntım vardı, bu fotoğraf iyice perçinlendi beynime.

bioware hocam ne yaparsın. giderek maymunlaşıp cod kitlesi arzulamakta üstlerine yok..

bu arada ben de uzun zamandır volkan'a benzetirim shephard'ı, bu yüzden en karizma yoksunu oyun karakterlerinden biridir gözümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

Demoyu originden indirdim falied physics sistem diyor

http://www.nvidia.com/object/physx-9.11.1111-driver.html bunu kurman lazım.

Ati kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.